Oemine Neptune Krill Oil 30 capsule

Beneficii ulei Neptune Krill: De 48 de ori mai puternic si eficient decat Omega 3 din peste, scade nivelul de colesterol rau LDL, creste nivelul de colesterol bun HDL, curata vasele sanguine de depuneri, sursa naturala de Omega 3, ajuta la prevenirea bolilor de inima, fara miros de peste in gura dupa administrare, regleaza tensiunea arteriala.

Mai multe detalii


Pret: 55,00 lei Pret: 78,00 lei Pret: -23,00 lei

Produs nou

Oemine-Neptune-30gelule

Optiuni Valabile:

Ulei pur de krill din Canada, Neptune Krill Oil - NKO cu 500 mg per gelula, Unul dintre cei mai puternici antioxidanti de origine marina.

Noua generatie de Omega 3 cu continut de EPA si DHA.

 

Beneficii importante ale uleiului de Krill Oil NKO CanadaBeneficii importante ale uleiului de Krill Oil NKO Canada:

 

- De 48 de ori mai puternic si eficient decat Omega 3 din peste.

- Reduce cu succes nivelul de colesterol rau LDL din organism

- Creste nivelul de colesterol bun HDL

- Scade nivelul trigliceridelor din sange

- Ajuta la prevenirea bolilor de inima

- Scade riscul de aparitie a infarctului miocardic

- Regleaza tensiunea arteriala

- Curata vasele sanguine de depuneri

- Antioxidant foarte puternic, distruge radicalii liberi din sange

- Fara miros de peste in gura dupa administrare

- Sursa naturala marina de Omega 3

- Foarte eficient pentru oase, reduce durerile osoase

- Absorbtie ridicata datorita fosfolipidelor pe care le contine

- Fara metale grele,  substante toxice si conservanti

 

Ce este uleiul de KrillCe este uleiul de Krill?

Krillii sunt specii marine care au o lungime de 1-6 cm si care se gasesc la adancime in oaceane unde apa este mai rece. Krill este un termen generic folosit pentru a desemna specii marine de adancime a crustaceelor planctonice. El arata ca un crevete în miniatura, variind între unu si sase centimetri lungime. Aceste 85 de specii reprezinta biomasa de animale cea mai abundenta a planetei gasita în bancuri, care se pot extinde pe mai multi kilometri patrati. Sursele de krill ale uleiului de Neptune Krill Oil sunt din Oceanul Antarctic.

 

Ce tip de proces de extractie pentru ulei de Krill este folosit?

Procesul de extractie la rece brevetat. Procesul de extractie Neptune este unic brevetat avand rezultate cu bioactive îmbunatatite, astfel îmbunatateste digestibilitatea, absorbtia, eficacitatea în comparatie cu Omega-3 din uleiul de peste. Efectele sinergice ale acizilor grasi omega-3 si fosfolipidelelor sunt specifice lui Neptune Krill Oil de cand procesul de extractie la rece pe baza de solvent utilizat pentru a produce acest ulei mentine integritatea fosfolipidelor. Procedeele pentru extractia uleiului de peste pot implica conditii care afecteaza în mod irevocabil unele componente, cum ar fi fosfolipidele.

 

Beneficiile procesului Neptune Ocean Extract™:

-  Procedura de extractie la rece pastreaza toate proprietatile bioactive ale componentelor extrase

-  Garanteaza o stabilitate foarte ridicata a produsului

-  Halal certificat: nu utilizeaza alcool în procesul de extractie

-  Nu necesita adaugarea conservantilor

 

Spre deosebire de celelalte marci de ulei de Krill Oil, Neptune Krill Oil a fost testat clinic si are la baza studii solide in cercetare referitor la beneficiile uleiului.

 

Cum ajuta Krill Oil in tratamentul pentru colesterolCum ajuta Krill Oil in tratamentul pentru colesterol?

Testele clinice si studiile au demonstrat ca administrarea de ulei de krill oil este un remediu natural pentru a scadea nivelul de colesterol rau si de a creste nivelul de colesterol bun.

Un studiu clinic pe 120 de pacienti cu un nivel mare de colesterol rau sau administrat ulei de krill 1000 mg/zi, ulei de peste si un produs test (placebo).

Rezultatele testului au arata ca un consum regulat de Ulei de Krill Oil a redus colesterolul rau LDL cu -32% si a crescut nivelul de colesterol bun HDL cu 44% comparativ cu produsul test.

