Pret redus!
Celexil 120 Capsule Mărește

Newton Everett Celexil 120 Capsule

Beneficii Celexil: elimină anxietatea, vă menține calm și relaxat, indepărtează tensiunea și stresul, vă ajută să mențineți o dispoziție pozitivă constantă pe tot parcursul zilei, creste energia naturala, vă ajută să dormiți mai bine, contine 5-HTP, sunoatoare, Vitamina B6 si B12, Acid Folic, Magneziu.

Mai multe detalii


Pret: 165,00 lei Pret: 200,00 lei Pret: -35,00 lei

Produs nou

NewtonEverett-0297

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Celexil 120 Capsule

Suport pentru bunastare 100% Natural cu cantități echilibrate de 5-HTP și sunătoare.

CELEXIL®: Reducerea 100% a depresiei naturale și a reducerii anxietății. CELEXIL® conține o formulă de proprietate denumită Hydroxyhyperforin. Această formulă proprietară a fost dezvoltată special pentru a ajuta la combaterea depresiei și a anxietății.

Iată câteva dintre avantajele pe care le puteți avea:

• Elimină anxietatea

• Vă menține calm și relaxat

• Îndepărtează tensiunea și stresul

• Vă ajută să mențineți o dispoziție pozitivă constantă pe tot parcursul zilei

• Creste energia naturala

• Vă ajută să dormiți mai bine

Unul dintre ingredientele primare din CELEXIL®, hyperforinul, este un tratament eficient pentru depresie. Studiile clinice arată că hiperforinul ameliorează depresia și anxietatea la fel de eficient ca și multe medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, dar de cele mai multe ori cu mai puține efecte secundare.

Simptome primare care identifică depresia:

• Sentimente constante de tristețe, iritabilitate sau tensiune

• Scade interesul sau plăcerea în activități obișnuite sau în hobby-uri

• Pierderea de energie, senzație de oboseală în ciuda lipsei de activitate

• O schimbare a poftei de mâncare, cu pierderi semnificative în greutate sau creștere în greutate

• Dificultăți de somn

• A dormi prea mult

• Neliniștea sau senzația de încetinire

• Capacitatea scăzută de a lua decizii sau de a se concentra

• Sentimente de lipsă de valoare, de lipsă de speranță sau de vină

• Gânduri de sinucidere sau de moarte

Femeile sunt aproape de două ori mai predispuse la depresie ca bărbați. Riscul mai mare se poate datora parțial modificărilor hormonale aduse prin pubertate, menstruație, menopauză și sarcină. Deși riscul lor pentru depresie este mai mic, bărbații au mai multe șanse de a merge nediagnosticati și mai puțin susceptibili de a căuta ajutor. Acestea pot prezenta simptomele tipice ale depresiei, dar sunt mult mai probabil să fie supărati și ostili sau să-și mascheze starea lor cu alcool sau abuz de droguri. Suicidul este un risc deosebit de grav pentru bărbații cu depresie, care sunt de patru ori mai multe șanse decât femeile să se sinucidă.

Vârstnicii. Persoanele în vârstă pot pierde persoanele dragi și trebuie să se adapteze la a trăi singuri. Ei pot deveni bolnavi fizic și nu pot fi la fel de activi cum au fost odată. Aceste schimbări pot contribui la depresie. Cei apropiați pot atribui semnele de depresie rezultatelor obișnuite ale îmbătrânirii și mulți oameni în vârstă sunt reticenți în a vorbi despre simptomele lor. Ca urmare, persoanele în vârstă nu pot beneficia de tratament pentru depresia lor.

Unii oameni spun că depresia se simte ca o perdea neagră de disperare care coboară peste viața lor. Mulți oameni simt că nu au energie și nu se pot concentra. Alții se simt iritabili tot timpul fără un motiv aparent. Simptomele variază de la o persoană la alta, dar dacă vă simțiți "în jos" mai mult de două săptămâni și aceste sentimente interferează cu viața de zi cu zi, puteți fi deprimat clinic.

Ele pot părea contrariate, dar depresia și anxietatea apar adesea împreună. Singurătatea, lipsa de speranță și tristețea depresiei vă pot face să vă fie frică și neliniștiți. La rândul său, această teamă și anxietate vă pot face epuizați și mai deprimați. Este un ciclu vicios și de multe ori nu există nici o modalitate de a spune care este condiția întâi. Anxietatea are multe forme diferite. Unii oameni cu tulburări de anxietate suferă de atacuri de panică, care sunt situații bruște de teamă extremă, alături de o inimă accelerata, de sufocare și chiar de durere. Alții au anxietate care le face să revină adesea evenimente traumatice din trecutul lor. Anxietatea poate face ca oamenii să se teamă de situațiile sociale sau să le dea temeri extreme de anumite obiecte sau situații, făcând astfel imposibilă accesarea unui ascensor, de exemplu.

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că CELEXIL® este prea bun pentru a fi adevărat, vă rugăm să luați câteva minute pentru a citi cu atenție informațiile de mai jos. După cum veți vedea, cercetările clinice sugerează că extractul Hypericum găsit în CELEXIL®, bogat în hiperforină, este un tratament eficient pentru depresie și anxietate. Informațiile de mai jos reprezintă cele mai cuprinzătoare și actualizate disponibile. Toate cercetările găsite aici au fost efectuate la universități majore și au fost publicate în reviste științifice respectate în ultimii doi ani.

Mai eficient decât placebo, similar cu SSRI:

Un studiu efectuat la Universitatea din Viena a analizat trei studii multicentrice randomizate, dublu-orb, în ​​cadrul cărora 544 de pacienți care sufereau de depresie ușoară până la moderată, în conformitate cu criteriile DSM-IV, au primit un extract Hypericum de 900 mg / zi sau un placebo pe o perioadă de tratament de 6 săptămâni. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca extractul de Hypericum a redus simptomele depresiei mai eficient decat placebo, insa medicamentul pe baza de plante a fost deosebit de eficient in simptomele de baza ale tulburarii. Experatiile indica faptul ca extractul Hypericum a accelerat recuperarea de la depresie intr- prin influentarea tuturor semnelor si simptomele investigate ale bolii. Profilul terapeutic al medicamentului a fost astfel gasit a fi similar cu profilul inhibitorilor selectivi ai recaptarii serotoninei. Două capsule de CELEXIL® conțin o doză similară dozei utilizate în acest studiu.

Bun sau mai bun decât Prozac® sau Tofranil®:

O prezentare generală recentă a tuturor cercetărilor disponibile a inclus 34 de studii controlate, dublu-orb, de extracte Hypericum la aproximativ 3000 de pacienți care suferă de depresie. Majoritatea studiilor au folosit criteriul de evaluare a depresiei Hamilton ca criteriu de eficacitate. Doza de extracție Hypericum a fost cuprinsă între 300 mg și 1200 mg. Toate studiile controlate cu placebo au arătat că extractul de Hypericum este semnificativ superior față de placebo.

Mai mult, rezultatele cu Hypericum au fost la fel de bune sau chiar mai bune decât în ​​cazul imipraminei [Tofranil®] sau fluoxetinei [Prozac®]. " Cercetătorul a concluzionat că "în tratamentul medical supravegheat de depresie ușoară până la moderată, dozele de aproximativ 500-1000 mg de extract pe zi din aceste preparate de sunătoare sunt de o eficacitate comparabilă cu antidepresivele sintetice în dozele lor prescrise în mod obișnuit .“ Două capsule de CELEXIL® conțin o doză similară cu dozele mai mari examinate în acest studiu.

Sigur și mai eficient decât placebo:

Un studiu francez publicat în Jurnalul American de Psihiatrie a confirmat din nou eficacitatea extractului Hypericum. Studiul dublu-orb, randomizat, controlat cu placebo, cu 375 de pacienți, a concluzionat că "extractul Hypericum sa dovedit a fi sigur și mai eficace decât placebo pentru tratamentul depresiei ușoare până la moderate".

Comparabil cu Prozac®, dar cu mai puține efecte secundare și deosebit de eficient pentru anxietate:

Un studiu german publicat în Farmacopsychiatrie a comparat extractul de Hypericum (500 mg / zi) cu fluoxetină (Prozac® 20 mg / zi) într-un studiu randomizat, dublu-orb, multicentric, incluzând 240 de pacienți. "Rata de răspuns HAMD a fost de 60% în grupul [extract de Hypericum], comparativ cu 40% în grupul fluoxetinic (p = .005). În special, a existat o scădere semnificativă a agitației depresive (comparație pre-post 46% simptome de anxietate (44%) în timpul tratamentului cu sunătoare de sânge ... Nu au existat diferențe semnificative statistic între loturile de tratament. Ansamblul de sunătoare de sânge ... O observație generală deosebit de interesantă este că [extractul Hypericum] este deosebit de eficient la pacienții depresivi care suferă de simptome de anxietate. Suc de sunătoare a relevat date mai bune privind siguranța și tolerabilitatea decât fluoxetina ". O capsulă de CELEXIL® conține o doză similară dozei utilizate în acest studiu. Doza zilnică recomandată de CELEXIL® este de două capsule.

Celălalt ingredient activ principal în CELEXIL® este 5-HTP. 5-HTP este un aminoacid natural extras din planta Griffonia Simplicifolia. Corpul tau transforma 5-HTP in serotonina, un neurotransmitator care regleaza depresia, anxietatea, somnul si agresivitatea. Cercetătorii consideră că multe cazuri de depresie rezultă din nivelurile scăzute de serotonină și antidepresivele cu prescripție (cum ar fi Prozac®, Zoloft®, Paxil®, Effexor® și Celexa®) toate funcționează prin creșterea cantității de serotonină disponibilă. Prin asigurarea organismului cu materiile prime necesare producerii serotoninei, 5-HTP crește în mod eficient nivelul serotoninei din creier.

5-HTP a fost găsit pentru starea de spirit Elevate în cazurile de depresie, anxietate și atacuri de panică. 5-HTP pare să crească nivelul creatininei serotoninei, influențând pozitiv astfel de tulburări ca depresia care au fost legate de nivelurile scăzute ale acestui neurotransmițător al creierului. O serie de studii europene oferă exemple de persoane cu depresie care au găsit puțină ușurare din medicamentele antidepresive tradiționale, dar au obținut rezultate bune cu 5-HTP.

Suplimentarea dieta normală cu 5-HTP poate fi eficientă în tratarea depresiei. O doză zilnică de CELEXIL® conține 50 mg de 5-HTP, o cantitate atent selectată pentru a crește ușor nivelul serotoninei fără a provoca reacții adverse.

Celelalte componente din CELEXIL® sunt vitaminele B și magneziu. Deficiența vitaminelor B poate provoca, de asemenea, starea de spirit scăzută și deseori maschează deficitul de acid folic. Deficitul de magneziu poate provoca numeroase modificări psihologice, inclusiv depresia. Simptomele de deficit de magneziu sunt nespecifice și includ atenția slabă, pierderea memoriei, teama, neliniștea, insomnia, ticurile, crampele și amețelile.

Prospect Celexil

Mod administrare: Doza standard este de două (2) capsule zilnic, funcționează bine în majoritatea cazurilor, dar unele persoane necesită o doză mai mare. Dacă nu răspundeți (sau răspundeți numai parțial) la două (2) capsule pe zi, vă recomandăm să creșteți doza zilnică la trei (3) sau patru (4) capsule.

Portii de servire: 2 capsule

Portii per recipient: 60

Compozitia pe servire

• Vitamina B6 (sub formă de clorhidrat de piridoxină) 20 mg

• Acid folic 400mcg

• Vitamina B12 (sub formă de cianocobalamină) 60mcg

• Magneziu (ca oxid de magneziu) 100 mg

• Hidroxifiperforină Amestec Proprietăți 650 mg

     Extracte de sunătoare (flori și frunze) (Hypericum perforatum)

     5-HTP (5-hidroxitritofan) (din extract de semințe de griffonia)

Alte ingrediente: făină de orez, gelatină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

 

 

Spune-ne părerea ta!

Newton Everett Celexil 120 Capsule

Newton Everett Celexil 120 Capsule

Beneficii Celexil: elimină anxietatea, vă menține calm și relaxat, indepărtează tensiunea și stresul, vă ajută să mențineți o dispoziție pozitivă constantă pe tot parcursul zilei, creste energia naturala, vă ajută să dormiți mai bine, contine 5-HTP, sunoatoare, Vitamina B6 si B12, Acid Folic, Magneziu.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Newton Everett Celexil 120 Capsule

Newton Everett Celexil 120 Capsule

lei151.38 in_stock! Beneficii Celexil: elimină anxietatea, vă menține calm și relaxat, indepărtează tensiunea și stresul, vă ajută să mențineți o dispoziție pozitivă constantă pe tot parcursul zilei, creste energia naturala, vă ajută să dormiți mai bine, contine 5-HTP, sunoatoare, Vitamina B6 si B12, Acid Folic, Magneziu. Newton-Everett
Mergi