SaffranForte, Crocus sativus Mărește

SaffranForte, Sofran si Curcuma

Optiuni Valabile:

Sofran pentru o stare de spirit buna si echilibrul mental

Sofranul sprijina o stare de spirit buna in timp ce turmericul ajuta la echilibrul mental si sprijina de asemenea functia creierului.

Acesta foloseste extractul de sofran de înalta puritate, SaffranForte consta din stigmatele Crocus sofran (Crocus sativus). Florile sale sunt culese dimineata si pistilurii jumuliti, toate culese manual. Pistilii rosii sunt apoi uscate cu grija. Dintre stigmatele uscate realizate Saffr'ActiveTM, un extract natural care va contine întotdeauna acelasi numar de crocin si safranal.

Crocin si safranal sunt ingredientele active care sustin starea de spirit. Sofranul determina aroma de sofran si de culoarea crocinului rosie. Ambele substante sunt sensibile la temperatura si nu vor ramane stabile în preparate calde cu sofran. Acesta este cazul în extractul de sofran Saffr'ActiveTM produs cu atentie.

 

SaffranForte, Extract Sofran, Crocus sativus, Curcuma, 30 capsuleDe ce sa alegeti SaffranForte, extract de Sofran si Curcuma?

-Saffr'ActiveTM • este un extract pur de pistiluri sofran

-Saffr'ActiveTM este standardizat în mod unic la> 2% safranal si> 2% crocin

-Calitate dovedita punct de vedere stiintific

-Biodisponibilitatea optima a curcuminei prin conectarea la fosfatidilcolina de soia (Phytosome) de 29 de ori mai buna absorbtia decat curcumina nelegata

-Numai forme active ale vitaminelor B6, B12 si acid folic

-Zincul organic asigura o biodisponibilitate optima

-Colecalciferol, forma cea mai fiziologica activa a vitaminei D

 Prospect SaffranForte

Continut: 30 capsule

Mod administrare: 1 capsula pe zi, timp de cel putin 4 pâna la 6 saptamani

Ingrediente per capsula:

Kurkuma Turmeric (Curcuma Longa L.) extract de radacina produs în conformitate cu un Phytosome brevetat conține 32 mg de curcuminoide si 65 mg fosfatidilcolina

160 mg 

Inozitol 

75 mg 

Sofran Crocus (Crocus sativus L.), extract standardizat de timbru la> 2% sfranal si> 2% crocin

30 mg 

Vitamina B6 (piridoxal-5-fosfat) 

3 mg (214% RI*) 

Zinc (mono-L-metionina sulfat) 

2 mg (20% RI*) 

Vitamina B9 (sare de calciu (6S) acid folic -5-metil-tetrahidro)

100 mcg (50% RI*) 

 Vitamina B12 (methilcobalamin)

75 mcg (3000% RI*) 

Vitamina D (colecalciferol) 

12 mcg (240% RI*) 

Ingrediente: turmeric, celuloza microcristalina (material de umplutura), hidroxipropil metil celuloza (carcasa), inozitol, sofran crocus, dioxid de siliciu (antiaglomerant agent), stearat de magneziu (emulsifiant), vitamina B6, zinc, caragenan (un strat), acetat de potasiu (plic), vitamina B9, vitamina B12, vitamina D 

Alergeni: soia

*RI = Admisie de referinta

 

Notă 
06/05/2017

Sofran sau Sofranel

Ma simt mult mai bine emotional de cand iau acest produs.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  SaffranForte, Sofran si Curcuma

  SaffranForte, Sofran si Curcuma

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Posta Romana
  Posta Romana:

  Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

  Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

  Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

  Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

  Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

   

  Fan Curier
  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

  Mergi