Nou Pret redus!
Haya Labs Hoodia extract 50% 500mg 60 Capsule Mărește

Haya Labs Kava Kava 200mg 30 Capsule

Beneficii Kava Kava: tratamentul simptomelor asociate cu nervozitate excesiva, cum ar fi anxietate, stres, cefalee si ameteli, reducerea durerii, ameliorarea depresiei, efect de relaxare.

Mai multe detalii


Pret: 35,00 lei Pret: 40,00 lei Pret: -5,00 lei

Produs nou

HayaLabs-KavaKava

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Haya Labs Kava Kava este un supliment de sanatate de foarte buna calitate, care este produs in conditii farmaceutice. Kava a fost folosit de mult timp (peste 3.000 de ani) de cultura insulei Pacificului datorita proprietatilor sale relaxante. De asemenea, a fost folosita pentru diferite ceremonii si ceremonii religioase.

 

Pentru proprietatile neobisnuite ale acestei plante, asa-numitele cavalactone si alte ingrediente care pot fi gasite in radacinile ei groase si groase. Continutul de cactactone intr-un anumit kava variaza de la 3% la 20%. Kava kava afecteaza sistemul limbic. Este un grup de structuri cerebrale adânci conectate, la fel la toate mamiferele, care afecteaza emotiile, comportamentele si diferite functii autonome. Acest piper provoaca un sentiment de fericire, lipsit de griji si multumire. Nu provoaca dementa, agresivitate sau mahmureala.

 

Printre beneficiile ardeiului metacist, puteti distinge:

- tratamentul simptomelor asociate cu nervozitate excesiva, cum ar fi anxietate, stres, cefalee si ameteli. Studiile au aratat ca kava kava a atenuat semnificativ aceste afectiuni dupa prima saptamâna de tratament. Acest piper ajuta si la palpitatiile inimii rezultate din atacurile de panica;

 

- ameliorarea depresiei. Rezultatele unor studii sugereaza ca kava kava poate fi la fel de eficienta ca unele antidepresive si anxiolitice si, in plus, nu provoaca efecte secundare;

 

- reducerea durerii. Datorita efectului relaxant muscular, kava poate ameliora durerea asociata cu contractia musculara. Studiile au aratat ca aceasta planta ajuta la tratamentul fibromialgiei. Aceasta este o afectiune caracterizata prin dureri cronice la nivelul muschilor si tesuturilor moi din jurul articulatiilor;

 

- un efect de relaxare care poate fi folosit pentru combaterea dependentei. Tratamentul insomniei. S-a aratat ca utilizarea kava inainte de somn i-a imbunatatit calitatea si a redus timpul necesar adormirii;

 

- eliminarea problemelor din sistemul genito-urinar. Timp de multi ani, ardeiul metacidic a fost utilizat pentru tratarea infectiilor vezicii urinare si a tractului urinar;

 

- recuperare dupa convulsii dupa accident vascular cerebral. Datorita posibilitatii de a limita zona deteriorata a creierului, aceasta planta poate proteja impotriva leziunilor cerebrale rezultate din ischemie si poate oferi activitate anticonvulsivanta, care poate ajuta la convalescenta;

 

- ameliorarea menopauzei: intr-un studiu dublu-orb de 8 saptamâni, s-a demonstrat ca kava kava inca din prima saptamâna de tratament a ameliorat simptomele menopauzei, precum bufeurile, si a imbunatatit starea de spirit si bunastarea generala a femeilor chestionate.

 

Dozare: 1 capsule 1-2 zilnic

Spune-ne părerea ta!

Haya Labs Kava Kava 200mg 30 Capsule

Haya Labs Kava Kava 200mg 30 Capsule

Beneficii Kava Kava: tratamentul simptomelor asociate cu nervozitate excesiva, cum ar fi anxietate, stres, cefalee si ameteli, reducerea durerii, ameliorarea depresiei, efect de relaxare.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Haya Labs Kava Kava 200mg 30 Capsule

Haya Labs Kava Kava 200mg 30 Capsule

lei32.11 in_stock! Beneficii Kava Kava: tratamentul simptomelor asociate cu nervozitate excesiva, cum ar fi anxietate, stres, cefalee si ameteli, reducerea durerii,  ameliorarea depresiei,  efect de relaxare. Haya Labs
Mergi