5-HTP, 100mg Oemine Stress - 60 capsule

Beneficii 5-HTP din Griffonia: ajuta in dieta impotriva obezitatii, sindrom premenstrual, migrene, depresie, insomnie, anxietate.

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei Pret: 109,00 lei Pret: -50,00 lei

Produs nou

Oemine-Stress60capsule

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Oemine Stress Griffonia (100 mg 5-HTP) - 60 capsule

Supliment alimentar natural pentru a aduce un aport de 5 HTP obtinut din Griffonia.

Pentru persoanele care sunt stresate din cauza trezirilor nocturne.

(100 mg de 5-HTP per capsula)

 

Utilizari si beneficii 5-HTP din Griffonia

- Ajuta in dieta impotriva obezitatii

- Sindrom premenstrual

- Migrene

- Depresie

- Insomnie

- Anxietate

 

5 HTP creste nivelul de serotonina din organism iar serotonina este importanta pentru sistemul nervos si pentru functiile sale. Serotonina este responsabila pentru un somn linistit si odihnitor si pentru dispozitie.

 

OEMINE STRESS Griffonia este un supliment alimentar natural pentru a ajuta organismul la un echilibru sanatos al somnului. Griffonia are la baza titrat de hidroxytriptofan (5HTP): Aceasta substanta este precursorul serotoninei, care este consumata în timpul stresului si melatonina, hormonul glandei pineale.

 

Griffonia este o planta care normalizeaza starea de spirit, ajuta la relaxarea mentala a bunastarii. Contribuie la controlul satietatii.

 

Prospect OEMINE STRESS Griffonia

Mod administrare:

Pentru o noapte liniștită: 2 capsule de OEMINE STRESS inainte de culcare cu un pahar cu apa, timp de cel putin 20 de zile pe lună, o cura timp de 3 luni, cu o pauza de 10 zile între fiecare cura de 3 luni.

Sau 1 capsula înainte de 3 mese în cazul perioadei surmenajul mentale de stres sau de supraincarcare emotionala.

 

Ingrediente:

Griffonia Simplicifolia; compoziția de capsulă vegetală: polizaharide (pululan).

 

Compozitie pentru 1 capsula:

5-HTP natural: 100 mg.

 

Acest supliment alimentar natural nu inlocuieste nutritionist dieta va poate sfatui. Acest produs nu este un medicament, acesta nu înlocuiește cerințele medicului dumneavoastră. În cazul în care depresia caută mai întâi sfatul medicului dumneavoastră și farmacistului. Luând Oemine de criză trebuie, în nici un caz, un substitut pentru tratamentul medical al depresiei sau a tulburărilor de somn. Ea trebuie să fie însoțită de o activitate fizică regulată și o dieta bogata in fructe si legume. Pentru a se evita interacțiunea cu plante, suplimente alimentare sau medicamente, luând Oemine STRESS trebuie să se afle la bordul unui profesionist de sănătate. Acest supliment nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau alăptării, copii cu vârsta sub bine de zece ani persoanele cu epilepsie sau care iau antidepresive sau anxiolitice și în asociere cu anticoagulante.

Notă 
Eugenia, Galati 07/31/2017

pentru depresie este bun

pentru depresie este bun

Notă 
Adriana, 62 ani 05/29/2017

5 htp capsule

este eficient

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

5-HTP, 100mg Oemine Stress - 60 capsule

5-HTP, 100mg Oemine Stress - 60 capsule

Beneficii 5-HTP din Griffonia: ajuta in dieta impotriva obezitatii, sindrom premenstrual, migrene, depresie, insomnie, anxietate.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi