Pret redus!
Fosfatidilserina Complex 500mg 90 Capsule Mărește

Biovea Fosfatidilserina Complex 500mg 90 Capsule

Beneficii Fosfatidilserina: susține comunicarea neuronilor, poate îmbunătăți acuitatea mentală, ajută la menținerea unei bune dispoziții, promovează funcțiile mentale.

Mai multe detalii


Pret: 249,00 lei Pret: 317,00 lei Pret: -68,00 lei

Produs nou

Biovea-281

Optiuni Valabile:

PHOSPHATIDYLSERINE COMPLEX 500mg 90 Softgel

Fosfatidilserina Complex 500mg 90 Capsule

 

COMPLEXUL Fosfatidilserina: Promovează funcțiile creierului sănătoase

Beneficii Fosfatidilserina

• Susține comunicarea neuronilor

• Poate îmbunătăți acuitatea mentală

• Ajută la menținerea unei bune dispoziții

• Promovează funcțiile mentale

Compozitia fosfatidilserinei contine fosfatidilserina, un nutrient esential pentru structura si functia creierului si un element de baza pentru celulele nervoase sanatoase. COMPLEXUL PHOSPHATIDYLSERINE funcționează împreună cu acizi grași esențiali, inclusiv omega-3, pentru a promova funcțiile creierului, cum ar fi memoria, învățarea și echilibrul stării de spirit.

De unde vine Complexul Fosfatidilserina?

Unul dintre cei mai importanți compuși pentru neuroni este fosfatidilserina (PS). Acesta reprezintă aproximativ 10% din membranele celulelor neurale și în timp ce acestea pot fi făcute în organism, nivelurile acestui nutrient important scad adesea odată cu vârsta.

COMPLEXUL Fosfatidilserina furnizează acest compus și alți compuși importanți pentru a ajuta la menținerea structurii și funcției sănătoase a neuronilor cerebrali și pentru a preveni declinul acestei componente esențiale legate de vârstă.

Ce face complexul Fosfatidilserina?

COMPLEXUL Fosfatidilserina funcționează cu alte fosfolipide din creier pentru a îmbunătăți comunicarea celulară între neuroni. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea memoriei, a concentrației și a capacităților de gândire globală.

Conținând aceste componente importante ale membranelor celulelor creierului, complexul Fosfatidilserina promovează funcția celulară adecvată și detoxifierea, ceea ce poate îmbunătăți semnalizarea celulară pentru a ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a atenției.

Cum COMPLEXUL Fosfatidilserina vă poate îmbunătăți sănătatea

Stresul: cortizolul este un hormon care este eliberat ca răspuns la stresul fizic și mental. COMPLEXUL Fosfatidilserina funcționează pentru a ajuta la menținerea nivelurilor de cortizol pentru a susține un răspuns de stres sănătos.

Memorie: COMPLEXUL Fosfatidilserina funcționează pentru întinerirea membranelor celulare din creier prin creșterea producției unui compus numit acetilcolină - un neurotransmițător important pentru memorie.

Starea de spirit: cunoscută pentru capacitatea sa de a ajuta creierul să facă față situațiilor stresante, COMPLEXUL Fosfatidilserina poate, de asemenea, ajuta la menținerea unei bune dispoziții și a unei perspective pozitive.

Prospect Fosfatidilserina

Mod administrare: Luați 1 capsula de trei ori pe zi, cu mese.

Portie de servire: O (1) capsula

Porții pe container: 90

Compozitia pe servire:

• Phospholopid Matrix oferind 500 mg

• Phophatidylserine (Sharp PS® *) 100 mg

• Fosfatidilcolină 25 mg

• Fosfatidiletanolamină 2,5 mg

• Fosfatidilinozitol 1,50 mg

Alte ingrediente: gelatină, glicerină, sirop de poliglicitol, apă purificată.

Informații despre alergeni: conține soia.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

* Sharp PS® este o marcă înregistrată a Enzymotec Ltd.

 

 

Spune-ne părerea ta!

Biovea Fosfatidilserina Complex 500mg 90 Capsule

Biovea Fosfatidilserina Complex 500mg 90 Capsule

Beneficii Fosfatidilserina: susține comunicarea neuronilor, poate îmbunătăți acuitatea mentală, ajută la menținerea unei bune dispoziții, promovează funcțiile mentale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Biovea Fosfatidilserina Complex 500mg 90 Capsule

Biovea Fosfatidilserina Complex 500mg 90 Capsule

lei228.44 in_stock! Beneficii Fosfatidilserina: susține comunicarea neuronilor, poate îmbunătăți acuitatea mentală, ajută la menținerea unei bune dispoziții, promovează funcțiile mentale. Biovea
Mergi