Somesta 30 capsule (L-Triptofan, Melatonină, Inositol, Valeriana, Vitamina B6)

Beneficii Somesta: ajută la stimularea procesului de somn, aă ajută să vă relaxați, combate stresul, Contine: L-Triptofan, Melatonină, Inositol, Valeriana, Vitamina B6

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Somesta 30 capsule (L-Triptofan, Melatonină, Inositol, Valeriana, Vitamina B6)

 

De ce ați continua să luptați împotriva insomniei dacă puteți adormi cu ușurință utilizând SOMESTA® în seara aceasta?

Chiar și pierderea somnului pe câteva nopți pe săptămână vă poate afecta în mod semnificativ capacitatea de a funcționa și de a scădea calitatea vieții. Acum știți cum vă simțiți fără un somn adecvat: oboseala, iritabilitatea și pierderea concentrației sunt importante pe lista de efecte secundare pentru insomnie.

SOMESTA® combină ingrediente de calitate concepute pentru a vă combate insomnia pe termen lung. Ingredientele din acest amestec proprietăți (MELATYPTOPHAN 561 mg) au fost atent echilibrate pentru a se completa reciproc și pentru a produce rezultate pozitive într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Cum va ajuta SOMESTA®:

• Ajută la stimularea procesului de somn

• Vă ajută să vă relaxați

• Combate stresul

Studiile au arătat că somnul insuficient este principala cauză a bolilor asociate stresului. Cele 7-9 ore de întrerupere în fiecare noapte vă ajută efectiv să eliminați stresul, să vă regenerați nivelul de energie, să reparați eventualele daune din corpul dumneavoastră și să vă recuperați sau să eliminați bolile. Dificultatea de a dormi poate afecta multe aspecte ale vieții. Persoanele care nu primesc cantitatea recomandată de somn pentru grupurile lor de vârstă pot avea o mulțime de afecțiuni negative. Problemele de zi cu zi, dificultatea de a se concentra, bolile frecvente, depresia și accidentele sunt toate problemele obișnuite asociate cu obiceiurile de somn sărace. Stresul și lipsa de somn pot provoca o varietate de probleme legate de sănătate, dintre care multe pot fi grave.

Lipsa de somn poate provoca:

1. Depresia și anxietatea

2. Reflexe întârziate

3. Epuizarea fizică și psihică

4. Metabolism mai lent

5. Recuperarea lentă de infecții și boli

6. Sistem imunitar deprimat

7. Diminuarea atenției

8. Iritabilitatea

Insomnia nu se aplică numai persoanelor care nu pot dormi deloc; mulți oameni suferă de tulburări de somn, cum ar fi dificultatea de a adormi, de a dormi linistit noaptea și mai frecvent de o lipsă de somn de calitate. Somnul nu este necesar numai în cantitate, dar și mai importantă în calitate. Vrei să dormi noaptea, dar trezește-te epuizat? Poate că obțineți numărul de ore de care aveți nevoie, dar nu și somnul profund care vă trebuie la fel de mult. SOMESTA® vă va ajuta să adormiți mai repede, mai adânc și vă oferă un somn mai bun.

Medicii pot prescrie medicamente pentru a ajuta, dar aceste medicamente au efecte secundare nedorite. Probleme de stomac, amețeli, somnolență în timpul zilei, dificultăți de trezire, accidente și coordonare proastă sunt toate frecvente. Nu numai medicamentele de somn cu prescripție medicală au efecte secundare negative, dar, de asemenea, nu produc somn sănătos. Ele provoacă sedare sau inconștiență - nu somnul odihnitor, vindecător de care aveți nevoie.

Indiferent dacă doriți un pic de ajutor de adormit ocazional sau un supliment pe termen lung, care vă va ajuta să restabiliți ritmurile naturale de somn ale organismului, SOMESTA® vă poate ajuta să restabiliți somnul de care aveți nevoie.

SOMESTA® combină beneficiile rezultatelor imediate cu efecte pe termen lung. Melatonina vă va ajuta să adormiți instantaneu, în timp ce Valerian va dura mai mult pentru a lua pe deplin efect, dar vă va ajuta organismul să vă reglementeze propriile modele de dormit. În loc să dezvolți o dependență, cum se întâmplă de obicei cu medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, va trebui de fapt să utilizați SOMESTA® mai puțin și mai puțin în timp.

Ingredientele din SOMESTA® au fost atent echilibrate pentru a se completa reciproc și pentru a produce rezultate pozitive într-un timp relativ scurt. SOMESTA® nu este dependent și nu au fost identificate efecte secundare grave legate de ingrediente. Cu toate acestea, dacă luați medicamente pe bază de rețetă, trebuie să vă consultați medicul înainte de a utiliza orice tip de supliment, deoarece medicamentele pe care le administrați ar putea, în cazuri rare, să interacționeze cu ingredientele suplimentului.

Dar nu trebuie să alegi între privarea de somn și medicația nedorită - natura ne-a furnizat multe remedii naturale pentru insomnii.

Amestecul proprietar găsit în SOMESTA® numit MELATRYPTOPHAN 625mg conține o formulă cu atenție echilibrată care vă va ajuta să doarmă și să conțină următoarele ingrediente:

FORMULA MELATRYPTOPAN:

L-Triptofan:

L-triptofanul este precursorul Serotoninei, un neurotransmițător din creier, care este deficitar în depresie și în mod natural, sporește somnul.

L-Tryptofan poate fi recomandat pentru a îmbunătăți structura și funcția referitoare la nevoile și deficiențele nutriționale legate de:

• Nivelurile scăzute de serotonină și nivelele de L-triptofan au fost asociate cu depresia

• Cresterea serotoninei a fost de asemenea observata in dependenta de substante chimice

• Privarea de somn. Suplimentarea îmbunătățește în mod natural relaxarea și somnul

• Având un efect asupra toleranței la durere

• Creșterea producției de serotonină

Ce este L-Triptofanul?

L-Triptofan, un aminoacid esențial, este precursorul Serotoninei, un neurotransmițător necesar pentru transmiterea impulsurilor nervoase în creier și pentru inducerea somnului și a liniștii. Deficiențele serotoninei, care sunt legate de deficiențele de L-triptofan, sunt bine documentate în cazurile de depresie și insomnie. L-triptofanul se transformă, de asemenea, în Niacin, iar vitamina B-6 (Pyridoxal 5'-Phosphate) este necesară pentru metabolizarea L-triptofanului și conversia in serotonină.

L-Tryptofanul este foarte important pentru echilibrul biochimic al creierului și este foarte util pentru cei cu deprivare de somn, anxietate și ameliorare a dispoziției datorită nivelurilor scăzute de serotonină. De asemenea, ajută la echilibrarea biochimică a creierului la cei ale căror niveluri de serotonină sunt scăzute din cauza dependențelor chimice. De asemenea, a fost eficient în controlul poftei de mâncare, sporind toleranța la durere și ajutându-i pe ei.

L-triptofan și somnul:

Deprivarea somnului este o preocupare serioasă pentru mulți, iar nivelul serotoninei scăzut este adesea cauza acestei probleme. L-Tryptofanul se transformă în Serotonina, ajutând la relaxarea și la îmbunătățirea în mod natural a somnului. Vitaminele B-6, împreună cu creșterea carbohidraților din carnea alimentară, sunt importante pentru un metabolism adecvat și creșterea eficacității.

Melatonina:

Melatonina este o substanță chimică naturală prezentă în majoritatea alimentelor, inclusiv orez, orz, porumb și carne. Melatonina sa dovedit a fi produsă și de către glanda pineală din creier. Melatonina joacă un rol în susținerea ciclului natural de somn-somn al ceasului biologic.

Lumina zilei reduce producția de melatonină, astfel încât nivelurile sanguine sunt de obicei ridicate pe timp de noapte și scăzute în timpul zilei. Lumina artificială reduce producția de melatonină. Lucrătorii care lucrează in ture de noapte, care dorm în camere întunecate, cu ochii închiși, pot crește producția de melatonină în timpul orelor de zi.

