Pret redus!
Gabaril (Gaba, B1, B6, Taurina, Inositol) 60 Capsule Mărește

Nutrisan Gabaril (Gaba, B1, B6, Taurina, Inositol) 60 Capsule

Beneficii GABA Plus: tratament naturist pentru somn linistit, reduce stresul și anxietatea, creste hormonul de creștere uman (HGH), ajuta la arderea grăsimilor, promovează o perspectivă pozitivă, susține un sistem imunitar sănătos, promovează dezvoltarea musculară slabă, ofera un somn linistit si de calitate, ajută inteligența și funcția creierului, influențează sistemul gastrointestinal.

Mai multe detalii


Pret: 135,00 lei Pret: 179,00 lei Pret: -44,00 lei

Produs nou

Nutrisan-Gabaril60

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Gabaril (Gaba, B1, B6, Taurina, Inositol) 60 Capsule

• Reduce stresul și anxietatea

• Creste hormonul de creștere uman (HGH)

• Ajuta la arderea grăsimilor

• Promovează o perspectivă pozitivă

• Susține un sistem imunitar sănătos

• Promovează dezvoltarea musculară slabă

• GABA ofera un somn linistit si de calitate

• GABA ajută inteligența și funcția creierului

• GABA influențează sistemul gastrointestinal

• GABA este neuroprotector

• Tratament naturist pentru somn linistit

O combinație unică și inovativă alcatuita din șase substante active, construită în jurul GABA, un neurotransmițător important în creier, pentru un sentiment liniștitor și relaxant.*

O calitate excepțională a GABA naturală, cu cea mai mare puritate de pe piață datorită producției prin biofermentare cu Lactobacillus, rezultând o puritate de 98%.

Cantitate superioară de GABA pură pe porție zilnică.

Ingrediente de sprijin pentru eficacitatea GABARIL: * Balsam de lămâie (calmant și susține o stare bună a spiritului + calitate dovedită, cu un conținut ridicat de substanță activă rozmarin acid), Taurină, Inositol, Vitamine B1 și B6.

GABA, acidul gamma-aminobutiric, este cel mai important neurotransmițător inhibitor din sistemul nervos central.

GABA este utilizat ca supliment nutritiv pentru ameliorarea simptomelor de anxietate și stres și pentru îmbunătățirea calității somnului.

Balsamul de lămâie este liniștitor, iar vitamina B6 susține funcția psihologică normală și ajută la reducerea oboselii.

Beneficii Gabaril:

- Combinație unică cu șase ingrediente active

- GABA pentru un sentiment relaxant și liniștitor

- In caz de tulburări de anxietate

- Ajuta in stresul psihologic

- Tulburări de somn

- Stresul și tensiunea legate de PMS (sindrom premenstrual)

- palpitaţii

- Tensiune arterială crescută

GABA este cel mai important neurotransmițător inhibitor din sistemul nervos central.

Efectul inhibitor al GABA asigură inhibarea neuronilor hiperactivi pentru a menține un echilibru.

Acest efect poate fi explicat prin legarea GABA la receptorul GABA-A, ca urmare a căruia nu se pot produce potențiale noi de acțiune între neuroni, ca urmare a unui transport crescut de clorură. În plus, activarea receptorilor GABA duce la inhibarea evaziunii, reducând astfel sensibilitatea celulară.

GABA este produs în creier din glutamat, cu ajutorul enzimei glutamat decarboxilază (GAD) care folosește vitamina B6 (sub formă de piridoxal-5-fosfat) ca cofactor.

Studiu prospectiv clinic:

20 de pacienți cu tulburări anxioase ușoare până la moderate (inclusiv tulburări de somn) au luat 2 x 300 mg doze de Melissa officinalis, un extract standardizat la ≥7% acid rosmarinic, pe zi, timp de 15 zile.

