Pret redus!
Malat de Magneziu 3000 mg pe doza - 180 Comprimate Vegane Mărește

Amando Perez Malat de Magneziu 3000 mg pe doza - 180 Comprimate Vegane

Beneficiile magneziului malat si proprietățile suplimentului alimentar: oferă 450 mg de magneziu elementar per aport zilnic, ajută la reducerea oboselii și epuizarii, contribuie la echilibrul electrolitilor,  un metabolism energetic normal, o funcție normală a sistemului nervos, funcția musculară normală și la sinteza proteinelor, funcția mentală normală.

Mai multe detalii


Pret: 99,00 lei Pret: 129,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

AP1589

Optiuni Valabile:

Malat de Magneziu 3000 mg pe doză - 180 Comprimate Vegane

Malat de magneziu - 3000 MG pe aport zilnic

Malatul de magneziu Amando Perez conține Malat Di-magneziu cu 3000 MG per doza. Di-magneziu este o formă brevetată de magneziu și constă dintr-o moleculă de acid malic, la care aderă două molecule de magneziu. Este o sursă excelentă de magneziu și are biodisponibilitate ridicată datorită legării naturale a acidului malic. Acidul malic face parte din ciclul acidului citric, important pentru formarea ATP. ATP oferă energie în timpul efortului fizic. Acest produs oferă 3000 MG de magneziu malat per doza si aport zilnic.

Pe lângă calciu, magneziul joacă un rol crucial în construirea și menținerea sistemului scheletului și a dinților. Un adult are nevoie de aproximativ 350 mg de magneziu elementar pe zi, printre altele, pentru controlul funcțiilor musculare și nervoase. În plus, până în prezent sunt cunoscute aproximativ 300 de enzime care necesită magneziu pentru activitatea lor.

Beneficiile magneziului malat si proprietățile suplimentului alimentar:

- Oferă 450 mg de magneziu elementar per aport zilnic

- Magneziul ajută la reducerea oboselii și epuizarii

- Magneziul contribuie la echilibrul electrolitilor

- Magneziul contribuie la un metabolism energetic normal

- Magneziul contribuie la o funcție normală a sistemului nervos

- Magneziul contribuie la funcția musculară normală și la sinteza proteinelor

- Magneziul contribuie la funcția mentală normală

- Magneziul contribuie la menținerea dinților și oaselor normale

- Magneziul are o funcție în diviziunea celulară

Pe lângă numeroasele caracteristici pozitive, Malatul de magneziu este, de asemenea, vegan și lipsit de inginerie genetică, gluten, lactoză, umplutură, nano sau conservanți.

Prospect Magneziu Malat:

Mod de administrare: Consumați 1 comprimat VEGAN de 3 ori pe zi întregi cu multă apă sau suc.

Supliment dietetic (NEM) cu oligoelemente.

Acest produs nu este un medicament.

Aportul recomandat de 3 comprimate VEGAN include:

VALORI NUTRIȚIONALE

Doza zilnică

Procentul cantității de referință la DZR*

DI-Magneziu Malat (furnizează 450 mg de magneziu elementar)

3000 mg

120%

 

* Regulamentul informații din domeniul alimentar

Ingrediente: malat de di-magneziu (82%), fibre vegetale (vegan - fără NANO), amidon modificat (vegan și fără gluten - fără NANO), dextrină (vegan - fără NANO), eliberează săruri de magneziu ale acizilor grași (vegan NANO -free), agent de acoperire hidroxipropilmetilceluloză (vegan - fără NANO), agent de eliberare glicerol (vegan - fără NANO).

Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Depozitați la îndemâna copiilor mici.

 

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate180
Ingrediente principaleMagneziu Malat

Spune-ne părerea ta!

Amando Perez Malat de Magneziu 3000 mg pe doza - 180 Comprimate Vegane

Amando Perez Malat de Magneziu 3000 mg pe doza - 180 Comprimate Vegane

Beneficiile magneziului malat si proprietățile suplimentului alimentar: oferă 450 mg de magneziu elementar per aport zilnic, ajută la reducerea oboselii și epuizarii, contribuie la echilibrul electrolitilor,  un metabolism energetic normal, o funcție normală a sistemului nervos, funcția musculară normală și la sinteza proteinelor, funcția mentală normală.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Amando Perez Malat de Magneziu 3000 mg pe doza - 180 Comprimate Vegane

Amando Perez Malat de Magneziu 3000 mg pe doza - 180 Comprimate Vegane

lei90.83 in_stock! Beneficiile magneziului malat si proprietățile suplimentului alimentar: oferă 450 mg de magneziu elementar per aport zilnic, ajută la reducerea oboselii și epuizarii, contribuie la echilibrul electrolitilor,  un metabolism energetic normal, o funcție normală a sistemului nervos, funcția musculară normală și la sinteza proteinelor, funcția mentală normală. Amando Perez
Mergi