Promotie!
Gomphrena 60-200 capsule Mărește

Gomphrena 200 capsule

Beneficii Gomphrena: contine vitamine si minerale, lupta impotriva stresului si a oboselii, este utilizata de indieni inca din cele mai vechi timpuri.

Mai multe detalii


Pret: 52,60 lei Pret: 68,60 lei Pret: -16,00 lei

Produs nou

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

 • 200 Capsule

Gomphrena 60-200 capsule

Gomphréna este un supliment alimentar pe baza acestei plante din familia Amaranthaceae si este utilizat pentru a restabili echilibrul organismului.

Beneficii Gomphréna:

- contine vitamine si minerale;

- lupta impotriva stresului si a oboselii;

- este utilizata de indieni inca din cele mai vechi timpuri.

Gomphrena este o planta utilizata de mult timp in medicina traditionala indiana pentru a ajuta reechilibrarea organismului, in special in perioade de stres si oboseala.

Aceasta planta creste in locuri luminoase si uscate si produce flori globulare compacte si colorate, care lumineaza gradina. De asemenea, este folosita in aranjamente florale uscate.

Gomphrena este originara din Amazon, fiind cunoscuta dupa florile sale foarte colorate si luminoase. In ziua de azi aceasta planta este recoltata manual si se utilizeaza pe larg in medicina pe baza de plante.

Planta are un continut bogat de vitamine si minerale, precum: vitaminele A si E si magneziu. Datorita continutului acestor vitamine, planta are proprietati antioxidante puternice ajutand la reechilibrarea organismului, reducerea oboselii si cresterea relaxarii.

Gomphrena este cunoscuta si pentru efectul sau adaptogen, care imbunatateste capacitatea organismului de a se adapta la diferite situatii. Datorita acestei proprietati planta actioneaza direct asupra tonusului organismului, si astfel se poate apara natural impotriva stresului la care suntem supusi zilnic.

Este suficient un tratament de 2 saptamani cu acest supliment pe baza de gomphrena pentru reechilibrarea si refacerea organismul dvs. slabit din cauza oboselii si a stresului.

Prospect Gomphrena

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de cpasule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Gomphrena (Pfaffia paniculta - rădăcină)

310 mg

Agent anti-aglutinant: acidul său gras vegetal de magneziu

 

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

 

Fără OMG și fără gluten.

Notă 
Elena 42 ani BUcuresti 07/31/2017

comprena

Avand un program incarcat si muncid peste program am fost mereu obosita, acum am trecut peste acea perioada, sunt in forta datorita acestui produs, multumesc

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Gomphrena 200 capsule

  Gomphrena 200 capsule

  Beneficii Gomphrena: contine vitamine si minerale, lupta impotriva stresului si a oboselii, este utilizata de indieni inca din cele mai vechi timpuri.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Posta Romana
  Posta Romana:

  Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

  Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

  Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

  Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

  Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

   

  Fan Curier
  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

  Mergi