Promotie!
Ashwagandha (Ginseng Indian) 60 capsule Mărește

Ashwagandha (Ginseng Indian) 60 capsule

Beneficii Ashwagandha: tonic general, favorizeaza somnul, echilibreaza sistemul nervos.

Mai multe detalii


Pret: 46,00 lei 59,00 lei -13,00 lei

Produs nou

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Ashwagandha (Ginseng Indian) 60 capsule

Ashwaganda este un supliment alimentar obtinut pe baza de extract de radacina ashwaganda si se utilizeaza pentru beneficiile sale de tonifiere a organismului.

Beneficii Ashwagandha:

- tonic general;

- favorizeaza somnul;

- echilibreaza sistemul nervos.

Ashwaganda este o planta medicinala utilizata din cele mai vechi timpuri in medicina Ayurvedica. Aceasta planta este cunoscuta si sub numele de Ginseng Indian, dar nu este aceealasi lucru cu Ginseng simplu.

Ginsengul Indian a fost si este utilizat in tratarea tulburarilor de somn, echilibrarea sistemului nervos si ca un tonic general, iar Ginsengul simplu este cunoscut pentru energia si vitalitatea pe care o ofera organismului si datorita actiunii sale asupra libidoului.

De asemenea, ashwaganda stimuleaza sistemul imunitar, promoveaza buna functionare a organismului, previne toate formele de stres, imbunatateste calitatea somnului, protejeaza organismul impotriva diferitor boli si sprijina metabolismul.

Prospect Ashwagandha

Mod de administrare: 2 capsule pe zi in timpul meselor.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Extract de radacina de ashwagandha (Withania Somnifera) suport maltodextrină

292,5 mg

Stearat de magneziu vegetal

 

Siliciu

 

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

 

 

Fara OGM si fara gluten.

 

Notă 
02/15/2017

Rezultate

Am obtinut rezultate bune cu acest produs

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Ashwagandha (Ginseng Indian) 60 capsule

  Ashwagandha (Ginseng Indian) 60 capsule

  Beneficii Ashwagandha: tonic general, favorizeaza somnul, echilibreaza sistemul nervos.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Posta Romana
  Posta Romana:

  Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

  Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

  Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

  Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

  Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

   

  Fan Curier
  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Mergi