Pret redus!
Jarrow Inositol 750mg 100 Capsule Mărește

Jarrow Inositol 750mg 100 Capsule

Beneficii Inositol: sustine nivelul de serotonina sănătos pentru o dispoziție mai bună, poate reduce simptomele asociate cu anxietatea, susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS).

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 107,00 lei Pret: -28,00 lei

Produs nou

Jarrow-Inositol750

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Jarrow Formulas Inositol 750mg 100 Capsule

Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat. Inozitolul este hidrosolubil (se dizolva in apa), prin urmare nu este stocat in cantitati mari in organism. Inozitolul este o componenta importanta a lipidelor structurale. Este utilizat de organism pentru a produce inositide (cum ar fi IP3, fosfatidilinozitoli), molecule de semnalizare implicate in transmiterea informatiei in interiorul celulei si intre celule. Tesuturile afectate de lipsa inozitolului sunt: creierul, ficatul si muschii.

  • imbunatatirea echilibrului hormonal feminin (tulburari ale ciclului menstrual si premenstrual, menopauza, hirsutism, acnee etc.) si masculin - mentinerea nivelului sanatos al testosteronului si estrogenilor, precum si a raportului lor prin imbunatatirea sensibilitatii celulare la insulina - cresterea numarului de ovocite dupa stimularea ovariana - imbunatatirea motilitatii spermatozoizilor
  • detoxifierea hepatica - imbunatatirea emulsionarii lipidelor sangvine si reducerea acumularii lor in ficat (efect lipotropic) - eliminarea din organism a substantelor toxice (inozitolul este sursa de acid glucuronic)
  • imbunatatirea starii emotionale si a tulburarilor de comportament (senzatie de sufocare, teama, consum alimentar in exces etc.) - facilitarea transmiterii impulsurilor nervoase (comunicarea dintre neuroni) - imbunatatirea sensibilitatii receptorilor cerebrali de serotonina - mentinerea nivelului de calciu intracelular
  • ameliorarea complicatiilor neurologice produse de cresterea nivelului glucozei sangvine
  • diviziunea celulara normala prin rolul important in sistemul de semnalizare celulara
  • protejarea plamanilor fumatorilor
  • potentarea efectelor pe functia cerebrala, a inozitolului hexafosfat (IP6, derivat de inozitol)

Mod de administrare: luati cate 1 capsula zilnic.

Compozitie: 750mg / capsula Inositol

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
PentruFemei
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate100
Ingrediente principaleInositol
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Jarrow Inositol 750mg 100 Capsule

Jarrow Inositol 750mg 100 Capsule

Beneficii Inositol: sustine nivelul de serotonina sănătos pentru o dispoziție mai bună, poate reduce simptomele asociate cu anxietatea, susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS).

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Jarrow Inositol 750mg 100 Capsule

Jarrow Inositol 750mg 100 Capsule

lei72.48 in_stock! Beneficii Inositol:   sustine nivelul de serotonina sănătos pentru o dispoziție mai bună, poate reduce simptomele asociate cu anxietatea, susține funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS). Jarrow Formulas
Mergi