Pret redus!
D-Mannose, D-Manoza, pudra, 100 grame, pret, beneficii, prospect, efecte, indicatii, doze Mărește

Vitabay D-Mannose, D-Manoza, pudra, 100 grame

Beneficii D-Mannose: menținerea eficienței antibioticelor impotriva infectiilor, mai eficient decât cranberries (merisor), nu interferează cu reglarea normală a zahărului din sânge, completă procesul de curățare naturală a organismului, impotriva bacteriilor E coli si infectiilor tractului urinar la femei.

Mai multe detalii


Pret: 119,00 lei Pret: 164,00 lei Pret: -45,00 lei

Produs nou

VM1722

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

D-Mannose, D-Manoza, pudra, 100 grame

Dieta echilibrata complementara

Pulberea Vitabay Med D-Mannose este un aliment în scopuri medicale speciale (alimentație echilibrată) pentru gestionarea dietei în caz de infecții ale vezicii urinare recurente. Produsul natural din mesteacăn este pur vegetal și nu are efecte secundare. D-mannoza este un zahăr simplu care nu metabolizează, adică nu este digerat. Spre deosebire de glucoză, zahărul nu are efect asupra nivelului de zahăr din sânge. Corpul îl excreta apoi neschimbat în urină.

Gustul pulberii este dulce, dar are doar o putere de îndulcire de aproximativ 59% din zahărul de masă.

Infecții ale vezicii urinare

Cistita este una dintre cele mai frecvente boli infecțioase. Se caracterizează printr-un îndemn persistent de a urina, durere și arsură la urinare. Persoanele afectate sunt adesea foarte limitate, ceea ce face ca viața normală de zi cu zi să fie greu de îndeplinit. În special femeile suferă de această boală dureroasă. Fiecare a doua femeie o primește cel puțin o dată în viață, 20% suferă chiar de inflamații recurente.

Cauza infecțiilor tractului urinar este în principal bacteriile, în special bacteriile E. coli. Bacteriile E. coli se găsesc în fiecare flora intestinală naturală, unde sunt foarte utile. Cu toate acestea, dacă se stabilesc pe membrana mucoasă a tractului urinar, cum ar fi vezica urinară, apare o inflamație dureroasă. Colonizarea pe mucoasa tractului urinar este posibilă prin creșterea bacteriilor în tractul urinar inferior prin orificiul uretral exterior. Deoarece femeile au o uretră mai scurtă decât bărbații, bacteriile pot crește mai repede.

Caracteristici si beneficii ale D-Manoza:

    100g D-manoaza din mesteacăn

    100% vegan, natural și neirradiat

    Fără lactoză, fructoză și gluten

    Fără culori și arome

   Alimente în scopuri medicale speciale (dietă echilibrată)

   Menținerea eficienței antibioticelor impotriva infectiilor

   Mai eficient decât cranberries (merisor)

   Nu interferează cu reglarea normală a zahărului din sânge

   Completă procesul de curățare naturală a organismului

D-Mannose pulbere este utilizat pentru administrarea dietei în cazul infecțiilor vezicii urinare recurente.

Prospect D-Manoza pudra:

Mod administrare: Se agită zilnic o linguriță (2g) în apă, dupa care se consumă.

Pentru simptomele acute, consumați (3x2g) de trei ori pe zi, timp de 2 săptămâni

Continut: 100g

Consumul recomandat de 2g conține: D-Mannoză 2 grame.

 

Tip produs supliment alimentar
Forma/Textura Pudra
Pentru Femei
Utilizat pentru Sistemul urinar
Tip administrare Cale orala
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 100
Ingrediente principale D-MANNOSE

Spune-ne părerea ta!

Vitabay D-Mannose, D-Manoza, pudra, 100 grame

Vitabay D-Mannose, D-Manoza, pudra, 100 grame

Beneficii D-Mannose: menținerea eficienței antibioticelor impotriva infectiilor, mai eficient decât cranberries (merisor), nu interferează cu reglarea normală a zahărului din sânge, completă procesul de curățare naturală a organismului, impotriva bacteriilor E coli si infectiilor tractului urinar la femei.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi