OrthoMagnesium Mărește

OrthoMagnesium

Optiuni Valabile:

Un supliment excelent cu magneziu!

 

Beneficiile consumului de Magneziu

- Sustine sistemul cardiovascular sanatos

- Ajuta la relaxarea muschilor

- Imbunatateste si creste nivelul de energie

- Benefic in caz de stres

- Creste densitatea osoasa

- Regleaza nivelul de zahar din sange

- Regleaza tensiunea arteriala

 

Magneziu beneficii, magneziu forte, magneziu sanatateMagneziul este implicat in diviziunea celulara, o sinteza normală a proteinelor, metabolismul energetic si funcționarea normală a sistemului nervos si a muschilor.

Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic si mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi, functionarea psihologica normala si o reducere a oboselii.

Biodisponibilitatea formelor de magneziu organice (cum ar fi cele utilizate în OrthoMagnesium) este mai bună decât cea de origine anorganica (de exemplu oxid de magneziu). Forma de fosfat de glicerol este solubila in grasimi si o forta de glicinat poate fi introdusă parțial intactă (fără acțiunea enzimelor digestive).

 

Ce este atât de special cu privire la acest preparat de magneziu?

-Formele organice absorbabile de magneziu

-100% lucerna si urzica crescute organic pentru a livra co-factori sinergici, enzime si alte fito-nutrienti

-Lucerna si urzică acestuia, pentru mentinerea activitatii enzimei "proaspete" uscate prin congelare

-Pulberea de lucernă si urzică a fost bine testata microbiologic

-Amesterul de substante oferă sinergii suplimentare

 

Continut: 60 comprimate

Mod administrare: 1 pana la 3 comprimate pe zi

Ingrediente per tableta:

 

Magneziu (citrat, malat, glicinat si glicerofosfat) 

150 mg (40% RI*) 

Alfalfa - Lucerna (Medicago sativa) frunze proaspete liofilizate

100 mg 

Urzica (Urtica dioica) uscate si prin congelare în stare proaspătă a frunzelor

50 mg 

Amestec de fructe: afine (Vaccinium myrtillus L.), mere (Malus Domestica), arbore de prune (Prunus domestica), rodie (Punica granatum L.), cires salbatic (Prunus avium L;), struguri (Vitis vinifera L.)

16 mg 

Ingrediente: celuloză microcristalină (umplutură), magneziu, maltodextrină (îndulcitor), lucernă, hidroxipropilmetilceluloza (un strat de acoperire), urzica, ulei din semințe de bumbac (un strat de acoperire), amidon de orez (umplutură), se amestecă fructe, dioxid de siliciu (anti-antiaglomerant agent), stearat de magneziu (lubrifiant) 

*RI = Sistem de referinte

 

Spune-ne părerea ta!

OrthoMagnesium

OrthoMagnesium

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi