Pret redus!
Nutrisan, Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 50 ml Mărește

Nutrisan, Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 50 ml

Meladormil (Melatonina lichida picaturi): utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale, suport pentru ciclurile de somn normale, sprijină funcția cognitivă.

Mai multe detalii


Pret: 125,00 lei Pret: 161,00 lei Pret: -36,00 lei

Produs nou

Nutrisan-Meladormil50ml

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Nutrisan, Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 50 ml

 

Beneficii Meladormil (Melatonina lichida picaturi): suport pentru un somn normal si odihnitor, ajuta la reglarea ciclului somn-trezire, combate insomnia, sprijina functia cognitiva

Beneficii Meladormil (Melatonina lichida picaturi)

  •          suport pentru un somn normal si odihnitor;
  •          ajuta la reglarea ciclului somn-trezire;
  •          combate insomnia;
  •          sprijina functia cognitive.

            Melatonina este un hormon natural, produs de glanda pineala, care sprijina ciclurile normale de somn. În timpul zilei, glanda pineala, localizata in creier, produce serotonina, iar noaptea, melatonina. Deficitul de melatonina duce la tulburari de somn si insomnie. Nevoile individuale de melatonina variaza in functie de diferentele de metabolizare. Pentru sprijinirea ciclurilor normale de somn, dozele mai mari nu sunt neapărat mai eficiente decat dozele mai mici (de exemplu, daca va simtiti ametit in dimineata urmatoare, doza pe care ati luat-o a fost prea mare, iar daca nu ati avut un somn linistit si odihnitor doza dumneavoastra poate fi prea mica).

            Suplimentul Meladormil de la Nutrisan combina melatonina lichida, usor de administrat si bine absorbita de organism, cu Vitamina B6 care ajuta la reducerea oboselii, la echilibrul psiho-emotional si la buna functionare a sistemului nervos. In aceasta formula, ambele ingrediente lucreaza in sinergie pentru  un somn odihnitor si linistit.

 

Prospect

Mod de administrare recomandat: Ca supliment alimentar, 2 picaturi cu 30 de minute inainte de culcare

Continut/picatura :

Vitamina B6 (pyridoxine HCl)- 0.21 mg

Melatonina- 0.095 mg

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaLichid
PentruFemei
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate50
Ingrediente principaleMelatonina
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan, Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 50 ml

Nutrisan, Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 50 ml

Meladormil (Melatonina lichida picaturi): utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale, suport pentru ciclurile de somn normale, sprijină funcția cognitivă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Nutrisan, Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 50 ml

Nutrisan, Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 50 ml

lei114.68 in_stock! Meladormil (Melatonina lichida picaturi):   utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale, suport pentru ciclurile de somn normale, sprijină funcția cognitivă. Nutrisan
Mergi