In comparatie cu uleiul de peste care a redus colesterolul LDL cu -2% si a crescut colesterolul HDL cu 4,2%. Uleiul de Krill Oil a redus de asemenea trigliceridele.

 

De ce uleiul de krill este bun pentru articulatii?

 Inflamatia poate duce la deteriorarea cartilajului si a tesutului la nivelul articulatiilor, ducand la durere si rigiditate. Omega-3 care se gaseste în uleiul de krill poate contracara rapid acest proces inflamator. Un studiu publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutritie a fost efectuat pe 90 de pacienti care aveau artrita si a constatat ca, dupa numai 7 zile, cei care au luat ulei de krill au înregistrat o scadere a inflamatiei cu 19,3%, a durerii cu 29%, a rigiditatii cu 20% si o imbunatatire a functiei cu 23%.

 

Sindromul Premenstrual

 Omega-3 EPA si DHA declanseaza secretia de prostaglandine anti-inflamatorii si hormoni de relaxare a muschilor si scad contractiile uterine care pot cauza dureri menstruale. Un studiu publicat în Opinii despre Medicina Alternativa, efectuat pe 70 de femei care sufereau de PMS a demonstrat ca cele care au luat ulei de krill înainte si în timpul menstruatiei reduce administrarea de analgezice în jumatate - o scadere semnificativa în comparatie cu cele care au utilizat ulei de peste. De asemenea, uleiul de krill a fost eficient în gestionarea simptomelor emotionale si sensibilitatea sanilor.

 

De ce uleiul de krill este bun pentru creierul tau?

Creierul este alcatuit din aproximativ 70% grasime, iar DHA în forma de "fosfolipide" este acidul gras cel mai abundent în creier. Atunci cand ingeram grasimi în aceasta forma, spune Sampalis, îsi fac mai usor drum peste bariera de sange a creierului în neuronii nostri. Un studiu recent efectuat pe sobolani a constatat ca DHA este absorbit în creier de doua ori mai eficient atunci cand este în forma de fosfolipide decat sub forma de trigliceride. De asemenea, NKO® contine în mod natural blocuri de colina a neurotransmitatorilor, care se crede ca sprijina sanatatea sistemului nervos si reprezinta 30% din totalul fosfolipidelor din creier. În general, cand vine vorba de DHA, numeroase studii clinice arata ca ea ajuta la mentinerea functiei cognitive si promoveaza fluxul starii de bine a neurotransmitatorilor precum dopamina si serotonina.

 

Uleiul de krill NKO din OEMINE KRILL este o inovatie a grupului OEMINE, o premiera a laboratoarelor pentru europa pentru medicii din Franta care au adus uleiul de krill din Canada in 2005.

 

Uleiul de krill de la Neptune Krill Oil din Canada este un ulei pur si natural de creveti si este recunoscut pentru puterea sa antioxidanta.

De asemenea este recunoscut pentru absorbtia sa in organism a acizilor grasi de Omega 3 datorita continutului ridicat de fosfolipide.

 

OEMINE KRILL imbunatateste confortul general. El ajuta la mentinerea vederii sanatoase si ajuta la echilibrarea colesterolului prin ridicarea nivelului de colesterol bun de HDL si reducerea nivelului rau de colesterol LDL.

 

Gasim acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA), continute în uleiul OEMINE KRILL, care contribuie la o buna functionare a sistemului cardiovascular si o vedere normala: efectul benefic care se obtine în conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA este de cel putin trei capsule pe zi.

 


Ulei de krill vs Ulei de pe
ste

 

 

Ulei de krill

Ulei de peste

Sursa de Omega-3

EPA si DHA

EPA si DHA

Fosfolipide

Da

Nu

Astaxantina

Da

Nu

Biodisponibilitate

Absorbtie ridicata de Omega-3

Absorbtie limitata de Omega-3

Durabilitate

Krill=cea mai mare biomasa de animale de pe planeta

Pestii=sub presiune

Capacitate antioxidanta

Puternic antioxidant

Capacitate antioxidanta limitata

Digestibilitate

Usor de digerat

Greu de digerat

Stabilitate

Stabilitate ridicata

Stabilitate limitata

Reflux de acid sau gust de peste dupa administrare

Nu

Posibil

 

Ulei de krill vs Ulei de pesteDe retinut!

 

Uleiul de peste Omega-3 este transportat de trigliceride liposolubile. Aceasta structura moleculara face ca Omega-3 sa fie asimilat de catre organism mai putin eficient. Din aceasta cauza ea se aduna în partea de sus a stomacului, formand o ”piscina”, care duce la reflux acid sau gust de peste dupa administrare. Aceasta indigestie arata ca produsul este digerat greu.

 

Uleiul de krill Omega-369 este transportat de fosfolipide. Aceasta structura moleculara are o parte solubila în apa si doua solubile în grasimi. Acest lucru faciliteaza distributia si absorbtia prin tractul gastro-intestinal. Prin urmare nu veti avea nici o indigestie, iar absorbtia este îmbunatatita semnificativ. Mai mult, Omega-3 ajunge acolo unde este nevoie cel mai mult!

 

Uleiul de peste Omega-3 tinde sa se adune în partea de sus a stomacului, care provoaca indigestie si gust de peste. Uleiul de krill Omega-369 este distribuit în mod egal, nu provoaca reflux si este digerat cu usurinta. Consumatorii raporteaza un nivel ridicat de confort digestiv cu suplimentele de krill, precum si o lipsa de regurgitare (ragaieli de peste).

 

Uleiul de krill se amesteca instantaneu cu fluidele din stomac, prin urmare nu veti simti gust sau miros de peste în gura dupa utilizarea suplimentului. În timp ce uleiul de peste nu se amesteca cu fluidele din stomac, de aceea provoaca ragaieli si gust de peste.

 

 

Prospect Oemine Neptune Krill Oil

Mod administrare:  1 pana la 3 capsule pe zi (doza ar trebui sa fie adaptata la nevoile dumneavoastre).

Cure de cel putin 5 zile din 7 zile pe o perioada de 3 luni.

 

Ingrediente: Ulei pur de krill NKO, capsula de gelatina marina.

Compozitie pentru 1 gelula: 100% ulei de krill oil NKO 500 mg (Neptune Krill Oil Canada).

inclusiv:

Omega 3: 150mg

EPA / DHA: 75mg / 45mg

Fosfolipidele: 200 mg

Astaxantina: 0,75 mg

Notă 
Alina 07/31/2017

Oemine Krill Oil din Canada

Produs original ambalat de fracezii de la Oemine, testat si recomandat

  Notă 
  Laurentiu 05/04/2017

  Krill oil canadian

  il iau pentru ca intradevar este un produs eficent si un antioxidant foarte bun

   Notă 
   Ecaterina 01/05/2017

   fara gust de peste

   Eu iau Neptune Krill Oil pentru ca nu lasa gust si miros dupa administrare, in comparatie cu uleiul de peste, pentru ca are un continut bogat de astaxantina care imi protejeaza articulatiile si celulele impotriva radicalilor liberi si pentru cel mai bun raport de pe piata calitate-pret si a raportului Omega 3, 6 si 9.
   Recomand cu incredere tuturor! Multumesc firmei Krill Oil Impex, care a adus pe piata din Romania acest produs.

    Spune-ne părerea ta!

    Spune-ne părerea ta!

    Oemine Neptune Krill Oil 30 capsule

    Oemine Neptune Krill Oil 30 capsule

    Beneficii ulei Neptune Krill: De 48 de ori mai puternic si eficient decat Omega 3 din peste, scade nivelul de colesterol rau LDL, creste nivelul de colesterol bun HDL, curata vasele sanguine de depuneri, sursa naturala de Omega 3, ajuta la prevenirea bolilor de inima, fara miros de peste in gura dupa administrare, regleaza tensiunea arteriala.

    Disclaimer medical

    Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

     

    Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

    INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

    Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

    Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

    Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

    Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

    Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

     

    Transport si Livrare.

    Fan Curier 

    Fan Courier:

    Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

    Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

    Costul transportului este intre 0-20 de lei.

    Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

    Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

    Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

    Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

    > >
    Oemine Neptune Krill Oil 30 capsule

    Oemine Neptune Krill Oil 30 capsule

    lei50.46 in_stock! Beneficii ulei Neptune Krill: De 48 de ori mai puternic si eficient decat Omega 3 din peste, scade nivelul de colesterol rau LDL, creste nivelul de colesterol bun HDL, curata vasele sanguine de depuneri, sursa naturala de Omega 3, ajuta la prevenirea bolilor de inima, fara miros de peste in gura dupa administrare, regleaza tensiunea arteriala. Oemine Franta
    Oemine Neptune Krill Oil 30 capsule 4.3333333333333 5 3
    Mergi