Pure Nutrition USA Melatonina 3 mg - 100 capsule

Beneficii Melatonina: sustine somnul odihnitor, reglarea ritmului somn veghe, ajuta in caz de schimbarea fusului orar, benefica in reglarea de fus orar, promoveaza relaxarea, protectie impotriva radicalilor liberi, suport gastrointestinal.

Mai multe detalii


Pret: 49,00 lei Pret: 65,00 lei Pret: -16,00 lei

Produs nou

PN1917

Optiuni Valabile:

Melatonina 3 mg - 100 capsule

Melatonina de la Pure Nutrition ajuta la stabilirea unor modele normale de somn pentru a sustine un somn mai linistit, relaxant si o sanatate generala mai buna.

Organismul produce în mod natural melatonina. Pe masura ce îmbatranim, productia de melatonina încetineste, cauzand la unii adulti sa fie produsa melatonina foarte putin sau deloc. Eliberarea melatoninei naturale joaca un rol important în ciclul de somn / trezire al corpului, care poate fi întrerupt prin flux de întarziere sau schimbari de lucru în timpul noptii.

Beneficii Melatonina 3mg

• Sustine somnul odihnitor

• Reglarea ritmului somn veghe

• Ajuta in caz de schimbarea fusului orar

• Benefica in reglarea de fus orar

• Promoveaza relaxarea

• Protectie impotriva radicalilor liberi

• Suport gastrointestinal

• Acest produs este fabricat într-o facilitate certificata cGMP

 Dacă ați avut vreodată probleme cu somnul, șansele sunt că ați auzit de suplimente de melatonina. Un hormon produs în glanda pineală, melatonina este un ajutor natural eficient pentru somn. Dar beneficiile sale nu se limitează la orele de miezul nopții. De fapt, melatonina are multe beneficii importante pentru sănătate dincolo de somn. Este un antioxidant puternic și un hormon antiinflamator care poate ajuta la îmbunătățirea sănătății creierului, sănătății inimii, fertilității, sănătății intestinului, sănătății ochilor și mult mai mult! Să ne uităm la beneficiile melatoninei și sfaturi pentru creșterea nivelului de melatonină cu ajutorul de produse naturiste sau in mod natural.

Ce este melatonina?

Melatonina 3 mg capsule doze pret efecte prospect beneficii farmacia plafar

Melatonina este un hormon care este derivat în mod natural din aminopeptidul triptofan și neurotransmițătorul cunoscut sub numele de serotonina. Este produsă în mod natural în glanda pineală, dar cantități mai mici se fac și de alte organe, cum ar fi stomacul. Melatonina este esențială pentru menținerea ritmului circadian al organismului, astfel încât să vă simțiți alergic și energizant dimineața și somnoros seara. De aceea, aveți nivele mai mari de melatonină în sânge pe timp de noapte, iar aceste niveluri se diminuează dramatic dimineața.

Dar asta nu e tot ce face melatonina. De asemenea, este crucial pentru:

Funcționarea eficientă a sistemului imunitar

Ajută funcția ochilor

Reduce stresul oxidativ

Controlează funcția celulară

Previne atrofia celulară

Stimulează funcția creierului

Nivelurile melatoninei scad în mod natural odată cu vârsta, motiv pentru care devine mai greu ca o persoana să se ducă doar la somn și să obțină o odihnă de noapte bună după 60 de ani. Unele studii au descoperit că melatonina poate fi de asemenea, utilizată în prevenirea și tratamentul anumitor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de sân, prostata și cancerul colorectal.

Serotonina și melatonina sunt atât hormoni care reglează diferite funcții umane, cum ar fi somnul, apetitul și starea de spirit. Serotonina, produsă în organism, este cunoscută ca un neurotransmițător; acest lucru înseamnă că este responsabil pentru trimiterea mesajelor între celulele nervoase. Melatonina este o substanță neurotransmitator care joacă un rol vital în reglarea ritmurilor circadiene, care, la rândul său, controlează modelele de dormit, eliberarea hormonilor și temperatura corpului, printre multe alte funcții umane.

Este un puternic antioxidant

Melatonina crește producția de enzime antioxidante din organism care protejează împotriva stresului oxidativ și susține funcția mitocondriilor. Acțiunea sa puternică inhibă atrofia celulară și de asemenea, protejează împotriva toxinelor care pot întrerupe funcția mitocondrială, conducând la o mulțime de boli neurodegenerative (acestea sunt boli cauzate de deteriorarea progresivă a celulelor nervoase).

Îmbunătățește imunitatea

Melatonina susține funcția imună. Oferă corpului tău puterea de a lupta împotriva infecțiilor, bolilor și simptomelor îmbătrânirii premature. De asemenea, are capacitatea de a acționa ca stimulant în bolile imunosupresive datorită proprietăților sale puternice antiinflamatorii.

Aceasta inversează tulburările de ritm ale ritmului circadian

Melatonina 3mg pareri tablete doze administrare efecte adverse

Melatonina are capacitatea de a schimba ritmurile biologice. Acest lucru îl face util în tratamentul diferitelor tulburări de somn ritmului circadian, cum ar fi tulburările de fază de somn avansate și întârziate, tulburările de jet de întârziere și tulburările de muncă la schimb.

Beneficii pentru sănătatea inimii

Melatonina oferă beneficii cardio-protectoare. Abilitățile sale puternice antiinflamatoare și antioxidante pot ajuta la prevenirea atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale. Activitatea sa de curățare a radicalilor liberi îl face o mare alternativă naturală pentru tratarea și prevenirea bolilor cardiovasculare.

Reduce tensiunea arterială

Melatonina are de asemenea efect antihipertensiv, care menține tensiunea arterială sub control. Deoarece melatonina acționează favorabil pe diferite nivele de hipertensiune arterială, incluzând protecția organelor și cu efecte secundare minime, poate fi utilizată ca terapie de susținere la pacienții cu hipertensiune arterială.

Îmbunătățește sănătatea intestinelor

Melatonina este de asemenea produsă de stomac, deoarece este esențială pentru digestia netedă. Pentru cei care se ocupă de problemele digestive, melatonina poate fi un tratament natural pentru disbioză intestinală, ulcere, stomac indus de stres și inflamație a stomacului. Acesta poate fi eficient în tratarea colitei, IBS, sindromului intestinului iritabil și chiar a diferitelor forme de cancer.

Este utilă în tratamentul GERD

Melatonina este un remediu surprinzător pentru refluxul de acid. Ajută la această afecțiune digestivă prin întărirea sfincterului esofagian inferior (LES). Relaxarea LES este un motiv major pentru refluxul de acid. De asemenea, studiile au descoperit niveluri mai scăzute de melatonină la pacienții cu reflux de acid.

Acesta poate fi folosit pentru prevenirea și tratamentul migrenei

Dacă migrenele vă fac rău în viața dvs., suplimentele alimentare de melatonină pot ajuta la reducerea frecvenței și intensității acestor atacuri dureroase. 3 mg de melatonina sunt eficiente pentru prevenirea migrenei. Poate fi de asemenea util în tratamentul durerilor de cap.

Este important pentru sănătatea ochilor

Melatonina susține o vedere sănătoasă prin prevenirea moartea celulelor conului care ajută la identificarea culorii. De asemenea, îmbunătățește funcționarea celulelor nervoase crucială pentru viziune și protejează celulele care produc pigment pentru ochi. De asemenea, poate scădea presiunea crescută în ochi din cauza glaucomului și poate preveni moartea celulelor nervoase în ochi.

Poate îmbunătăți funcția insulinei

Reducerea secreției de melatonină în timpul nopții aproape dubleaza riscul apariției diabetului. De fapt, melatonina îmbunătățește echilibrul insulinei și protejează celulele producătoare de insulină din pancreas de moartea celulelor. Acesta poate fi utilizat ca terapie de suport pentru tratarea prediabetelor, diabetului de tip 2, sindromului ovarului polichistic (PCOS) și rezistenței la insulină.

Benefic pentru boala Alzheimer și Parkinson

Abilitățile antioxidante ale melatoninei pot ajuta la ameliorarea simptomelor bolii Alzheimer și a bolii Parkinson. Cu vârsta, activitatea scăzută a melatoninei poate crește riscul de Alzheimer și Parkinsons. Terapia cu melatonină îmbunătățește somnul și odihna generală, ceea ce poate aduce o ușurare a simptomelor.

