Pret redus!
Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule Mărește

Raw Powders Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

Beneficii Uridina: stimuleaza reproducerea neuronilor, actioneaza ca si un neurotransmitator, reduce consumul de energie a creierului, imbunateste memoria si somnul, lupta impotriva depresiei, pentru a îmbunătăţi starea de spirit, reduce stresul si anxietate.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 148,00 lei Pret: -39,00 lei

Produs nou

RawPowders-Uridine60

Optiuni Valabile:

Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

Raw Powders ™ oferă suplimente de Uridină capsule!

Beneficii Uridina:

- Stimuleaza reproducerea neuronilor

- Actioneaza ca si un neurotransmitator

- Reduce consumul de energie a creierului

- Imbunateste memoria si somnul

- Lupta impotriva depresiei

- Pentru a îmbunătăţi starea de spirit

- Reduce stresul si anxietate

Ce este Uridine?

Uridina este o bază nucleotidică care se găsește la niveluri ridicate în bere, care este utilizată pentru creșterea sintezei membranelor celulare și pentru alte proprietăți neurologice. Se pare că are proprietăți potențiale cognitive de îmbunătățire și este sinergic cu uleiul de pește, cu toate acestea sunt necesare cercetări suplimentare pentru a demonstra eficacitatea acestuia. Acest supliment este unul din cele patru componente de bază de ARN (Ribonucleic Acid). Uridina este considerată un nutrient neesențial, deoarece este produs de corpul uman la nevoie și suplimentarea nu este recomandată în general, deși a fost explorată pentru aplicații specifice.

Uridina ajuta la reducerea consumului de energie a creierului, stimuleaza reproducerea neuronilor sanatosi si actioneaza ca neurotransmitator.

De ce Uridine?

S-a demonstrat și s-a studiat administrarea de uridină că ar putea îmbunătăți somnul, preveni epilepsia și promova plasticitatea (schimbarea structurii și funcției creierului), însă sunt necesare studii suplimentare.

Mod de administrare: Luați 1 sau 2 capsule pe zi sau conform instrucțiunilor dumneavoastră de către farmacistul sau cadrul medical calificat.

Compozitie: (Uridin- 5- monofosfat disodic) 250mg.

Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. Acest produs este destinat să fie utilizat alături de un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleUridina
Notă 
A.N. 06/10/2020

Recomand

Folosesc ptr neuropatia diabetica,am observat ameliorari si imbunatatiri in manifestarile bolii.Raport calitate/concentratie - pret exceptional.Cea mai inalta concentratie existenta pe piata din Ro.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Raw Powders Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

  Raw Powders Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

  Beneficii Uridina: stimuleaza reproducerea neuronilor, actioneaza ca si un neurotransmitator, reduce consumul de energie a creierului, imbunateste memoria si somnul, lupta impotriva depresiei, pentru a îmbunătăţi starea de spirit, reduce stresul si anxietate.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Raw Powders Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

  Raw Powders Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

  lei100.00 in_stock! Beneficii Uridina: stimuleaza reproducerea neuronilor, actioneaza ca si un neurotransmitator, reduce consumul de energie a creierului, imbunateste memoria si somnul, lupta impotriva depresiei, pentru a îmbunătăţi starea de spirit, reduce stresul si anxietate. Raw Powders
  Raw Powders Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule 5 5 1
  Mergi