L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 Capsule OLIMP

Beneficii L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps: creste energia coprului, creste rezistenta la efort, reduce stratul de grasime, aliat ideal in curele de slabire, tonifica si arde grasimile, reduce cu succes depozitele de grasime, sustine functionarea normala a sistemului cardiovascular.

Mai multe detalii


Pret: 159,00 lei Pret: 215,00 lei Pret: -56,00 lei

Produs nou

OLM8847

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 Capsule OLIMP

L-CARNITINE 1500 Extreme Mega Caps® - una dintre cele mai eficiente l-carnitine de pe piață.

 

Beneficii L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps:

- Creste energia coprului

- Creste rezistenta la efort

- Reduce stratul de grasime

- Aliat ideal in curele de slabire

- Tonifica si arde grasimile

- Reduce cu succes depozitele de grasime

- Sustine functionarea normala a sistemului cardiovascular

Ce este L-Carnitina?

Fără îndoială, acesta este unul dintre cele mai populare produse de ardere a grăsimilor din întreaga lume. Funcția sa principală este transportul acizilor grași în mitocondele celulare, unde acestea sunt transformate în principala unitate energetică - ATP. Datorită acestei proprietăți crește sensibil nivelurile de energie, face formarea mai intensă și mai lungă.

 

Pe lângă reducerea excesului de grasimi, carnitina are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular. Studiile clinice au arătat că, la utilizarea regulată, aceasta îmbunătățește funcția sa.

 

L-carnitina este un element cheie al ultimei faze a descompunerii grasimii. Ea transporta acizii grasi liberi la centrele energetice ale celulelor, adica mitocondriile. Acest proces genereaza cantitati uriase de energie, sporind astfel capacitatea de efort a organismului.

 

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps este un supliment concentrat care imbogateste dieta cu o mare cantitate de L-carnitina. L-carnitina este deasemenea esentiala pentru prevenirea afectiunilor sistemului cardiovascular. Produsul ajuta la reducerea cu succes a depozitelor de grasime si la controlul greutatii corporale.

Prospect L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps

Mod de administrare: Se administreaza 1-2 capsula/zi intre mese sau cu jumatate de ora inainte de antrenament.

Ingredient principal: L-Carnitina

Spune-ne părerea ta!

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 Capsule OLIMP

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 Capsule OLIMP

Beneficii L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps: creste energia coprului, creste rezistenta la efort, reduce stratul de grasime, aliat ideal in curele de slabire, tonifica si arde grasimile, reduce cu succes depozitele de grasime, sustine functionarea normala a sistemului cardiovascular.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 Capsule OLIMP

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 Capsule OLIMP

lei145.87 in_stock! Beneficii L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps: creste energia coprului, creste rezistenta la efort, reduce stratul de grasime, aliat ideal in curele de slabire, tonifica si arde grasimile, reduce cu succes depozitele de grasime, sustine functionarea normala a sistemului cardiovascular. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi