Pret redus!
Animal PM 30 pliculete, Universal Nutrition Mărește

Animal PM 30 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal PM: ajuta la relaxare pe timpul noptii, ofera un somn linistit si adanc, sustine un somn calm, ajuta la recuperare, creste imunitatea, elemente stimulatoare ale GH.

Mai multe detalii


Produs nou

Animal PM 30 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal PM

- Ajuta la relaxare pe timpul noptii

- Ofera un somn linistit si adanc

- Sustine un somn calm

- Ajuta la recuperare

- Creste imunitatea

- Elemente stimulatoare ale GH

Animal PM. Odihna si recuperare. Cand te antrenezi la sala, muschii sunt epuizati si obositi, lucru ce se remediaza prin odihna si recuperare. Niciun moment nu este mai indicat pentru recuperare decat somnul. Atletii si culturistii informati stiu ca odihna este echivalentul cresterii in masa musculara. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat acest produs eficient, complet si inovator pentru recuperarea anabolica a organismului pe timp de noapte (P.M.).

Un singur pachet de Animal PM iti ofera o combinatie puternica si complexa de stimulatori GH (hormon de crestere), factori de sustinere a imunităţii, agenti de recuperare, aminoacizi anabolici si elemente acceleratoare ale somnului si relaxarii. Animal PM te ajuta sa beneficiezi pe deplin de somn si astfel tesutul muscular se poate concentra pe recuperare si crestere. Animal PM contine: factori acceleratori ai somnului, extrase din plante pentru relaxare, agenti de recuperare, factori pentru sustinerea imunitatii, elemente stimulatoare ale GH.

Prospect Animal PM

Mod de administrare: Portia este de 1 pliculet.

Se administreaza 1 pachetel de Animal PM cu 30-45 de minute inainte de culcare.

Pentru cele mai bune rezultate, se consuma pe stomacul gol.

Daca administrezi un shake proteic seara luati Animal PM dupa 30 de minute de la administrarea shake-ului proteic.

Compozitie:

Servire: 1 Pachet

Continut / Servire

DZR%

Vitamina B6 (as pyridoxine HCl)

10.5 mg

525%

Magneziu (as oxide)

450 mg

113%

Zinc (as oxide)

30 mg

200%

GH Boosting Complex

3000mg

Gamma-Aminobutyric Acid (GABA)

Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG)

Ornithine HCl

L-Tryptophan

Alpha Glycerylphosphorylcholine (GPC)

Immune & Recovery Complex with SuperSerum™ & Sustamine™

2500mg

L-Glutamine

EAA Blend (Leucine, Valine, Isoleucine, Lysine HCl, Arginine HCl, Histidine, Theronine, Methionine, Phenylalanine)

Beef Serum Albumin Concentrate

L-Alanyl-L-Glutamine

Sleep & Relaxation Complex

1250mg

Valerian Root Powder

Chamomile Root Powder

Mucuna Pruriens (seed) (standardized for 15% L-dopa)

Hops (strobile) (Humulus Lupulus)

L-Theanine

Alte ingrediente Universal Nutrition PM: Dicalcium phosphate, maltodextrin, microcrystalline cellulose, gelatin, stearic acid, silicon dioxide, magnesium stearate, titanium dioxide, FD&C blue #1, soy lecithin, FD&C red #3, pharmaceutical glaze.

 

Spune-ne părerea ta!

Animal PM 30 pliculete, Universal Nutrition

Animal PM 30 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal PM: ajuta la relaxare pe timpul noptii, ofera un somn linistit si adanc, sustine un somn calm, ajuta la recuperare, creste imunitatea, elemente stimulatoare ale GH.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi