Pure Nutrition USA L-Carnitina 1000 mg 60 capsule

Beneficii L-Carnitina: arde grasimea, ajuta la cresterea masei musculare, inhiba pofta de mancare, reduce oboseala, previne depozitarea grasimilor nedorite, ajuta la prevenirea pierderii masei osoase, benefica in tratarea infertilitatii, ajuta in tratarea bolilor de rinichi.

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei Pret: 86,00 lei Pret: -27,00 lei

Produs nou

PN0320

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

L-Carnitina 1000 mg, 60 capsule

L-Carnitina Beneficii

- Arde grasimea

- Ajuta la cresterea masei musculare

- Inhiba pofta de mancare

- Reduce oboseala 

- Previne depozitarea grasimilor nedorite

- Ajuta la prevenirea pierderii masei osoase

- Benefica in tratarea infertilitatii

- Ajuta in tratarea bolilor de rinichi

Ce este L-Carnitina?

L-Carnitina este sintetizata in organism din aminoacizii lizina si metionina.

L-Carnitina este un aminoacid eficient pentru arderea grasimilor. Aceasta transfera acizii grasi cu catena lunga in mitocondrii, unde sunt oxidati si produc energie.

Carnitina este un aminoacid găsit în aproape fiecare celulă a corpului. Este un nume generic pentru o varietate de compuși, cum ar fi L-carnitină, acetil-L-carnitină și propionil-L-carnitină.

Deși chimic similar cu beneficiile care se suprapun, L-carnitina, acetil-L-carnitina și propionil-L-carnitina sunt trei suplimente diferite, cu diferite mecanisme de acțiune și diferite utilizări generale.

Acetil-L-carnitina este folosita in general pentru a imbunatati functionarea creierului si cognitie.

L-carnitina este folosita pentru a creste nivelul de energie, in special la cei cu boli sau tulburari genetice.

Propionil-L-carnitina este utilizată pentru a crește circulația sângelui.

Toate formele de carnitină joacă un rol vital în producerea de energie. Carnitina ajută la transformarea grăsimii în energie. De asemenea, scapă de compuși toxici din mitocondrii pentru a preveni acumularea. Carnitina este produsă de ficat și rinichi și depozitată în țesut muscular, creier și inimă care utilizează acizi grași drept energie.

Cei cu tulburări genetice, boli, vegetarieni, subponderali și sugari prematur pot beneficia adesea de carnitină suplimentară. Alte afecțiuni care cauzează deficiență de carnitină includ angina și claudicația intermitentă.

În general, carnitina se găsește în carne rosie, pește, păsări și lapte.

Beneficii importante L-Carnitina

L-Carnitina abdomen definire slabire dieta arzator grasimi

Beneficiile L-Carnitinei sunt studiate din 1937. L-Carnitina este benefica in mod eficient pentru pierderea in greutate si cresterea masei musculare.

L-Carnitina in dieta ajuta la a inhiba pofta de mancare, reduce oboseala si previne depozitarea grasimilor nedorite.

L-Carntina creste masa musculara, forta si rezistenta.

Pierderea masei osoase este cauzata de varsta si poate creste riscul de fracturare, osteoporoza, artrita si alte boli ale oaselor. Aceasta este o preocupare a multor cetateni in varsta si a femeilor dupa menopauza. L-Carnitina ajuta la prevenirea pierderii masei osoase si imbunatateste proprietatile structurale ale oaselor.

O functie importanta a L-Carnitinei este imbunatatirea conditiilor legate de inima. S-au efectuat numeroase studii care au aratat ca L-Carnitina poate trata angina, scade durerile si disconfortul in piept, scade riscul de a suferi un atac de cord dupa ce ati mai avut unul inainte si este benefica pentru tratarea bolilor de inima.

L-Carnitina este folosita in tratarea bolilor de rinichi.

Carnitina este benefica in tratarea infertilitatii, prin cresterea numarului de spermatoizi si cresterea cantitatii si calitatii spermei.

Ea este benefica pentru femeile care alapteaza. In timpul sarcinii si alaptarii, nivelul de carnitina din organism scade. Suplimentarea cu L-Carnitina previne scaderea acesteia si ajuta si la pierderea in greutate dupa nastere.

Persoanele care au diabet zahar de gradul 2 pot luat L-Carnitina, deoarece ea creste oxidarea glucozei si previne depozitarea ei.

L-Carnitina este un antioxidant foarte bun, ea previne formarea radicalilor liberi si intareste sistemul imunitar.

De asemenea in plus, imbunatateste functiile creierului si il protejeaza de leziuni legate de stres.

Carnitina este bună pentru o serie de condiții, este un bun stimulator de energie, antioxidant pentru o dispoziție buna și un stimulent cognitiv.

Beneficiile de sănătate ale carnitinei

1-2) Carnitina ca ajutor pentru scăderea în greutate și amplificator de performanță

L-carnitina este deseori menționată ca un ajutor pentru pierderea în greutate. Deoarece tinerii au o cantitate suficientă de carnitină în organism, nu au rezultate atât de mari ca la persoanele în vârstă. La persoanele în vârstă, carnitina îmbunătățește compoziția corporală. Cu toate acestea, poate îmbunătăți rezistența exercitării la toate vârstele prin creșterea nivelului de carnitină musculară.

Studiile inițiale au constatat că carnitina dietei stimulează destrămarea grăsimilor în energie, reduce cantitatea de acid lactic produs în timpul exercițiilor fizice, accelerează recuperarea de la stresul de efort, previne deteriorarea celulelor și previne moartea celulelor. Acest lucru poate contribui la scăderea în greutate.

Într-un studiu al femeilor supraponderale diagnosticate cu sindromul ovarului polichistic, suplimentele de carnitină și au redus greutatea, indicele de masă corporală și mărimea taliei și a șoldului (circumferința).

3) Carnitina poate reduce oboseala din cauza bolii si a imbatranirii

Oboseala este frecventă la pacienții cu cancer după tratamente de la chimioterapie, radioterapie și nutriție necorespunzătoare. Nivelul scăzut de carnitină poate contribui la această oboseală. Carnitina a fost văzută pentru a ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a calității somnului în timp ce diminuarea oboselii. Într-un studiu, pacienții cu cancer terminal au primit 250 de miligrame de carnitină de 3 ori pe zi și, ca rezultat, au îmbunătățit oboseala și calitatea vieții.

Pacienții cu afecțiuni renale au adesea anemie, o afecțiune în care celulele roșii din sânge sunt deformate. Deformarea împiedică celulele sanguine să transporte suficient oxigen în țesuturile organismului, provocând oboseală. Un studiu care a urmat pacienților care au efectuat dializă a constatat că suplimentele de carnitină au redus deformarea celulelor roșii din sânge și au crescut numărul total de celule roșii din sânge în 3 luni.

Un alt studiu pe pacienți cu dializă a constatat că injecțiile cu carnitină au ajutat la menținerea unor niveluri mai ridicate de utilizare a oxigenului (rezistență îmbunătățită), cum ar fi în timpul exercițiilor fizice și efortul fizic de asemenea, la reducerea oboselii totale.

Într-un studiu al subiecților vârstnici, tratamentul cu L-carnitină a redus oboseala fizica si suprasolicitarea, oboseala mentală sau severitatea oboselii. Tratamentul cu L-carnitină a determinat de asemenea reducerea durerii musculare și îmbunătățirea funcției cognitive.

Alimentarea acetil-l-carnitinei și a acidului lipoic la șobolanii varstnici, sinergie și semnificativ îmbunătățită a funcției metabolice, în timp ce scăderea stresului oxidativ.

4) Carnitina poate îmbunătăți dispoziția

Acetyl-L-Carnitine

Carnitina are capacitati de crestere a energiei poate servi, de asemenea, pentru a reduce simptomele depresive.

Studiile inițiale au constatat că acetil-L-carnitina are un efect antidepresiv la pacienții vârstnici cu depresie asociată vârstei.

Un studiu a constatat că suplimentarea dietelor pacienților cu fibromialgie cu acetil-L-carnitină a îmbunătățit simptomele depresive și a redus durerea musculară.

Într-un model modificat genetic de depresie, tratamentul consistent cu acetil-L-carnitină a redus depresia determinată de un test de înot forțat.

5) Carnitina poate îmbunătăți cunoașterea

Nivelurile carnitinei scad gradual pe măsură ce progresează Alzheimer, sugerând că pacienții cu Alzheimer ar putea beneficia de tratamentul cu acetil-L-carnitină.

L-carnitina, în special Acetil L-carnitina, îmbunătățește memoria la persoanele în vârstă și la pacienții cu Alzheimer prin încetinirea progresiei bolii. Prin consumarea carnitinei se produce acetilcolina. Acest neurotransmitator, de obicei, scade, pe măsură ce pierderea memoriei avansează. În acest caz, carnitina crește producția de energie și dă energie celulelor creierului înfometați, care încetinesc pierderea de memorie.

La un model de șobolan de boală renală cronică, administrarea de carnitină a îmbunătățit semnificativ funcția cognitivă.

În problemele creierului (encefalopatie) cauzate de problemele hepatice (ciroza), carnitina a reușit să scadă amoniacul și să îmbunătățească funcția creierului.

6) Carnitina poate ajuta la infertilitate masculină și funcția sexuală

Cantitatea de carnitină din materialul seminal este direct legată de numărul și mobilitatea spermatozoizilor. Prin urmare, un aport de carnitină poate ajuta la tratarea infertilității masculine. Carnitina poate furniza mai multă energie pentru celulele spermatozoizilor și poate reduce moartea celulelor în testicule. Un studiu cu 100 de bărbați infertili a arătat că un aport de suplimente de carnitină a crescut motilitatea celulelor spermei.

Într-un studiu de șase luni, bărbați căsătoriți, dar infertili au primit o doză orală de 250 mg carnitină de patru ori pe zi. Rezultatele au aratat cresterea numarului de spermatozoizi, mobilitate si concentrare cu un nivel de eficacitate similar cu cel al chirurgiei varicocelectomiei (Varicocelul este o retea de vase de sange incurcate (varice in scrot).

Creșterea radicalilor liberi poate fi cauzată de infecție, abstinență sexuală lungă, factori nocivi de mediu și varicocel. Acești radicali liberi dăunează structurii celulare și materialului genetic și accelerează moartea celulelor.

Deoarece carnitina poate fi considerată un antioxidant și are un efect neutralizator asupra radicalilor liberi, este logic ca carnitina să îmbunătățească viabilitatea celulelor spermei. Acest lucru a fost confirmat atât în ​​celule cât și în organisme.

Un studiu al pacienților cu dializă a constatat că nivelurile de tes-tosteron au fost corelate direct cu nivelele de carnitină din sânge, sugerând că carnitina suplimentară poate crește nivelul de tes-tosteron și imbunatati funcția sexuală.

7) Carnitina poate ajuta rezistența la insulină

Rezistența la insulină poate fi legată de incapacitatea de a arde grăsimea. Nivelele crescute de grăsimi din țesutul slab au devenit un semn al rezistenței la insulină. Unele cercetări sugerează cum carnitina poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină prin scăderea nivelului de grăsime în țesutul slab și în mușchi. Studiile au arătat că suplimentele de consum de carnitină au asigurat o ușurare a durerii nervoase.

Într-un studiu al femeilor supraponderale diagnosticate cu sindromul ovarului polichistic, suplimentele de carnitină au redus nivelul de glucoză și insulină în sânge și au redus rezistența la insulină.

8) Carnitina și calitatea somnului

Riscul de respirație a somnului este asociat cu afectarea cardiacă și metabolizarea inimii carnitinei. Deși nivelurile de carnitină sunt scăzute în țesutul cardiac la cei cu insuficiență cardiacă cronică, nivelurile de carnitină ale sângelui sunt crescute din cauza scurgerilor din celulele inimii deteriorate și a metabolizării carnitinei modificate.

Suplimentarea cu carnitină poate ajuta pacienții care suferă de apnee în somn obstructivă, o condiție în care respirația se oprește în mod repetat și începe în timpul somnului. Carnitina a contribuit la îmbunătățirea căilor respiratorii pentru respirație și îmbunătățirea calității somnului general pentru pacienți.

Într-un studiu al subiecților vârstnici, tratamentul cu L-carnitina a îmbunătățit simptomele tulburărilor de somn.

Cu toate acestea, un studiu privind sugarii prematuri care suferă de apnee, o afecțiune în care o persoană nu mai respiră în timpul somnului, nu a găsit nici o dovadă că carnitina reduce apneea și dependența de ventilația mecanică.

Un studiu al pacienților cu fibromialgie nu a evidențiat nici o îmbunătățire a tulburărilor de somn într-un grup tratat cu L-carnitină.

9) Carnitina poate fi de protectie impotriva bolilor cardiace

Carnitina și derivații săi protejează funcția inimii și au demonstrat beneficii în condițiile în care o inimă slabă nu reușește să pompeze sânge, glucoză și oxigen suficient pentru țesuturile organismului. Fără suficient sânge și oxigen pentru a satisface nevoile organismului, poate apărea atac de cord, accident vascular cerebral și moarte.

Carnitina poate ajuta persoanele cu afectiuni cardiace prin cresterea metabolismului glucozei, cresterea fluxului sanguin, corectarea ritmului inimii anormale si reducerea toxicitatii.

Un studiu pe termen lung de 3 ani privind pacienții cu insuficiență cardiacă a constatat că L-carnitina a crescut rata de supraviețuire comparativ cu cei care nu au primit tratament cu carnitină.

Într-un studiu de model de șobolan al cardiomiopatiei, o afecțiune în care inima este slabă, L-carnitina a împiedicat moartea celulelor musculare în unele părți ale inimii.

Taurina și L-carnitina pot lucra împreună pentru a ajuta la beneficiile de sănătate a inimii. La celulele musculare de șobolan, L-carnitina și taurina au oprit multiplicarea (proliferarea) și întărirea celulelor musculare. Acest lucru poate împiedica întărirea vaselor de sânge și împiedica acumularea plăcii, prevenind astfel boala cardiacă sau ateroscleroza.

10) Carnitina poate îmbunătăți funcția renală

La un model de șobolan de boală renală cronică, administrarea de carnitină a îmbunătățit semnificativ funcția renală. Carnitina a redus nivelurile de creatinină in sânge, reducerea leziunilor țesutului renal și mărirea anormală a rinichilor.

11) Carnitina poate consolida oasele

La un model de șoarece de osteoporoză, L-carnitina și isovaleril-L-carnitina au stimulat formarea osoasă, îmbunătățind turnover-ul osos, densitatea osoasă, dimensiunea osoasă și structura osoasă.

Un alt studiu a constatat că L-carnitina dietetică a îmbunătățit conținutul de minerale osoase și densitatea minerală osoasă la un model de șoareci feminin de pierdere osoasă postmenopauză. Rezultatele indică o pierdere osoasă încetinită și o structură osoasă îmbunătățită [R].

Carnitina promovează mineralizarea osoasă, în parte prin inhibarea acțiunii hormonului tiroidian.

12) Carnitina poate suprima convulsii

În mai multe studii efectuate de șoareci cu privire la convulsii induse de medicamente, pre-tratarea șoarecilor cu L-carnitină a reușit să suprime convulsiile. Cu cât mai multă carnitină s-a dat un șoarece, cu atât crizele mai severe au fost suprimate.

13) Carnitina poate ajuta ficatul

Multe studii au constatat că valproatul și alte medicamente anticonvulsivante reduc nivelurile de carnitină ale organismului, ducând la afectarea ficatului. Suplimentarea cu L-carnitină la astfel de indivizi poate preveni sau reduce severitatea afectării hepatice.

Un model de hipertiroidism de șobolan indus de injecții cu L-tiroxină a arătat că L-carnitina are un efect protector dependent de doză împotriva leziunii hepatice.

În problemele creierului (encefalopatie) cauzate de problemele hepatice (ciroza), carnitina a reușit să scadă amoniacul și să îmbunătățească funcția creierului.

14) Carnitina previne hipertiroidismul

Hipertiroidismul poate apărea atunci când hormonul tiroidian este supraproducționat. L-carnitina poate inversa si preveni simptomele hipertiroidismului.

L-carnitina inhibă atât intrarea triiodotironinei (T3), cât și intrarea tiroxinei (T4) în nucleele celulare. Acest lucru este relevant deoarece acțiunea hormonilor tiroidieni este în principal mediată de receptorii specifici nucleare.

Într-un studiu randomizat, 2 și 4 grame pe zi de L-carnitină au inversat simptomele hipertiroidului. Într-un alt studiu, L-carnitina sa dovedit utilă în furtuna tiroidiană.

L-Carnitina Prospect

Mod de administrare: 1-2 capsule, de 1-3 ori pe zi.

Se recomandă să luați înainte de antrenament și pe stomacul gol.

Ce contine o portie de L-Carnitina?

O portie de L-Carnitina contine: L-Carnitina tartrate (din Carnipure) 1000 mg.

Ingrediente: L-Carnitina tartrate (din Carnipure), gelatina (capsule), agenti de eliberare (saruri de magneziu ai acizilor grasi, dioxid de siliciu).

Sursa text

L-Carnitina Exercitarea performantei

Spune-ne părerea ta!

Pure Nutrition USA L-Carnitina 1000 mg 60 capsule

Pure Nutrition USA L-Carnitina 1000 mg 60 capsule

Beneficii L-Carnitina: arde grasimea, ajuta la cresterea masei musculare, inhiba pofta de mancare, reduce oboseala, previne depozitarea grasimilor nedorite, ajuta la prevenirea pierderii masei osoase, benefica in tratarea infertilitatii, ajuta in tratarea bolilor de rinichi.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Pure Nutrition USA L-Carnitina 1000 mg 60 capsule

Pure Nutrition USA L-Carnitina 1000 mg 60 capsule

lei54.13 in_stock! Beneficii L-Carnitina: arde grasimea, ajuta la cresterea masei musculare, inhiba pofta de mancare, reduce oboseala, previne depozitarea grasimilor nedorite, ajuta la prevenirea pierderii masei osoase, benefica in tratarea infertilitatii, ajuta in tratarea bolilor de rinichi. Pure Nutrition USA
Mergi