Promotie!
Oemine Som Valeriana - 60 capsule Mărește

Oemine Som Valeriana - 60 capsule

Supliment alimentar natural, regleaza somnul in timpul perioadelor de stres. Oemine Som este un supliment alimentar natural pe baza de plante pentru reglarea somnului. Ea nu are efecte hipnotice. Aceasta ajuta la reglarea somnului atunci cand sunteti stresat. Acesta poate fi de asemenea utilizat în mijlocul zilei ca sa va calmeze atunci cand sunteti suprasolicitat

Mai multe detalii


Produs nou

Oemine-Som

Optiuni Valabile:

Oemine Som Valeriana - 60 capsule

Supliment alimentar natural, regleaza somnul in timpul perioadelor de stres.

 

Oemine Som este un supliment alimentar natural pe baza de plante pentru reglarea somnului. Ea nu are efecte hipnotice. Aceasta ajuta la reglarea somnului atunci cand sunteti stresat. Acesta poate fi de asemenea utilizat în mijlocul zilei ca sa va calmeze atunci cand sunteti suprasolicitat.

 

Plantele din Oemine SOM (valeriana, Escholtzia, passiflora, sunatoare) sunt considerate a fi benefice in a obtine un somn echilibrat:

 

Valeriana a fost folosita de catre medicii din Grecia antica sa doarma mai bine avand un efect împotriva palpitatiilor. Hildegard von Bingen face referire la ea ca un tranchilizant. In prezent este cunoscuta pentru efectul sau de relaxare si de somn linistit.

 

Floarea pasiunii (Passiflora) este o planta care ajuta la reglarea somnului. Ea are particularitatea de a fi recomandata în special pentru tulburari de somn in timpul menopauzei sau cand este asociata cu tulburari ale ciclului menstrual.

 

Macul californian (Escholtzia) este de asemenea o planta buna de a sustine un somn natural si odihnitor si nu provoaca dependenta.

 

Sunatoarea în acest supliment are o doza foarte scazuta care permite evitarea efectelor secundare in caz de supradoza.

 

Prospect Oemine SOM

Mod administrare:

3 capsule la culcare, cu un pahar de apa.

 

Ingrediente:

valeriana, passiflora, Escholtzia, hypericum, maltodextrina de porumb; compozitia capsulei: polizaharide plantelor (pullulan).

 

Precautii: Acest supliment alimentar natural nu inlocuieste o dieta. Acest produs nu este un medicament, acesta nu înlocuiește cerințele medicului dumneavoastră. În cazul în care suferiti de depresie sau insomnie, în primul rând cereți sfatul medicului dumneavoastră și farmacistului. Luând Oemine SOM nu trebuie în nici un caz, un substitut pentru tratamentul medical al depresiei sau a tulburărilor de somn. Ea trebuie să fie însoțită de o activitate fizică regulată și o dieta bogata in fructe si legume. Pentru a se evita interacțiunea cu plante, suplimente alimentare sau medicamente, luând Oemine SOM trebuie să anuntati medicul dvs personal. Acest supliment nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau alăptării, sau la copiii sub doisprezece ani, persoanele cu epilepsie sau care iau antidepresive sau anxiolitice. Nu combina acest supliment cu somnifere.

Notă 
Florina 07/31/2017

valeriana

Valeriana a fost si va ramane mereu cel mai cunoscut produs pentru calmare. Recomand

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine Som Valeriana - 60 capsule

  Oemine Som Valeriana - 60 capsule

  Supliment alimentar natural, regleaza somnul in timpul perioadelor de stres. Oemine Som este un supliment alimentar natural pe baza de plante pentru reglarea somnului. Ea nu are efecte hipnotice. Aceasta ajuta la reglarea somnului atunci cand sunteti stresat. Acesta poate fi de asemenea utilizat în mijlocul zilei ca sa va calmeze atunci cand sunteti suprasolicitat

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Oemine Som Valeriana - 60 capsule

  Oemine Som Valeriana - 60 capsule

  lei17.43 out_of_stock! Supliment alimentar natural, regleaza somnul in timpul perioadelor de stres. Oemine Som este un supliment alimentar natural pe baza de plante pentru reglarea somnului. Ea nu are efecte hipnotice. Aceasta ajuta la reglarea somnului atunci cand sunteti stresat. Acesta poate fi de asemenea utilizat în mijlocul zilei ca sa va calmeze atunci cand sunteti suprasolicitat Oemine Franta
  Oemine Som Valeriana - 60 capsule 4 5 1
  Mergi