Pure Nutrition USA GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 grame

Beneficii GABA pulbere: promoveaza relaxarea, sustine un somn linistit si odihnitor, imbunatateste recuperarea, sprijina functia celulara si concentrarea mentala, suport pentru sistemul nervos.

Mai multe detalii


Pret: 69,00 lei Pret:

Produs nou

PN1920

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 grame

GABA (Gama-Aminobutyric Acid sau Acidul gama-aminobutiric) de la Pure Nutrition joaca un rol semnificativ ca neurotransmitator în corpul uman.

În acest produs puteti gasi numai forma naturala L-GABA, gasita în alimente sau în corpul uman. Aceasta formula ofera o forma libera de GABA pentru a promova absorbtia optima si o asimilare maxima.

Beneficii GABA pulbere de la Pure Nutrition

- Promoveaza relaxarea

- Sustine un somn linistit si odihnitor

- Îmbunatateste recuperarea

- Sprijina functia celulara si concentrarea mentala

- Suport pentru sistemul nervos

- Acest produs este fabricat într-o facilitate certificata cGMP

 GABA beneficii si efecte

1) GABA beneficica pentru un somn linistit

GABA pulbere Acidul Gamma Aminobutiric formula chimica

Gamma aminobutyric acid joacă un rol important în obținerea odihnei bune.

Oamenii de stiinta au cunoscut acest lucru incepand cu anii 60, cand au inceput sa fie folosite primele medicamente care induce somnul si care activeaza GABA (numite barbiturice).

Aminobutiric gabaacționează în cea mai mare parte pe somn restabilit, cu un ritm lent. Medicamentele care blochează GABA (GABA-B) măresc starea de veghe și REM, visând in timpul somnului.

Deficitul de GABA este una dintre cauzele probabile care stau la baza insomniei. Într-un studiu de imagistică a creierului pe 32 de persoane, cei cu insomnie aveau 30% mai mici niveluri de GABA din creier comparativ cu persoanele sănătoase. Persoanele care suferă de insomnie au avut, în mod natural, GABA mai scăzut decât ceilalti care nu au luat medicamente de somn care ar putea afecta nivelurile sale.

Într-un alt studiu pe 40 de persoane, cei cu insomnie aveau GABA mai scăzut în anumite regiuni ale creierului, importante pentru emoții și cunoaștere (ACC).

Veteranii americani cu PTSD și somn redus au de asemenea, niveluri scăzute de GABA ale creierului, potrivit unui studiu de imagistică a creierului la 45 de persoane.

Dar într-un alt studiu de 33 de persoane, nivelurile GABA în unele regiuni ale creierului au fost mai mari la persoanele cu insomnie. Cu toate acestea, GABA fluctuează foarte mult în această regiune a creierului. În plus, nivelul inferior al GABA a fost legat de starea trează mai mare după ce sa trezit în mijlocul nopții și a scăzut calitatea somnului la cei cu insomnie.

Ar putea fi, de asemenea, că persoanele cu insomnie au crescut GABA ca prima încercare a creierului de a reduce hiperarosul - un răspuns adaptiv. De-a lungul timpului, acest răspuns scade în jos și nivelul GABA creierului scade în întregul creier.

Acidul glutamic cu un nivel scăzut al creierului și glutamatul ridicat au fost, de asemenea, legate de apneea de somn într-un studiu de 36 de persoane. GABA scăzută în apneea de somn ar putea fi un semn al incapacității organismului de a se relaxa, care activează răspunsul la luptă sau zbor și crește riscul bolilor cardiace.

Alte studii care utilizează suplimente alimentare GABA își susțin importanța pentru somn.

Studii privind suplimentele nutrtitive GABA

Într-un studiu clinic de 40 de persoane, GABA din germeni de orez fermentat a îmbunătățit insomnia și a ajutat la un dormit inca după 4 săptămâni. A scăzut timpul necesar adormirii și a crescut calitatea somnului.

La muștele de fructe, o combinație de GABA și 5-HTP a îmbunătățit calitatea și durata somnului mai bine decât fiecare supliment singur, deoarece ar putea stimula atât GABA cât și serotonina.

La șoareci, această combinație a îmbunătățit calitatea somnului, durata și a redus timpul necesar pentru a adormi. Șoarecii cărora li sa administrat o doză mare de GABA au prezentat o calitate a somnului mai bună chiar și sub influența cofeinei.

Dacă nu puteți să adormi noaptea și să vă treziți mai mult obosiți dimineața decât ați făcut noaptea înainte, este posibil să trebuiască să vă adânciți mai mult pentru răspunsuri. E timpul să vă faceti în cele din urmă nopțile și zilele în echilibru.

2) GABA afectează undele cerebrale

Activitatea electrică a creierului este măsurată de undele cerebrale, cum ar fi alfa, beta, theta, delta și gamma. GABA joacă un rol foarte important în acest proces - funcționează pentru sincronizarea celulelor creierului diferite, care afectează atât cunoașterea, cât și relaxarea.

Medicamentele de benzodiazepine, care măresc activitatea asemănătoare cu GABA, au sporit atenția susținută la animale când au avut nevoie să se concentreze și relaxarea sporită în timpul odihnei. Activarea neuronilor sincronizați cu GABA, făcând undele gamma mai puternice, dar mai puțin frecvente.

Benzodiazepinele au crescut, de asemenea, puterea undelor cerebrale beta și au redus puterea undelor cerebrale alfa în mai multe studii de imagistică a creierului uman.

Dar efectele medicamentelor benzodiazepine asupra GABA nu sunt aceleași ca GABA produs în creier sau suplimente GABA. Spre deosebire de GABA natural, benzodiazepinele pot cauza probleme de memorie și alte efecte secundare.

În mod normal, un stimulent natural în GABA este legat de funcția cognitivă mai bună și de undele gamma mai puternice. Valurile undelor cerebrale gamma anormale și GABA scăzut au fost legate de probleme cognitive în studiile persoanelor cu schizofrenie.

Suplimentele alimetare de aminobutiric gaba au amplificat undele cerebrale alfa - principalele unde de gândire meditative și relaxante - într-un studiu de 13 persoane. Ei au redus, de asemenea, undele cerebrale beta, care sunt legate mai mult de conștiința trezită regulată.

Undele cerebrale Alfa sunt ceea ce ajută creierul să rămână calm. Una dintre modalitățile de meditație care funcționează pentru calmarea minții este creșterea nivelurilor creierului GABA și a undelor cerebrale alfa.

Valurile undelor alfa sunt, de asemenea, legate de creativitate, atenție selectivă și posibilitatea de a accesa cunoștințele stocate în mod voluntar. Activitatea naturală GABA din creier poate conduce toate undele cerebrale alfa.

3) GABA stimulează cunoașterea și inteligența

Nivelurile ridicate ale GABA au fost asociate cu inteligență ridicată, performanță IQ și performanță cognitivă într-un studiu de imagistică a creierului la oameni sănătoși. Acest lucru se datorează faptului că, așa cum se dovedește, oamenii care acordă atenție tuturor, fără a discrimina ceea ce este important, sunt mai puțin inteligenți. GABA este inhibitor - poate suprima informații irelevante din mediul înconjurător pentru a spori cunoașterea.

Receptorii funcționali GABA sporesc învățarea și neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a se schimba pe tot parcursul vieții.

GABA reduce distragerea atenției în creier, ceea ce face posibilă reacția și luarea deciziilor mai rapide.

GABA in creier scăzut este legată de cunoașterea precară în:

Schizofrenie

Anxietate

Depresie

Copii și adolescenți cu tulburări genetice care cauzează tumori cerebrale.

4) GABA mărește inteligența emoțională

Persoanele cu nivel scăzut pot fi predispuse la dezechilibre emoționale, în timp ce persoanele cu GABA înalt pot fi mai empatice și mai înzestrate cu sentimentele altor persoane. Într-un studiu de imagistică a creierului de 32 de persoane, nivelurile superioare ale creierului GABA au fost legate de aspecte emoționale superioare ale empatiei.

A fost crescut nivelul într-o regiune de creier numită ACC, care joacă un rol unic în cogniție și emoții. Această regiune conectează creierul emoțional (sistemul limbic) la creierul rațional (cortexul prefrontal). GABA pare să îmbunătățească conexiunile emoționale, în timp ce nivelul scăzut al GABA ar putea reduce empatia la persoanele cu autism și schizofrenie.

Câteva alte studii susțin acest lucru:

Persoanele cu schizofrenie au scăderea nivelului in creier.

Pheni-but, care activează receptorii GABA, a sporit inteligența emoțională la 62 de persoane cu anxietate.

Gaba la nivelul creierului a crescut atunci când 22 de participanți sănătoși au văzut chipuri triste, ceea ce demonstrează rolul său în recunoașterea și reacția la emoții.

Șobolanii cu autism au GABA scăzut în creier. Benzodiazepinele, care acționează asupra GABA, au îmbunătățit interacțiunea lor socială și cunoașterea.

5) GABA este important pentru guta

Este importantă pentru digestie atât ca un neurotransmițător care leagă guta de creier cât și ca un hormon intestinal. Se găsește în întregul intestin și în nervii din jur. Capsulele intestinale au de asemenea mulți receptori GABA care ajută la digestie și pot ajuta la echilibrarea nivelurilor de electroliți.

Ajută digerarea alimentelor în stomac și intestin și crește producția de acid gastric.

Poate reduce durerea de stomac prin axa intestinului. GABA-producătoare de bacterii intestinale a redus durerea abdominală la șobolani prin oprirea nervilor de a trimite semnale de durere la creier.

Joacă un rol important în controlul apetitului acționând asupra hipotalamusului, o parte foarte importantă a creierului pentru reglarea apetitului și utilizarea energiei. Postul a crescut nivelele GABA în hipotalamus la șoareci.

6) GABA Previne depresia

Conform unei teorii, depresia este cauzată de o deficiență GABA. În unele studii, persoanele cu depresie au redus nivelele GABA atât în ​​creier cât și în sânge, precum și în receptorii GABA anormali. GABA este foarte scăzută în anumite regiuni ale creierului în depresie, în special la persoanele cu depresie melancolică și rezistentă la tratament.

În plus, un nivel de GABA scăzut reduce rezistența la stres și poate declanșa depresia în primul rând.

Activitatea GABA ajută creierul să facă noi celule creierului - numită neurogeneză, care este legată de starea de spirit îmbunătățită și de depășirea depresiei. Unele antidepresive acționează prin creșterea nivelurilor de gaba la nivelul creierului și neurogenezei.

Șoarecii cu deficit de receptori GABA nu pot răspunde la GABA și pot dezvolta depresie severă.

Timpul de viață precoce poate determina depresie prin oprirea genelor care fac receptori GABA. Patru soareci fără gene care pot face receptori GABA specifici au depresie după ce au fost separați de mamele lor.

7) GABA reduce anxietatea

GABA pret prospect beneficii pareri forum farmacia contraindicatii efecte

Conform teoriei deficitelor GABA, principala cauză a supraactivării axei HPA - sistemul nostru central de răspuns la stres - în creier este scăderea GABA.

Stresul cronic poate reduce nivelul in creier, ceea ce duce, la rândul său, la un răspuns emoțional excesiv prin HPA. Hormonii de stres cresc în creier (CRH și ACTH), creând o buclă de feedback care scade suplimentar GABA și cauzează sau agravează anxietatea.

Ameliorează teama și anxietatea și calmează axa HPA, acționând ca un "Valium natural".

Șoarecii cu receptori GABA disfuncționali dezvoltă anxietate, fobii, depresie și hiperactivitate HPA. Activitatea GABA reduce amintirile înfricoșătoare și contribuie la adaptarea la un mediu în schimbare.

Activarea GABA a redus anxietatea la șobolani cu flux sangvin scăzut de sânge prin stimularea BDNF.

De asemenea, GABA poate controla activitatea serotoninei în anumite zone ale creierului. Șoarecii cu celule creierului serotonin care nu răspund la GABA dezvoltă depresie și anxietate.

Prin utilizarea flumazenilului, un medicament care blochează receptorii GABA-A, cercetătorii au descoperit că persoanele cu atacuri de panică, anxietate și PTSD au mai puțini receptori din creier care pot răspunde la GABA.

Când a fost administrat oamenilor sănătoși, acest medicament nu a avut efecte, deoarece nu a putut să satureze toți receptorii care controlează acțiunea GABA. Dar ar putea declanșa atacuri de panică în timpul perioadelor fără simptome la persoanele predispuse la acestea. Asta pentru ca persoanele cu tulburari de panica au atat de putini receptori ca drogul le ocupa pe toti si blocheaza complet activitatea naturala GABA.

Când vine vorba de suplimente, ginsengul american poate stimula GABA în creier. A protejat șoarecii lipsiți de somn de la anxietate, supraactivare HPA și inflamație a creierului prin creșterea GABA.

Simptome deficit sau lipsa GABA

Deficiența GABA în creier poate provoca multe probleme de sănătate. Acestea sunt unele dintre simptomele cu care se confruntă persoanele cu deficit de GABA:

Anxietate generală

Atacuri de panica

Anxietate socială

Incapacitatea de a se relaxa

Slabă rezistență la stres

Insomnie

Starea de spirit sau depresia redusă

Incapacitatea de a simți emoțiile altor persoane

Probleme de atenție sau ADHD

Vicii

Probleme cognitive, mai ales dacă suferă deja de schizofrenie

Durere cronică și inflamație

Dureri de cap

Convulsii

Rezistență scăzută la căldură extremă

Nu există nicio modalitate de măsurare precisă a nivelurilor GABA în organism. Acest lucru se datorează faptului că GABA este concentrat în anumite regiuni ale creierului, în interiorul celulelor. Doar studiile imagistice ale creierului pot estima nivelurile GABA din creier, dar aceste metode nu sunt disponibile publicului.

GABA efecte secundare si contraindicatii

Suplimentarea cu acidul gamma aminobutiric nu este recomandată pentru femei însărcinate sau care alăptează, deoarece nu este clar cum poate afecta dezvoltarea.

Dacă luați medicamente pentru anxietate, depresie sau insomnie, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe tratamentul cu GABA deoarece acesta poate interacționa cu aceste medicamente.

Luarea unei doze mari poate declanșa anxietate sau episoade depresive. Acordați o atenție deosebită și raportați simptomelor adverse pe care le-ați confruntat cu medicul dumneavoastră.

În plus, dacă aveți orice alte simptome negative, cum ar fi furnicături sau înroșirea pielii, întrerupeți utilizarea și discutați cu medicul dumneavoastră.

GABA Prospect

Administrati pe stomacul gol.

GABA mod de administrare

Utilizarea sugerata pentru GABA pudra de la Pure Nutrition:

Ca supliment alimentar, luati o portie amestecata cu apa sau suc cu aproximativ 30 de minute înainte de somn sau dupa cum este necesar.

Doza poate fi crescuta pana la 1-2 grame.

Compozitie: 1 gram GABA (Gama-Amino Butyric Acid) per doza.

Portii: 200 de portii.

GABA pulbere Acid Gamma Aminobutiric insomnie somn efecte dormit serotonina depresie anxietate

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate212
Ingrediente principaleGaba
Greutate212 g
Notă 
Florentina 05/16/2017

Gaba

Efect garantat.
Te deconecteaza pe parcusul intregii nopti.
Somn linistit pana dimineata.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Pure Nutrition USA GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 grame

  Pure Nutrition USA GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 grame

  Beneficii GABA pulbere: promoveaza relaxarea, sustine un somn linistit si odihnitor, imbunatateste recuperarea, sprijina functia celulara si concentrarea mentala, suport pentru sistemul nervos.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Pure Nutrition USA GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 grame

  Pure Nutrition USA GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 grame

  lei63.30 in_stock! Beneficii GABA pulbere: promoveaza relaxarea, sustine un somn linistit si odihnitor, imbunatateste recuperarea, sprijina functia celulara si concentrarea mentala, suport pentru sistemul nervos. Pure Nutrition USA
  Pure Nutrition USA GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 grame 4 5 1
  Mergi