DHA (Acid Docosahexaenoic) 100 Mg 60 Capsule

Beneficii DHA (acid docosahexaenoic): nutrient esențial pentru funcția optimă a creierului, studiile susțin o asociere între DHA și beneficiile sistemului cardiovascular, studiile indică o legătură între DHA și funcția creierului îmbunătățită, susține tensiunea arterială sănătoasă, sprijină nivelurile sănătoase ale hormonului de creștere, joacă un rol important în funcția ochilor sănătoși.

Mai multe detalii


Produs nou

Biovea-1227

Optiuni Valabile:

DHA 100 Mg 60 Capsule

DHA: Blocul principal de construcție a țesutului uman, ochilor și a creierului uman.

 

Beneficii DHA (acid docosahexaenoic):

• Nutrient esențial pentru funcția optimă a creierului

• Studiile susțin o asociere între DHA și beneficiile sistemului cardiovascular

• Studiile indică o legătură între DHA și funcția creierului îmbunătățită

• Susține tensiunea arterială sănătoasă

• Sprijină nivelurile sănătoase ale hormonului de creștere

• Joacă un rol important în funcția ochilor sănătoși

• Sprijină răspunsul inflamator sănătos

 

Ce este DHA?

DHA sau acidul docosahexaenoic (care nu trebuie confundat cu DHEA) este un acid gras Omega-3 esențial. Este unul dintre blocurile primare ale creierului și ochilor. DHA asigură compoziția optimă a celulelor din creier, retină, inimă și părți ale sistemului nervos. Aproximativ 30% din lipidul structural din materia cenușie a creierului este DHA. Astfel, este necesar pentru buna functionare a sistemelor neuronale.

DHA este vital pentru dezvoltarea normală a creierului fătului și a sugarului și pentru menținerea funcției normale a creierului pe tot parcursul vieții.

 

De ce să administrati DHA?

• Susținerea sistemului creierului și a sistemului nervos: DHA este predominant în membranele celulelor creierului. Acesta este principalul acid gras din creier (care conține 60% grăsimi) și în retină. Nivelurile adecvate de DHA sunt esențiale pentru dezvoltarea creierului în timpul sarcinii și în copilăria timpurie. Unii oameni de știință au sugerat că bolile degenerative grave cum ar fi dementa Alzheimer și senilitatea se pot datora, cel puțin parțial, deficienței prelungite a DHA. Datorită importanței sale în dezvoltarea creierului și a sistemului nervos, aportul de DHA în dieta mamei influențează greutatea la naștere. Laptele matern conține 0,2% DHA și din acest motiv, în special bebelușii alăptați au o rezistență mai bună și o acuitate vizuală mai bună decât bebelușii hrăniți cu lapte ne matern.

• Sanatatea inimii: DHA reduce hipertensiunea arterială și frecvența cardiacă la bărbații cu hiperlipidemie ușoară într-un studiu comparativ, controlat. Prin reducerea vâscozității sângelui, dovezile indică faptul că DHA mărește fluiditatea membranelor din sângele roșu, mărind astfel deformabilitatea celulelor sanguine astfel încât acestea să poată trece mai ușor prin capilare și prin urmare, să scadă tensiunea arterială. DHA poate, de asemenea, reduce tensiunea arterială prin scăderea cortizolului.

• Tulburări autoimune: Suplimentarea DHA la bărbații tineri sănătoși sa dovedit a diminua activitatea celulelor imune, cum ar fi celulele naturale de ucidere (NK) și celulele care reglează răspunsurile inflamatorii în organism. Efectele antiinflamatorii ale DHA pot fi utile în tratamentul tulburărilor autoimune.

În concluzie, suplimentarea cu DHA îmbunătățește capacitatea de învățare, ajută la stoparea declinului cognitiv asociat vârstei, reduce riscul de deces din cauza atacului de inimă, reduce trigliceridele și reduce riscul de tromboză, previne aritmia cardiacă, reduce riscul de ateroscleroză, are un efect antiinflamator, efect in artrita si osteo-artrita, si beneficiaza de pacienti cu depresie.

 

Cine probabil poate fi cu deficit de DHA?

A apărut o legătură între deficitul de DHA și boala Alzheimer; în mod similar, dovezile preliminare arată că copiii cu tulburare de deficit de atenție (ADD) au un nivel scăzut de DHA. Dovezile preliminare sugerează că persoanele cu o varietate de afecțiuni congenitale rare (dar înrudite) (sindromul Zellweger, adrenoleucodistrofia neonatală și boala infantilă a lui Refsum) pot prezenta deficit de DHA și pot beneficia chiar de suplimentarea cu DHA. Cel puțin patru studii au raportat un nivel scăzut al sângelui omega-3 în sânge la persoanele cu depresie. Mulți medici cred că dietele celor mai mulți oameni care consumă o dietă occidentală nu oferă cantități optime de acizi grași omega-3.

 

Cât ar trebui să fie luat DHA? Există contraindicații ale DHA?

• Doza zilnică tipică variază între 100 și 500 mg.

• Nu sunt cunoscute rapoarte de toxicitate asociate cu DHA.

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic înainte de utilizarea DHA.

 

 

Prospect DHA:

Mod administrare: Luați 1 gelula zilnic cu o masă.

Porții de servire: 1 softgel

Porții pe container: 60

 

Compozitia pe servire:

• Acid docosahexaenoic (DHA): 100 mg

(din ulei de pește)

Alte ingrediente: gelatină, glicerină vegetală, tocoferol natural amestecat.

 

Informații despre alergeni: conține ingrediente de pește (ton).

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

Nu au culori artificiale, aromă, îndulcitor, conservanți, zahăr, amidon, lapte, lactoză, gluten, grâu, drojdie, crustacee. Fără sodiu.

Notă 
Andra 12/18/2017

dha

vederea se imbunatateste semnificativ

  • 1 din 1 oameni au considerat aceasta recenzie utila.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

DHA (Acid Docosahexaenoic) 100 Mg 60 Capsule

DHA (Acid Docosahexaenoic) 100 Mg 60 Capsule

Beneficii DHA (acid docosahexaenoic): nutrient esențial pentru funcția optimă a creierului, studiile susțin o asociere între DHA și beneficiile sistemului cardiovascular, studiile indică o legătură între DHA și funcția creierului îmbunătățită, susține tensiunea arterială sănătoasă, sprijină nivelurile sănătoase ale hormonului de creștere, joacă un rol important în funcția ochilor sănătoși.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
DHA (Acid Docosahexaenoic) 100 Mg 60 Capsule

DHA (Acid Docosahexaenoic) 100 Mg 60 Capsule

lei111.93 out_of_stock! Beneficii DHA (acid docosahexaenoic): nutrient esențial pentru funcția optimă a creierului, studiile susțin o asociere între DHA și beneficiile sistemului cardiovascular, studiile indică o legătură între DHA și funcția creierului îmbunătățită, susține tensiunea arterială sănătoasă, sprijină nivelurile sănătoase ale hormonului de creștere, joacă un rol important în funcția ochilor sănătoși. Biovea
DHA (Acid Docosahexaenoic) 100 Mg 60 Capsule 4 5 1
Mergi