Anxietatea lor s-a redus cu 18% (p <0,01), simptomele de anxietate s-au îmbunătățit cu 15% (p <0,01) și insomnia lor cu 42% (p <0,01). Un procent mare de participanți au devenit complet lipsiți de tulburarea de anxietate (70%), insomnie (85%) sau ambele (70%).

Ce este GABA?

GABA este un neurotransmițător sau o substanță chimică în creier, care vă ajută să vă sedați și să vă liniștiți. Este considerat "depresiv", deoarece reduce rata la care funcționează neuronii. GABA nu provoacă depresie; ajută la tulburările de anxietate, durerile de cap, sindromul Parkinson și alte situații în care neuronii sunt prea excitați. Este produs în mod natural la oameni și este strict reglementat de organism.

Utilizarea suplimentelor GABA poate ajuta la anxietate și la ADHD; totuși, unele studii sugerează că aceasta nu poate avea efect din cauza reglementării stricte pe care o susține organismul. Cu toate acestea, prezența GABA și funcționarea normală a receptorilor GABA este importantă pentru sănătatea de zi cu zi.

Cum poate GABA PLUS să vă ajute sănătatea:

Imunitate: GABA PLUS poate ajuta la îmbunătățirea producerii unui anticorp imunitar numit Salvia Immunoglobulin (sIgA) pentru a ajuta la protejarea organismului de microbi și infecții comune.

 

Îmbunătățirea dispoziției: GABA PLUS promovează o bună dispoziție ajutând la reducerea stresului și a anxietății, încurajând relaxarea și promovând somnul prin reducerea activității celulelor nervoase.

 

Creșterea musculară: implicată în producerea hormonului de creștere uman (HGH), GABA PLUS poate ajuta la îmbunătățirea masei musculare slabe.

 

Pierderea în greutate: direct implicat în reglarea impulsurilor nervoase din organism care mențin tonusul muscular, GABA PLUS poate ajuta la arderea grăsimilor.

 

1) GABA ofera un somn linistit si de calitate

Mai multe studii științifice au sugerat că GABA joacă un rol important în obținerea odihnei bune.

O combinație GABA și 5-HTP reglează activitatea de somn mai bine decât fiecare neurochimică care o face pe cont propriu.

La șoareci, amestecul GABA și 5-HTP a fost găsit pentru a ajuta la reglarea calității somnului, a duratei și a latenței prin semnalizarea serotoninei (hormon de somn).

În plus, șoarecii care au fost hrăniți cu substanțe cu o doză mare de GABA au prezentat o îmbunătățire a calității somnului, chiar și când au fost cofeinați.

Sforaitul este asociat cu scăderea GABA la pacienții de sex masculin diagnosticați cu apnee în somn.

Nu puteți să adormiți noaptea și să vă treziți mai mult obosiți dimineața decât ați făcut-o noaptea trecută? Insomnia este singurul ghid pentru resursele de somn care analizează toți factorii posibili care contribuie la pierderea somnului restaurat și lucrează pentru a vă ajuta să dormiți mai bine dintr-un punct de vedere holistic. E timpul să vă dați în cele din urmă nopțile și zilele voastre înapoi la modul în care ar trebui să fie.

 

2) GABA ajută inteligența și funcția creierului

Nivelurile ridicate de GABA au fost asociate cu niveluri ridicate de inteligență (niveluri IQ) și performanță cognitivă.

Concentrațiile mari de GABA din regiunea insulară anterioară a creierului au fost corelate cu empatia.

Pacienții schizofrenici cu rapoarte GABA / creatină au fost scăzute în comparație cu pacienții neurotipici.

GABA și nivelurile totale de creatină au fost scăzute la copii și adolescenți cu neurofibromatoză de tip 1, tulburare neurodezvoltată.

Funcționarea normală a receptorilor GABA este necesară pentru un răspuns condiționat de învățare și plasticitate a creierului.

 

3) GABA influențează sistemul gastrointestinal

O bacterie producătoare de GABA găsită în intestin scade nivelul durerii abdominale.

GABA ajută la digerarea alimentelor prin stomac și intestine și producerea acidului gastric.

GABA reglează activitatea gastrointestinală prin mișcare și secreție.

"Peretele intestinului" are mulți receptori GABA, indicând faptul că GABA este important în tractul GI și ajută funcția.

Șoarecii care au postit au crescut nivelul GABA în hipotalamus, indicând faptul că GABA joacă un rol important în reglarea apetitului.

 

4) GABA este neuroprotector

Receptorii GABA pot juca un rol în efectele antidepresive din acidul ascorbic și ketamina.

Receptorii GABA sunt asociați cu depresia indusă de separarea maternă.

Nivelurile scăzute de GABA și de calciu sunt corelate cu dezvoltarea bolii Parkinson.

GABA ameliorează simptomele de frică și de anxietate, acționând ca un "Valium natural".

Receptorii GABA sunt semnificativ implicați în memoria fricii și condiționarea fricii.

Receptorii GABA reglează un hormon de răspuns la stres (corticotropină) atunci când receptorii GABA sunt excitați.

Activarea receptorilor GABA contribuie la reducerea comportamentelor anxioase la șobolani cu hipoperfuzie cerebrală cronică, prin îmbunătățirea semnalizării a factorului neurotrofic derivat din BDNF (brain-derived neurotrophic factor).

Combinația dintre GABA și ginsengul american este protejată împotriva efectelor privării de somn, cum ar fi anxietatea și neuroinflația

Prospect Gabaril:

Mod de administrare: 2 capsule zilnic.

Compozitie: GABA (gamma-aminobutiric) 300 mg

Taurină 125 mg

Inositol 75 mg

Extract de frunze de balsam de lămâie (Melissa officinalis) standardizat la ≥7% acid rosmarinic

Vitamina B6 (piridoxal-5-fosfaat) 3 mg 214%

Vitamina B1 (tiamina HCl) 2,1 mg 191%

Ingrediente: GABA, taurină, capsula (hidroxipropilmetilceluloză), inozitol, umplutură (celuloză microcristalină), balsam de lămâie, agent anti-caking (dioxid de siliciu), agent anti-caking (stearat de magneziu), piridoxal-5-fosfat, stabilizator (carrageenan), potasiu, acetat.

Nota: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Gabaril este un supliment alimentar și nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Păstrați la rece și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consultați medicul înainte de utilizare în caz de sarcină sau alăptare. Acest supliment alimentar nu este potrivit pentru copii până la 10 ani.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Sursa text

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleInositol

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan Gabaril (Gaba, B1, B6, Taurina, Inositol) 60 Capsule

Nutrisan Gabaril (Gaba, B1, B6, Taurina, Inositol) 60 Capsule

Beneficii GABA Plus: tratament naturist pentru somn linistit, reduce stresul și anxietatea, creste hormonul de creștere uman (HGH), ajuta la arderea grăsimilor, promovează o perspectivă pozitivă, susține un sistem imunitar sănătos, promovează dezvoltarea musculară slabă, ofera un somn linistit si de calitate, ajută inteligența și funcția creierului, influențează sistemul gastrointestinal.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Nutrisan Gabaril (Gaba, B1, B6, Taurina, Inositol) 60 Capsule

Nutrisan Gabaril (Gaba, B1, B6, Taurina, Inositol) 60 Capsule

lei123.85 in_stock! Beneficii GABA Plus: tratament naturist pentru somn linistit, reduce stresul și anxietatea, creste hormonul de creștere uman (HGH), ajuta la arderea grăsimilor, promovează o perspectivă pozitivă, susține un sistem imunitar sănătos, promovează dezvoltarea musculară slabă, ofera un somn linistit si de calitate, ajută inteligența și funcția creierului, influențează sistemul gastrointestinal. Nutrisan
Mergi