Îmbunătățiți funcția tiroidiană

Îmbătrânirea poate face funcționarea tiroidiană destul de lentă, ceea ce este în cazul în care abilitățile de protecție ale melatoninei intră. Pentru femeile menopauzale, terapia cu melatonină poate îmbunătăți funcția tiroidei și poate trata tulburările de dispoziție.

Tratează PMS

Melatonina 3mg somn insomnie pastile contraindicatii reactii adverse

Cercetările au arătat că nivelurile scăzute de melatonină joacă un rol în PMDD, o formă severă de PMS. Tratamentul cu melatonină vă poate menține fără simptome prin faza luteală sau prin cea de-a doua parte a ciclului menstrual. De asemenea, poate fi utilă tratarea simptomelor premenopauzei și menopauzei la femeile în vârstă. Dovezile științifice pun în lumină capacitatea melatoninei de a trata infertilitatea atât la bărbați, cât și la femei.

Poate ajuta în gestionarea durerii cronice

Pe lângă acțiunea antioxidantă și antiinflamatoare puternică, melatonina are și proprietăți analgezice. Acest lucru o face utila pentru gestionarea afecțiunilor cronice dureroase precum fibromialgia, durerile de cap, sindromul intestinului iritabil, durerea cronică de spate și artrita reumatoidă. Pacienții care suferă de fibromialgie - o afecțiune care duce la dureri cronice răspândite în mușchii și țesuturile conjunctive fără nici o cauză aparentă, pot beneficia de suplimente nutritive de melatonină.

Melatonin efecte secundare si efecte adverse

Utilizarea pe termen scurt a melatoninei este în general considerată sigură. Cu toate acestea, utilizarea pe termen lung, în special atunci când nu este sub îndrumarea unui expert medical, poate avea efecte secundare. De exemplu, supradozarea pe melatonină poate provoca dureri de cap, amețeli și oboseală în timpul zilei, care pot afecta productivitatea muncii. Melatonina trebuie, de asemenea, luată cu grijă și numai sub îndrumare medicală dacă aveți hipertensiune arterială, diabet sau administrați medicamente subțiri.

Melatonina doza recomandata

În prezent, nu există nicio doză sigură cunoscută pentru melatonină, iar doza dumneavoastră va depinde de simptomele dumneavoastră. Cei cu tulburări de somn pot să meargă bine cu o doză de cel puțin 0,25 mg sau 0,5 mg. Majoritatea medicilor vor prescrie ceva de la 2 mg la 3 mg pentru probleme de sănătate mai grave, care sunt sigure atunci când sunt luate sub instrucțiunile unui expert.

Prospect Melatonina 3mg

Utilizarea sugerata a melatoninei de la Pure Nutrition:

Luati 1 capsul înainte de culcare cu apa.

Compozitie: 3 mg Melatonina/capsula.

Doze: 100 portii.

A se pastra într-un loc racoros si uscat dupa deschidere.

Sursa text

Notă 
Iacob 07/31/2017

somn fara stress

somn fara stress

  Notă 
  Cosmin 05/29/2017

  melatonina

  este bun pentru un somn calm

   Spune-ne părerea ta!

   Spune-ne părerea ta!

   Pure Nutrition USA Melatonina 3 mg - 100 capsule

   Pure Nutrition USA Melatonina 3 mg - 100 capsule

   Beneficii Melatonina: sustine somnul odihnitor, reglarea ritmului somn veghe, ajuta in caz de schimbarea fusului orar, benefica in reglarea de fus orar, promoveaza relaxarea, protectie impotriva radicalilor liberi, suport gastrointestinal.

   Disclaimer medical

   Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

    

   Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

   INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

   Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

   Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

    

   Transport si Livrare.

   Fan Curier 

   Fan Courier:

   Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

   Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

   Costul transportului este intre 0-20 de lei.

   Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

   Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

   Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

   Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

   > >
   Pure Nutrition USA Melatonina 3 mg - 100 capsule

   Pure Nutrition USA Melatonina 3 mg - 100 capsule

   lei44.95 in_stock! Beneficii Melatonina: sustine somnul odihnitor, reglarea ritmului somn veghe, ajuta in caz de schimbarea fusului orar, benefica in reglarea de fus orar, promoveaza relaxarea, protectie impotriva radicalilor liberi, suport gastrointestinal. Pure Nutrition USA
   Pure Nutrition USA Melatonina 3 mg - 100 capsule 4 5 2
   Mergi