Se crede acum că inițierea și calitatea generală a somnului sunt legate de această creștere naturală și de căderea melatoninei. Majoritatea oamenilor prezintă nivele normale de melatonină pe zi și noapte până când ajung la mijlocul anilor '20. Nivelurile melatoninei tind să scadă odată cu vârsta și la jumătatea anilor '60, mulți oameni prezintă o scădere semnificativă a nivelului de melatonină pe zi și noapte. Faptul că producția de melatonină scade atât de drastic odată cu vârsta, probabil explică multe dintre tulburările de somn observate la vârstnici. Până la vârsta de 40 de ani, nivelurile de melatonină încep să scadă, iar adulții încep să se confrunte, în consecință, cu insomnie acută.

Oamenii care caută o soluție de somn pot fi ajutați prin luarea de melatonină, la fel ca și persoanele ale căror cicluri naturale de trezire / somn au fost perturbate. Melatonina este de asemenea utilă persoanelor care încearcă să se lase de medicamentele de somn. Spre deosebire de somnul indus de medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, somnul indus de melatonină nu suprimă somnul Rapid Eye Movement (REM) - și nu are ca rezultat sentimentele de "mahmureală" a doua zi.

Muşeţelul:

Musetelul este una dintre cele mai vechi și mai blânde ajutoare pentru somn pe bază de plante. Este cel mai adesea folosita ca un ceai, care are un gust blând și plăcut. În plus față de promovarea calm și odihnă, musetelul este, de asemenea, utilizat în cazurile de iritare a stomacului.

Musetelul este suficient de blând încât poate fi folosit zilnic pentru perioade lungi de timp. Nu provoacă dependență și nu are efecte secundare. Este posibil, totuși, să fie un alergen pentru persoanele care sunt alergice la margarete.

Experții nu sunt siguri cum funcționează musetelul pentru a induce somnul. Farmacistul american raportează că apigeninul, un flavonoid din mușețel, poate ajuta la promovarea somnului, dar probabil și alte componente sunt implicate.

Valeriană:

Valerian este o rădăcină care a fost folosită de mult timp ca un ajutor pe bază de plante pentru somn. Are un miros caracteristic care provine din acidul isovaleric. Valerian poate fi folosit pentru a ajuta la somnolență ocazională, dar este, de asemenea, deosebit de utila pe termen lung.

Multe studii au arătat că rădăcina de valeriană este o modalitate extrem de sigură și eficientă de a promova somnul. Pacienții care iau raportul de valeriana că se simt mai puțin anxiosi și nervosi și au o odihnă mai bună pe timp de noapte.

În mod clar, există multe beneficii ale valerianei și nu cauzează niciunul dintre efectele negative asupra concentrației și vigilenței asupra medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală, făcând astfel o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de insomnie cronică.

Prospect Somesta

Mod administrare: Luați 1 capsulă, o jumătate de oră înainte de a dormi, de preferință pe stomacul gol.

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 30

Compoztia pe servire

• Niacină (ca hexanicotinat de inozitol) 5 mg

• Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCL) 5 mg

• L-triptofan 500 mg

• Extract de Musetel 25 mg

• Extract de Valerian 25 mg

• Inositol 1,4 mg

   (din hexanicotinat de inozitol)

• Melatonină 1 mg

Alte ingrediente: Capsulă din legume (hipromeloză), celuloză microcristalină, stearat de magneziu, hidroxipropil celuloză, dioxid de siliciu.

 

 

 

Spune-ne părerea ta!

Somesta 30 capsule (L-Triptofan, Melatonină, Inositol, Valeriana, Vitamina B6)

Somesta 30 capsule (L-Triptofan, Melatonină, Inositol, Valeriana, Vitamina B6)

Beneficii Somesta: ajută la stimularea procesului de somn, aă ajută să vă relaxați, combate stresul, Contine: L-Triptofan, Melatonină, Inositol, Valeriana, Vitamina B6

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi