Pret redus!
Argint coloidal foarte concentrat 500 PPM 50 ml, prospect, pret, beneficii, indicatii, efecte Mărește

Vitabay Argint coloidal foarte concentrat 500 PPM 50 ml

Beneficii argint coloidal: efect antibacterian, ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral, antiinflamator, in caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie, antibiotic natural.

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei Pret: 164,00 lei Pret: -35,00 lei

Produs nou

VM1604

Optiuni Valabile:

Argint coloidal foarte concentrat 500 PPM 50 ml

Conține 500 PPM de argint coloidal pur

Beneficii argint coloidal

• Efect antibacterian

• Antibiotic natural

• Ingrijirea ranilor

• Infectii la urechi

• Antiviral si antiinflamator

• In caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie

• Fără aditivi, conservanți, coloranți sau stabilizatori

• Usor se absoarbe in organism

• Încărcare activă

Ce este argintul coloidal?

Argintul Coloidal este un supliment alimentar realizat din suspendarea în apă a particulelor de argint încărcate în mod activ. Formula noastră conține nanoparticulele de argint de 30 ppm de argint pur 99,99% în apă purificată și deionizată pentru o eficiență maximă.

Soluția noastră de înaltă calitate standardelor impuse de Argint Coloidal nu conține aditivi, conservanți, coloranți sau stabilizatori și este vegan, fără gluten și fără alcool.

Exista o gama larga de suplimente alimentare ce contin soutie de Argint Coloidal de 15-500 ppm.

Argint coloidal structura

De ce Argint?

Argintul, este un mineral care a fost folosit în mod tradițional la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900 ca un antibiotic, adesea în creme și tonice. Mulți cred că pot fi utilizați pentru a sustine răspunsul sistemului imunitar sănătos, acționând asupra tulpinilor emergente de boli bacteriene, virale și fungice. De asemenea, sa sugerat că argintul coloidal ar putea acționa ca agent germicid și antimicrobian.

Satisfacție 100% garantată

Se angajează să asigure calitate a suplimentelor alimentare prin fiecare etapă a procesului de fabricație: formularea, selecția ingredientelor brute, testarea produselor, stocarea și transportul controlat. Pentru că suntem siguri în ceea ce privește calitatea, potența și puritatea produselor noastre, noi garantăm 100% satisfacția dumneavoastră, pentru o dietă sănătoasă.

Cum funcționează avantajele argintului coloidal?

Potrivit unui raport scris de Richard Davies și Samuel Etris de la Institutul de argint într-un 1996, există trei modalități principale pe care argintul coloidal îl poate ajuta să vindece corpul:

Oxidarea catalitică: Argintul se află în mod natural pe moleculele de oxigen, care reacționează ușor cu grupările sulfhidrale (H) care înconjoară bacteriile și virușii. La rândul său, acest lucru ajută la blocarea procesului celular de conservare a vieții cunoscut sub numele de respirație celulară, definit ca "setul de reacții și procese metabolice care au loc în celulele organismelor pentru a transforma energia biochimică din nutrienți în adenozin trifosfat (ATP) și apoi să elibereze deșeurile."

Reacția cu membranele celulare bacteriene: Ionii de argint se pot atașa direct membranelor celulare de bacterii și pot produce același efect de blocare a respirației.

Legarea cu ADN: A apărut literalmente introducerea ADN-ului bacterian, până la 12% din argint a fost detectat în Pseudomonas aeruginosa. Potrivit unei singure surse, "În timp ce rămâne neclar exact cum argintul se leagă de ADN-ul fără a distruge legăturile de hidrogen care rețin latura, aceasta împiedică ADN-ul s a se desfacă, un pas esențial pentru replicarea celulară".

Argint coloidal foarte concentrat 500 PPM 50 ml
Argintul se găsește într-o mare varietate de produse, inclusiv creme, șampoane, pastă de dinți, deodorante și spray-uri. Acestea sunt doar câteva exemple care demonstrează cât de diversă este utilizarea sa. Vitabay a profitat de particularitatea argintului și adaugă acum argint coloidal în gama sa.
Este fabricat folosind un proces de electroliză. Plăcile de argint pur, care au o puritate de cel puțin 99,99%, sunt agățate în apă distilată. Plăcile sunt apoi alimentate cu ajutorul unei electronice speciale, cu scopul de a detașa particulele de argint dintr-un electrod și de a le distribui în apa distilată. Nu există aditivi. Produsul se caracterizează, de asemenea, prin sticla specială de sticlă chihlimbar, care îl protejează de lumină și funcționează fără ftalati, asigurând astfel puritatea sa specială.
În total, argintul coloidal conține o concentrație de 500 PPM (500 mg pe litru). Soluția noastră este 96% ionică și 4% coloidală.
Proprietățile argintului:
    Argint pur 99,99%
    Fără aditivi suplimentari - nu conține clorură de argint, nici proteine ​​și nici săruri
    Concentrație de 500 PPM (500 mg pe litru)
    Cele mai pure dispersii de argint
    Proporția optimă a ionilor încărcați pozitiv
    Fabricat cu apă ultra distilată (tip 1 curățat la 0,1-0,4 microsiemens și alimentat în 15 trepte)
    Distribuția optimă a particulelor
    Completat într-o sticlă de sticlă ambră, protejată ușor, fără ftalat

Top 8 beneficii oferite de argintul coloidal

Având un efect direct asupra respirației celulare, argintul coloidal ajuta organismul în numeroase moduri. Există totuși opt proprietăți de vindecare dovedite, pe care le consider deosebit de susținute de literatura medicală.

1. Antibacteriene

În primul rând, capacitatea argintului coloidal de a controla supergreselile rezistente la antibiotice este uimitoare. In timp ce angajat la UCLA Medical School in anii 1980, Larry C. Ford, MD, a documentat peste 650 de agenti patogeni diferite cauzatoare de boli, care au fost distruse in cateva minute atunci cand este expus la cantitati mici de argint.

Argintul coloidal, spre deosebire de omologul său antibiotic cu prescripție modernă, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele ucise de el. Acest punct nu poate fi subliniat suficient, mai ales din perspectiva Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), care a raportat recent ca peste 2 milioane de oameni din SUA sufera de boli in fiecare an ca rezultat al infectiilor rezistente la antibiotice si 23.000 mor din cauza acestor infectii.

Argint coloidal virusi bacterii beneficii

2. Îngrijirea rănilor / sănătatea pielii

Dr. Robert O. Becker spune că argintul coloidal stimulează vindecarea în piele și în alte țesuturi moi. Într-un articol de cercetare produs de Pharmacognosy Communications în 2012, sa recomandat în mod special ca anumite preparate pe bază de argint coloidal să fie luate în considerare pentru utilizarea locală în tratamentul arsurilor, aftoaselor, parodontitelor și altor afecțiuni.

De exemplu, puteți trata cicatricele (Tinea capitis) acasă cu argint coloidal deoarece este un anti-fungic puternic. Cauzată de o ciupercă care trăiește pe stratul superior al pielii, ringworm-ul prezintă pete rotunde și spinoase. Este contagioasă și răspândită prin contactul cu pielea și prin materiale contaminate, cum ar fi îmbrăcămintea.

Argintul coloidal beneficiază de multe boli de piele, cum ar fi psoriazisul și eczemele. Este liniștitor pentru zgârieturi și chiar repara țesuturile provocate de arsuri.

3. Infecții la urechi si ochi de culoare roz

Un ochi roz este o mucoasă inflamată care acoperă globul ocular și căptușeala pleoapelor și este cauzată în primul rând de o infecție bacteriană sau virală. Argintul coloidal poate fi folosit pentru acțiunea promptă împotriva acestui virus și bacterii iritante și extrem de infecțioase.

Când se aplică pe ochiul infectat, coloizii mici de argint ridică celulele infectate prin atragerea lor electromagnetic și trimițându-le în sânge pentru a fi eliminate.

Medicamentele noastre antibiotice cu prescripție modernă sunt concepute pentru a acționa împotriva anumitor clase de bacterii, dar infecțiile urechii pot fi cauzate de mai multe clase de bacterii sau pot fi chiar fungice.

În acest caz, antibioticul cu prescripție medicală va fi inutil, în timp ce argintul coloidal este eficient, indiferent de cauza infecției.

4. Antiviral

Beneficiile argintului coloidal pot fi experimentate ca un antiviral pentru HIV / SIDA, pneumonie, herpes, zona zoster și negi. Dr. Martin Hum, de la Institutul pentru Nutriție Optimă, enumeră argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale pentru a opri rapid virușii.

Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar reduce activitatea virusului HIV la pacienții cu SIDA. Există, de asemenea, numeroase presupuneri ale eficacității argintului coloidal împotriva virusului hepatitei C.

5. Anti inflamator

Argintul coloidal este de asemenea un remediu fantastic antiinflamator. Dovedit stiintific: Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate (NIH) au studiat efectele inflamației după ce au fost tratați cu argint coloidal; au descoperit că pielea inflamată a porcilor tratați cu argint a cunoscut o piele aproape normală după 72 de ore, în timp ce alte grupuri de tratament care nu au fost tratate cu argint au rămas inflamate.

Cercetarea începe să ne arate ceea ce mulți oameni au cunoscut deja informatiile de ani de zile - că argintul coloidal poate reduce umflarea, vindecarea in viteza și stimulează recuperarea celulelor!

6. Sinuzita

Utilizat pe scară largă pentru a controla infecțiile sinusale, argintul coloidal poate beneficia de oameni ca un spray nazal, potrivit unui studiu publicat în Forumul Internațional de alergie și rinologie anul trecut.

În mod specific, pentru a ucide Stafilococul auriu, puteți adăuga câteva picături de argint într-o "neti pot" sau aplicând direct în cavitatea nazală și lăsându-i să se scurgă în gât prin înclinarea capului înapoi.

De asemenea, este important să subliniem că cercetările recente indică faptul că infecțiile ascunse de agenții patogeni ar putea fi o cauză a inflamației respiratorii asociate cu alergii comune și astm. Argintul coloidal distruge infecțiile cu Bacil piocianic (Pseudomonas aeruginosa), care poate fi motivul pentru care pacienții care suferă de alergii la aer pot găsi adesea o asemenea ușurare dramatică din argintul coloidal.

Argint coloidal anti bacterian

7. Raceala / Gripa

Unii susțin că argintul coloidal ajută la prevenirea tuturor tipurilor de gripă, inclusiv a gripei porcine, precum și a racelei comune.

Au fost făcute puține studii pentru a testa acest lucru clinic, însă în 2011, NIH a luat 100 de copii sub vârsta de 12 ani care sufereau de congestionarea comună la raceala și nazală și le-a repartizat în două grupuri; primul grup a fost tratat cu o soluție de argint coloidal și beta-glucan, iar cel de-al doilea grup cu soluție salină. Chiar dacă ambele grupuri au beneficiat de tratament, 90% dintre persoanele din grupul de argint coloidal s-au recuperat complet!

8. Pneumonie

Medicamentele noastre moderne au devenit limitate în eficacitatea lor când vine vorba de combaterea bronșitei sau a pneumoniei. În mod obișnuit, antibioticele sunt administrate ca prima linie de apărare, dar când pneumonia este virală, antibioticele nu vor ajuta cel puțin. Lucrul frumos despre argintul coloidal este că poate ajuta indiferent de agentul patogen.

Argintul coloidal este un produs remarcabil pentru a ajuta la combaterea bronșitei și a pneumoniei atunci când este ingerat pe plan intern, ci o modalitate și mai eficientă de utilizare a acestuia. Pur și simplu să-l respirați în plămâni.

În acest fel, argintul intră în contact direct cu germenii care locuiesc în plămâni, care cauzează bronșită sau pneumonie. Este în esență același lucru ca și utilizarea suportului respirator și funcționează rapid, eliminându-l în câteva zile.

Acum, metoda cea mai eficientă de a obține argintul coloidal în plămâni este utilizarea unui nebulizator. În general, utilizați o linguriță de aproximativ trei ori pe zi timp de 10 până la 15 minute.

Efectele adverse si secundare ale argintului coloidal

Utilizarea prelungită și extremă a argintului coloidal poate provoca Argyria

Argintul coloidal nu are, în general, efecte secundare. Cu toate acestea, utilizarea prelungită a argintului coloidal poate duce la o stare cunoscută sub numele de argyria, din numărul mic de ioni de argint care pot apărea din nanoparticulele de argint. Ionii de argint se acumulează în țesuturi, determinând pielii să devină albastru-gri. Argyria nu este o condiție care pune viața în pericol, dar este ireversibilă.

Prospect Argint Coloidal

• Argint coloidal 500 ppm

Alte ingrediente: Apă purificată.

Mod administrare:

ADULȚI: Utilizarea argintului coloidal.
Datorită diversității sale, produsul poate fi utilizat în diferite moduri. Folosiți-l pentru a vă curăța fața sau a vă îmbăia în ea.

Acest produs nu este destinat utilizării continue.

Poate fi folosit local.

Atenție: Nu utilizați acest produs la ochi. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Referinta text: https://draxe.com/colloidal-silver-benefits/

Tip produs supliment alimentar
Forma/Textura Lichid
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sanatate zilnica
Tip administrare Cale orala
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 50
Ingrediente principale Argint Coloidal

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Argint coloidal foarte concentrat 500 PPM 50 ml

Vitabay Argint coloidal foarte concentrat 500 PPM 50 ml

Beneficii argint coloidal: efect antibacterian, ingrijirea ranilor, infectii la urechi, antiviral, antiinflamator, in caz de sinuzita, raceala, gripa, pneumonie, antibiotic natural.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi