Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

Optiuni Valabile:

Krill Oil pentru copii | 60 - 120 capsule

Neptun Krill Oil pentru Copii (NKO pentru copii-NKO kids) o portie de sanatate pentru copii, contine acizi grasi Omega 3 de cea mai inalta calitate de krilloil si ulei de peste si se completeaza cu ulei presat la rece din limba mielului si Vitamina D3. Vitamina D3 sprijina dezvoltarea osoasa.

Prin combinarea de Krilloil cu ulei de peste bogat in DHA, continutul de DHA a crescut per capsula. Adaosul de ulei de limba mielului ofera o sursa de omega-6 acizi grasi GLA de la care organismul produce AA. Astfel, NKO Copii ofera cele doua substante nutritive necesare (si anume DHA si AA) pentru creier si retina.

O formula bine echilibrata cu ingrediente necasre pentru copii in timp ce cresc.

Copiii au nevoie de o multime de nutrienti si acizi grasi în procesul de crestere. Alfa - linolic (acid omega-3) este necesar pentru o multime de procesess în organism si sunt semnificatia esentiala pe care acestea trebuie sa fie absorbit din alimente, organismul nu este capabil de a produse acesti acizi grasi. Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru inima si dezvoltare vasculare, vedere si dezvoltarea creierului si de a bloca inflamatia si intareste sistemul imunitar. Acizi grasi Omega-6 sunt anti-inflamatori, stimuleaza sistemul imunitar si protejeaza inima si vasele de sange. 

• NKO uleiul de krill este studiat foarte bine si are o biodisponibilitate ridicata.

• Foarte concentrat in DHA-uleiul de peste contine EPA si DHA sub forma de trigliceride, forma cu cea mai buna biodisponibilitate.

• Limba mielului este standardizat la 20% GLA, garantat fara a alcaloizilor pyrrolizidine toxice produse prin presare la rece si, astfel, formarea de acizi grasi trans este exclusa.

• Vitamina D3 sau colecalciferol este cea mai eficienta forma de vitamina D, si bio-identice cu vitamina D3, care este creat în piele.

 

Prospect Ulei de Krill Oil pentru copii

Administrare : 5-8 ani: 2 capsule pe zi 

                        de la 9 ani: 3 capsule pe zi 

Necesitatile individuale pot fi determinate de catre un medic de familie.

Atunci când intampinati dificultati de înghitire se pot taia capsulele si continutul lor sa fie adaugat in hrana rece.

Compozitie Krill Oil copii:

1 capsula gelatinoasa contine:

Krilloil (NKO, Neptun Krill Oil)-200 mg

Ulei de peste (10% EPA, 50% DHA)-60 mg

Limba mielului (Borago officinalis, 20% GLA)-40 mg

Vitamina D3 (colecalciferol, 37,4% DZR)-1.87 mcg

O capsula gelatinoasa contine 36 mg-EPA, DHA-48 mg si 8 mg de GLA.

 

Producator : Neptune Technologies Inc si Bioressources, Canada.

Contraindicatii: persoanelor supuse medicatiei cu anticoagulante (Aspirina, Warfarina, Heparina), NSAID/antiinflamatoare non-steroidiene sau produse pe baza de Ginkgo biloba sau de Usturoi/Allium sativum la administrare concomitenta) sau care au intoleranta la creveti si/sau alte animale marine.

 

 

Notă 
Florentina 01/05/2017

Produsul este foarte bun

Produsul este foarte bun deoarece contine vitamina D3, care ajuta la cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copilului meu. De asemenea, am vazut ca dupa ce a inceput sa ia ulei de krill are capacitate de concentrare mai buna si este plin de viata.
Multumesc!
Recomand si altor parinti.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

  Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

  Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule

  lei64.22 out_of_stock! Nutrisan
  Neptune Krill Oil copii 60-120 capsule 5 5 1
  Mergi