Pret redus!
Oemine Memo - 60 capsule Mărește

Oemine Memo - 60 capsule

Supliment alimentar naturist pentru a mentine o memorie buna si care sa functioneze in parametri normali. OEMINE MEMO este un supliment alimentar natural, care va ajuta la mentinerea sanatatii cu ajutorul multor dintre ingredientele sale active pentru a sprijini functia psihologica normala a memoriei bune.

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei Pret: 81,00 lei Pret: -22,00 lei

Produs nou

Oemine-Memo-60capsule

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Oemine Memo - 60 capsule

Supliment alimentar naturist pentru a mentine o memorie buna si care sa functioneze in parametri normali.

 

OEMINE MEMO este un supliment alimentar natural, care va ajuta la mentinerea sanatatii cu ajutorul multor dintre ingredientele sale active pentru a sprijini functia psihologica normala a memoriei bune.

 

Acest produs este o inovatie.

 

OEMINE MEMO conține într-adevar, o asociere marina de lecitina (purtatori de fosfolipide marine de omega-3 DHA, tromboplastina si fosfor organic), cu alge marine organice de iod laminaria din Bretania si magneziu marin, care contribuie la conservarea functiilor normale ale creierului si psihologice, cum ar fi memoria si concentrarea.

 

Propspect Oemine Memo

Mod administrare:

Adulti: 2 capsule dimineata si seara, în timpul mesei, cu un pahar de apa.

In timpul sarcinii, pentru a sprijini maturitatea sistemului nervos 2 capsule dimineata si seara.

La sugari si copii mici: 2 capsule sa se dizolve în biberon sau în mancare pentru o buna sursa de omega 3, magneziu si iod natural.

 

Compozitie pentru 4 capsule:

Fosfolipide: 180 mg

Fosfatidilcolina: 126 mg

Fosfatidilserina: 9 mg

Omega-3: 216 mg

DHA: 162 mg, EPA: 45 mg

Magneziu: 57 mg (15% DZR)

Iod: 23 mcg (15% DZR)

 

Acest supliment natural este fabricat utilizând procedeul de extractie patentat pentru a asigura omega-3, continut de fosfolipide (EPA / DHA). Toate loturile de ulei sunt supuse unei analize pentru a dovedi că lecitina utilizata, respectă legislația privind poluanții marini (pesticide, organoclorurate, hidrocarburi policiclice, dioxină și PCB, metale grele care sunt mai mici decât pragurile de detecție).

Notă 
Marcela 07/31/2017

pentru memorie

pentru memorie

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Oemine Memo - 60 capsule

Oemine Memo - 60 capsule

Supliment alimentar naturist pentru a mentine o memorie buna si care sa functioneze in parametri normali. OEMINE MEMO este un supliment alimentar natural, care va ajuta la mentinerea sanatatii cu ajutorul multor dintre ingredientele sale active pentru a sprijini functia psihologica normala a memoriei bune.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi