Promotie!
Swanson St. John's Wort (Sunatoare), 375mg - 120 Capsule Mărește

Swanson St. John's Wort (Sunatoare), 375mg - 120 Capsule

Beneficii Sunatoare: ofera o stare de relaxare, modifica dispozitia in bine, ajuta in caz de stres, calmeaza nervii, trateaza tulburarile de dispozitie.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei Pret: 49,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

Swanson-StJohnsWort120

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Swanson St. John's Wort (Sunatoare):, 375mg - 120 Capsule

 

Beneficii St. John's Wort (Sunatoare): ofera o stare de relaxare, buna dispozitie si liniste interioara, ajuta in mentinerea si restabilirea echilibrului emotional, ajuta in caz de stres, calmeaza nervii, trateaza tulburarile de dispozitie.

Beneficii St. John's Wort (Sunatoare)

  •          ofera o stare de relaxare, buna dispozitie si liniste interioara;
  •          ajuta in mentinerea si restabilirea echilibrului emotional;
  •          ajuta in caz de stres;
  •          calmeaza nervii;
  •          trateaza tulburarile de dispozitie.

Sunatoarea este o planta perena ce se gaseste in zone uscate, insorite si creste pana la 90 cm. Planta are puternice proprietati calmante si relaxante, devenind una din cele mai populare remedii naturiste pentru tratarea dezechilibrelor emotionale.

Sunatoarea este cunoscuta pentru efectele sale antidepresive fiind considerata o planta magica ce ne ofera o stare de bine si insenineaza mintea.  Aceasta este utilizata de mai bine de 2500 de ani pentru a trata melancolia, tulburarile de somn si de dezpozitie. De asemenea, este benefica daca doriti sa renuntati la fumat si accelereaza refacerea ranilor, avand efect calmant.

 

Prospect

Mod de administrare indicat: Ca supliment alimentar, 1 capsula de 2/zi

Continut: 375 mg Sunatoare/capsula

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruFemei
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate120
Ingrediente principaleSunatoare
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Swanson St. John's Wort (Sunatoare), 375mg - 120 Capsule

Swanson St. John's Wort (Sunatoare), 375mg - 120 Capsule

Beneficii Sunatoare: ofera o stare de relaxare, modifica dispozitia in bine, ajuta in caz de stres, calmeaza nervii, trateaza tulburarile de dispozitie.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Swanson St. John's Wort (Sunatoare), 375mg - 120 Capsule

Swanson St. John's Wort (Sunatoare), 375mg - 120 Capsule

lei35.78 in_stock! Beneficii Sunatoare:  ofera o stare de relaxare, modifica dispozitia in bine, ajuta in caz de stres, calmeaza nervii, trateaza tulburarile de dispozitie. Swanson
Mergi