Vitabay Neptun Krill Oil 500 mg - 30 gelule

Beneficii ulei Neptune Krill: De 48 de ori mai puternic si eficient decat Omega 3 din peste, scade nivelul de colesterol rau LDL, creste nivelul de colesterol bun HDL, curata vasele sanguine de depuneri, sursa naturala de Omega 369, ajuta la prevenirea bolilor de inima, fara miros de peste in gura dupa administrare, regleaza tensiunea arteriala

Mai multe detalii


Pret: 45,00 lei Pret: 77,00 lei Pret: -32,00 lei

Produs nou

VB1094

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Neptun Krill Oil 500 mg - 30 gelule

Neptune Krill Extract de ulei din creveti 500 mg - FĂRĂ ULEI DE PEȘTE - Original - Ulei Krill 100% pur - extras la rece.

Mai precis, krillul (Euphausia superba, denumit și "hrana balenelor") aparține clasei Crustacee, care face parte din planctonul animal și aparțin crustaceelor ​​de creveți de ordinul Euphausiacea. Crillul antarctic se hrănește cu fitoplancton microscopic și servește ca hrană pentru animalele marine mari, cum ar fi balene, rechini și alte animale marine. Caracteristica specială a extractului de ulei Neptune Krill (Antarctic Krill - Euphausia superba DANA) este că folosim un extract foarte comprimat. Astfel, beneficiați de o doză mare de ingrediente alimentare EPA, DHA și Astaxantina și astfel se asiguraa în mod natural oferta de bază optimă! În plus, capsulele noastre de ulei de crill - sunt din peste și nu de bovine - gelatină!

Neptun Krill Extract de ulei de Vitabay este un extract din krill din Antarctica, bogat in blocuri de celule de membranare: fosfolipide foarte nesaturate si acizi grasi omega-3 (EPA & DHA). Unic pentru uleiul de pește sau inul este prezența a fosfolipidelor de 40%. Acestea sporesc semnificativ biodisponibilitatea acizilor grasi omega-3 din organism prin furnizarea de blocuri pentru membranele celulare in proportia care poate fi utilizata de organismul uman. Rezultatul este mai eficient decât fosfolipidele simple sau multe alte produse care conțin acizi grași omega-3.

Proprietățile suplimentului alimentar:

• Extract de ulei de krill de 500 mg pentru capsula moale

• Oferă 75 mg EPA și 45 mg DHA plus 150 mg omega 3, 45 mg omega 9 și 15 mg Acizi grași omega 6 pentru o capsula moale

• Cu 0,75 mg astaxantină și 37 mg colină pentru capsula gelatinoasa

• Bogat în acizi grași omega-3

• Extras de ulei Krill din krill din Antarctica - presat la rece

• Cu capsule din pește - gelatină

• Este mai bine absorbit și utilizat de organism, deoarece acizii grași omega-3 și fosfolipidele sunt legate

• DHA contribuie la menținerea vederii normale. *

• DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului. *

• EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. **

 

Neptun Krill Oil de la Vitabay conține ulei de krill 100% natural. Uleiul de Krill conține niveluri ridicate de acizi grași omega-3 (EFA), acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA).

* Doza pozitivă nu este mai mică de 250 mg de DHA.

** Un rezultat pozitiv este 250 mg DHA și EPA.

Prospect

Mod de administrare: cate 2 gelule pe zi la micul dejun, ce putin 30 de zile, dupa care cate 1 gelula pe zi.

Supliment alimentar (NEM).

Acest produs nu este un medicament.

Admisia recomandată de 1 gelula moale conține:

Informaţii nutriționale

Doza zilnică

Procentul cantității de referință în conformitate cu LMIV*

Neptun Krill Oil-Extrakt

500 mg

-

contine:

0

Calorii

4.3 kcal

-

Proteine

0 g

-

Carbohidtrati

0 g

-

Grasimi

500 mg

-

Fosfolipide-Omega-3-Complex

220 mg

-

Omega-3- Acizi grași

150 mg

-

EPA (Acid eicosapentaenoic)

75 mg

-

DHA (Acid docosahexaenoic)

45 mg

-

Omega-6- Acizi grași

15 mg

-

Omega-9- Acizi grași

45 mg

-

Astaxantina

0.75 mg

-

Colina

37 mg

-

Vitamina A (Retinol)

50 IE

2%

Vitamina E (D-alfa-tocoferol)

0.25 IE

3%

 

* Regulamentul informații referitoare la alimente.

Notă 
Cezar 05/04/2017

relaxant

este bun relaxant

  • 1 din 1 oameni au considerat aceasta recenzie utila.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Neptun Krill Oil 500 mg - 30 gelule

Vitabay Neptun Krill Oil 500 mg - 30 gelule

Beneficii ulei Neptune Krill: De 48 de ori mai puternic si eficient decat Omega 3 din peste, scade nivelul de colesterol rau LDL, creste nivelul de colesterol bun HDL, curata vasele sanguine de depuneri, sursa naturala de Omega 369, ajuta la prevenirea bolilor de inima, fara miros de peste in gura dupa administrare, regleaza tensiunea arteriala

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Vitabay Neptun Krill Oil 500 mg - 30 gelule

Vitabay Neptun Krill Oil 500 mg - 30 gelule

lei41.28 in_stock! Beneficii ulei Neptune Krill:   De 48 de ori mai puternic si eficient decat Omega 3 din peste, scade nivelul de colesterol rau LDL, creste nivelul de colesterol bun HDL, curata vasele sanguine de depuneri, sursa naturala de Omega 369, ajuta la prevenirea bolilor de inima, fara miros de peste in gura dupa administrare, regleaza tensiunea arteriala Vitabay
Vitabay Neptun Krill Oil 500 mg - 30 gelule 4 5 1
Mergi