Pret redus!
KAVA KAVA 5000mg 60 Capsule Mărește

KAVA KAVA lichid picaturi 500mg (2oz) 60ml

150,00 lei 196,00 lei -46,00 lei

Produs nou

21523

Beneficii Kava Kava: scade stresul si anxietatea, ajuta in caz de depresie si insomnie, scade nervozitatea, eficace ca eliberare a durerii, lucrează ca relaxant muscular, ajută la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

KAVA KAVA lichid picaturi 500mg (2oz) 60ml

Kava Kava: Un sedativ natural și un stimulent pentru somn

 

Beneficii Kava Kava:

• Scade stresul si anxietatea

• Ajuta in caz de depresie si insomnie

• Scade nervozitatea

• Eficace ca eliberare a durerii

• Lucrează ca relaxant muscular

• Ajută la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor

 

Ce este Kava Kava?

Kava Kava este o plantă originară din insulele din Pacificul de Sud. Substanțele luate din rădăcină au fost folosite în anumite culturi pentru a diminua stresul, anxietatea, tensiunea, insomnia și problemele legate de menopauză. Kava Kava poate crește efectul alcoolului și al anumitor medicamente utilizate pentru a trata anxietatea și depresia. Denumirea științifică este Piper methysticum. De asemenea, numit piper aprins, rauschpfeffer, tonga și yangona.

 

Mai multe componente de rizom și lactone au fost izolate în rădăcina kava. Dintre cele cincisprezece lactone izolate din kava, există șase lactone majore (kavalactone) cunoscute pentru a furniza activitate psihoactivă: kawain, methysticin, demethoxy-yangonin, dihidrokawain, dihydomethysicin și yongonin. Toate kavalactonele sunt active fiziologic, deși este vorba de kavalactonele solubile în grăsimi derivate din rășina kava care au cel mai mare efect asupra sistemului nervos central. Kava are, de asemenea, un efect direct asupra tensiunii musculare similare cu tranchilizante. Activitatea rizomului kava este legată de mai multe ariletilenă pironi similare structurii cu mirristicina, care se găsește în nucșoară.

 

Pentru ce se utilizează Kava Kava?

Kava Kava este folosit în primul rând ca un sedativ natural și un stimulent pentru somn. Nutritionistii au folosit-o în mod tradițional ca un remediu pentru nervozitate și insomnie. Kava Kava este un relaxant eficient care poate induce un sentiment de relaxare, pace și mulțumire, împreună cu o ascuțire a simțurilor. Ca ajutor de somn, promovează somnul profund și odihnitor. Este de asemenea, un relaxant muscular care poate ajuta la ameliorarea crampelor din cauza spasmelor.

 

În Germania, Kava Kava este folosit ca un medicament fără prescripție medicală pentru a reduce anxietatea. Kava a fost menționată pentru prima dată în înregistrările științifice în 1886 și câștigă popularitate pentru efectele ei relaxante.

 

Ce studii științifice oferă dovezi care să susțină beneficiile Kava Kava?

Studiile clinice recente au arătat că kava din plante medicinale este un supliment natural anti-anxietate non-dependență și este la fel de eficace ca și medicamentele de anxietate care conțin benzodiazepine cum ar fi valiumul. În timp ce benzodiazepinele tind să promoveze letargie și tulburări mintale, sa demonstrat că kava îmbunătățește concentrația, memoria și timpul de reacție pentru persoanele care suferă de anxietate. Kava a fost demonstrat clinic ca mijloc de realizare a unei stări de relaxare fără efecte secundare adverse.

 

Kava este una dintre cele mai relaxante plante botanice. Studiile farmacologice arată că ingredientele sale active ale Kava Kava, kavalactonele, produc relaxarea fizică și mentală și un sentiment de bunăstare. Este un anestezic local și un analgezic local eficient atunci când este aplicat în exterior ca un adaos. Starea relaxată și ascuțirea simțurilor contribuie, de asemenea, la efectul afrodiziac.

 

Prospect Kava Kava:

Portii de servire: 30 picături complete (aproximativ 1 mL)
Porții pe container: aproximativ 60

Compozitie pe servire
• Vanuatu Kava Kava rădăcină 500mg
    (Piper methysticum) Raport de rezistență la plante medicinale 1: 2

Alte ingrediente: Alcool din cereale (50-60% din volum), apă deionizată.

 

Mod administrare: Mod administrare: Agita bine inainte de folosire. Adăugați 30-60 de picături în apă sau suc, de 2-3 ori pe zi.

 

Notă: Dacă sunteți gravidă, aveți o problema medicală, aveți orice stare de sănătate sau dacă luați orice medicamente, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

Avertizare: Nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteți tratat pentru depresie. Utilizarea excesivă poate provoca afecțiuni hepatice. Kava Kava poate crește efectul alcoolului sau al anumitor medicamente utilizate pentru a trata anxietatea și depresia.

 

Spune-ne părerea ta!

GOTU KOLA 450mg 100 Capsule

GOTU KOLA 450mg 100 Capsule

Beneficii Gotu Kola: o veche planta energizantă ayurvedică, fiecare capsulă furnizează 435 mg de pudră pură, scade anxietatea, ajuta la vindecarea ranilor, protejeaza sistemul nervos, imbunatateste circulatia sangelui, calmeaza mintea.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana

Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

PRODUSE DIN ACEIASI CATEGORIE

Mergi