Pret redus!
Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule Mărește

Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule

Beneficii sunatoare (Pojarnita): in caz de depresie si nervozitate, regleaza nivelul de hormoni, lupta impotriva alcoolismului si mahmurelei, are efect antiviral, poate inhiba dezvoltarea bolii Parkinson la persoanele susceptibile, ajuta in caz de menopauza, reduce starile de agitatie si schimbarile bruste de dispozitie, ajuta la reducerea infectiei sinusurilor si a gatului.

Mai multe detalii


Produs nou

Oemine-PSY-60capsule

Optiuni Valabile:

Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule

Supliment alimentar natural pe baza de extract sunatoare si ovaz pentru a mentine moralul ridicat si dispozitia.

 

Beneficii sunatoare (Pojarnita) pentru sanatate:

- Ajuta in caz de depresie si nervozitate

- Regleaza nivelul de hormoni

- Lupta impotriva alcoolismului si mahmurelei

- Are efect antiviral

- Poate inhiba dezvoltarea bolii Parkinson la persoanele susceptibile

- Ajuta in caz de menopauza, reduce starile de agitatie si schimbarile bruste de dispozitie

- Ajuta la reducerea infectiei sinusurilor si a gatului

 

OEMINE PSY se bazeaza pe sunoatoare ce contine hipericina (urmati doza recomandata, sa nu depasiti doza zilnica maxima de 700 microg.), Combinat cu ovaz linistitor si magneziu marin, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si mentine functia psihologica normala, inclusiv starea de spirit. Alunga gandurile întunecate si mentine o stare de spirit normala.

 

Sunatoarea va ajuta sa pastrati o buna stare de spirit si mentine bunastarea si moralul ridicat.

 

Sunatoarea sau pojarnita este cunoscuta ca fiind Hypericum perforatum, fiind o planta cu flori galbene. Aceasta planta are la baza multi compusi puternici si eficienti pentru sanatate, hipercina si hiperforina care sunt antidepresive, anti-inflamatorii si anti-virale.

Ovazul este de asemenea, cunoscut pentru efectele sale relaxante. Este util pentru persoanele nervoase si stresate.

 

Prospect Oemine PSY

Mod administrare:

1 capsula înainte a 3 mese, cu un pahar de apa, apoi se reduce doza la 2 capsule pe zi, dupa 15 zile. Cel putin 10 zile pe luna.

 

Ingrediente: ovăz, sunatoare, magneziu marin; compoziția capsulei: polizaharide plantelor (pullulan).

 

Compozitie pentru 3 capsule:

630 micrograme de hipericina.

Magneziu marin 75 mg (20% DZR).

 

Avertisment: Nu administrati în timpul sarcinii și alăptării. Acest produs nu este recomandat persoanelor cu tratament de anti-depresive. Sunătoarea poate determina interacțiuni cu medicamente diferite, este recomandabil să se solicite sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastră. Luând Oemine PSY nu trebuie în nici un caz, un substitut pentru îngrijiri medicale de la depresie. Ea trebuie să fie însoțită de un stil de viață sănătos. Pentru a se evita interacțiunea cu plante, suplimente alimentare sau medicamente, de a lua acest supliment trebuie să anuntati medicul dvs de sănătate.

Combinatia dietetice supliment de sunătoare cu alte medicamente poate determina o scădere a eficienței acestora. Acest supliment este recomandat în special în asociere cu antidepresive, contraceptive orale, anti vitamina K, medicamente anti-retrovirale, digoxină și teofilină.

Notă 
Gabriela 07/31/2017

hipercina

in cazul schimbarilor de dispozitie l-am testat si a fost o imbunatatire

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule

  Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule

  Beneficii sunatoare (Pojarnita): in caz de depresie si nervozitate, regleaza nivelul de hormoni, lupta impotriva alcoolismului si mahmurelei, are efect antiviral, poate inhiba dezvoltarea bolii Parkinson la persoanele susceptibile, ajuta in caz de menopauza, reduce starile de agitatie si schimbarile bruste de dispozitie, ajuta la reducerea infectiei sinusurilor si a gatului.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule

  Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule

  lei32.11 out_of_stock! Beneficii sunatoare (Pojarnita): in caz de depresie si nervozitate, regleaza nivelul de hormoni, lupta impotriva alcoolismului si mahmurelei, are efect antiviral, poate inhiba dezvoltarea bolii Parkinson la persoanele susceptibile, ajuta in caz de menopauza, reduce starile de agitatie si schimbarile bruste de dispozitie, ajuta la reducerea infectiei sinusurilor si a gatului. Oemine Franta
  Oemine PSY (Sunatoare-Hipericina) - 60 capsule 4 5 1
  Mergi