Swanson Magneziu Malat (150 Element) 60 Tablete

Este un factor crucial atât pentru relaxarea musculară, cât și pentru sănătatea inimii. De fapt, ajută la reglarea absorbției calciului și a altor minerale. Ca și calciu, ajută la formarea oaselor și a dinților. Reglează metabolismul nostru. Monitorizează și reglează producția de colesterol pentru a ajuta la modificarea sensibilității la insulină.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei 55,00 lei -16,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-086489

Optiuni Valabile:

Swanson Magneziu Malat (150 Element) 60 Tablete

Ce este Swanson Magnesium Malate?

La întrebarea care mineral este esențial pentru dieta noastră zilnică, răspunsul care este de obicei dat de Calciu. Mineralul fiind neglijat atât de des este Magneziul. Da, este un mineral (care înseamnă că avem nevoie doar de cantități foarte mici), dar este și esențial, ceea ce înseamnă că nu putem să-l sintetizeze în corpul nostru fără o sursă de alimentație.

Având în vedere abundența relativă a mineralelor nu numai în dietele noastre, ci și în mediile noastre, se pare că nu este necesar să o suplimentez. La urma urmei, este răspândită în nuci, semințe, pește, fasole, legume cu frunze întunecate, cereale integrale, avocado, banane și chiar ciocolată neagră.

Pentru majoritatea dintre noi, o dietă sănătoasă trebuie să fie suficientă. Cu toate acestea, pentru unii dintre noi, nivelul care nu este suficient, oricine poate suferi de afecțiuni gastrointestinale preexistente (în special cei care iau medicamente pentru aceasta), cei cu afecțiuni renale sau alcoolicii sunt susceptibili de a suferi de un fel de deficit de magneziu.

    Crampe, convulsii și chiar schimbări de comportament

    Fibromialgia

    Slăbiciune și o pierdere de energie

Acestea sunt toate realitățile înfricoșătoare ale unui deficit de magneziu.

Swanson Magneziu Malat este o combinație de magneziu mineral și acid malic. S-ar putea să știți acidul malic mai bine ca ingredientul înconjurătoare de lichid care dă în mod deliberat atât de multe dulciuri  gustul de acru. Este, de asemenea, ingredientul în mere, care le dă atâtea gusturi. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că acidul malic este, de asemenea, o substanță naturală care ajută la producerea energiei în timpul exercițiilor aerobice și anaerobe.

Pentru ce se utilizează Swanson Malat de Magneziu?

Deoarece magneziul este unul dintre mineralele cele mai abundente din corpul nostru, acesta este responsabil pentru mai multe aspecte ale sănătății dumneavoastră decât ați putea realiza.

Necesar pentru mai mult de 300 de reacții biochimice în organism, este un cofactor esențial într-o abundență absolută de reacții enzimatice. Funcționează în celulele noastre, regulile sistemelor noastre. Este vital pentru sănătatea inimii, a oaselor și a rinichilor.

    Ajută nervii să trimită mesaje din creier și din jurul sistemului nervos

    Este un factor crucial atât pentru relaxarea musculară, cât și pentru sănătatea inimii

    De fapt, ajută la reglarea absorbției calciului și a altor minerale

    Ca și calciu, ajută la formarea oaselor și a dinților

    Reglează metabolismul nostru.

    Monitorizează și reglează producția de colesterol pentru a ajuta la modificarea sensibilității la insulină

    Acesta joacă un rol important în producția de energie, precum și transcripția ADN-ului și sinteza proteinelor

Swanson Magneziul Malat vă oferă nu doar o formă mai biodisponibilă, ci o formă mai eficientă a acestui mineral fantastic și de durată.

Care este doza recomandată de Swanson Magnesium Malate?

Luați o capsulă o dată sau de două ori pe zi cu un pahar de apă.

Factori nutritionali

Doza servire 1 Tableta

 

Compozitie pe servire

% Doza zilnica

Magneziu (din 1,000 mg magneziu malat)

150 mg

36%

Precauții speciale

Alte ingrediente: gelatină, făină de orez.

Dacă sunteți deja la alte medicamente sau suferiți de orice afecțiuni preexistente pe care credeți că ar putea să contrazică acest supliment, atunci ÎNTOTDEAUNA solicitați sfatul unui medic înainte de a lua.

Nu depășiți doza recomandată.

Nu luați dacă garnitura exterioară este ruptă sau deteriorată la cumpărare.

Spune-ne părerea ta!

Swanson Magneziu Malat (150 Element) 60 Tablete

Swanson Magneziu Malat (150 Element) 60 Tablete

Este un factor crucial atât pentru relaxarea musculară, cât și pentru sănătatea inimii. De fapt, ajută la reglarea absorbției calciului și a altor minerale. Ca și calciu, ajută la formarea oaselor și a dinților. Reglează metabolismul nostru. Monitorizează și reglează producția de colesterol pentru a ajuta la modificarea sensibilității la insulină.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi