Graviola 500 Mg 100 Capsule

105,00 lei

Produs nou

3509

Beneficii Graviola: sprijină funcția imună, creșterea și funcționarea celulelor sănătoase, are proprietăți sedative.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Graviola 500 Mg 100 Capsule

Graviola: Ajută la menținerea unei dispoziții pozitive

 

Beneficii Graviola:

• Sprijină funcția imună

• Creșterea și funcționarea celulelor sănătoase

• Are proprietăți sedative

 

Ce este Graviola?

Graviola (Annona muricata), cunoscută și sub denumirea de soursop, se găsește în jungla Amazonului și în unele din insulele Caraibe. Frunzele copacului de Graviola  au fost utilizate în mod tradițional pentru propriile lor proprietăți terapeutice.

 

Ce face Graviola?

Studiile sugerează că acetogeninele, constituenții activi ai lui Graviola, pot susține creșterea și funcția celulelor sănătoase. Graviola a fost folosita pentru efectele sale de calmare a întregului corp și ca supliment pentru a ajuta la menținerea unei dispoziții pozitive. Graviola este de asemenea renumită pentru proprietățile sale sedative. Acest lucru se datorează unui inhibitor de absorbție a serotoninei care se găsește în fructul plantei. Este responsabil pentru experiența bucuriei și a ridicarii dispozitiei. Graviola a fost lăudata pentru abilitățile sale de a ucide viruși, bacterii și paraziți, precum și pentru scăderea tensiunii arteriale și calmarea nervilor. Acest lucru a făcut Graviola foarte important și prețios în medicina naturala pe bază de plante.

 

Prospect Graviola

Mod administrare: Luați 2 capsule, de trei până la patru ori pe zi, după cum este necesar.

Porții de servire: Două (2) capsule

Porții pe container: 50

 

Compozitia pe servire

• Graviola (Annona muricata) (frunze) 1000 mg

 

Alte ingrediente: hidroxipropilmetil celuloză, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

 

Avertisment: Nu luați acest medicament dacă aveți tulburări neurodegenerative sau boala Parkinson sau luați orice medicament anti-hipertensiv sau inhibitor al MAO. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Melatonina Lichid Picaturi (Orange) 1mg (2oz) 59ml

Melatonina Lichid Picaturi (Orange) 1mg (2oz) 59ml

Beneficii Melatonina lichida: utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale, suport pentru ciclurile de somn normale, sprijină funcția cognitivă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana

Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

PRODUSE DIN ACEIASI CATEGORIE

Mergi