Brainfood Complex 120 Capsule

Suplimentele noastre complexe pentru creier conțin un amestec special de extracte și substanțe nutritive, conceput să funcționeze ca amplificatori nootropici pentru a ajuta la îmbunătățirea funcțiilor cognitive selectate, precum și la îmbunătățirea energiei.

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei

Produs nou

Vegavero-BrainfoodComplex

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Brainfood Complex 120 Capsule

HRANA PENTRU MINTE

 

Suplimentele noastre complexe pentru creier conțin un amestec special de extracte și substanțe nutritive, conceput să funcționeze ca amplificatori nootropici pentru a ajuta la îmbunătățirea funcțiilor cognitive selectate, precum și la îmbunătățirea energiei și a conducerii. Unele dintre beneficiile ingredientelor sunt:

 

Omega 3 contribuie la funcția creierului și la vedere și nu poate fi făcută de organismul nostru, de aceea trebuie să-l luăm din alimente. Este obtinut din alge, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru vegani.

 

Guarana poate ajuta împotriva oboselii mintale. Acesta conține o mare parte a cofeinei, care poate stimula sistemul nervos, inima și mușchii.

 

Ginseng are proprietăți antioxidante și conține un amestec de saponine numite ginsenoside și panaxozide care pot stimula activitatea mentală. Ginsengul este folosit de secole pentru a îmbunătăți vigilența.

 

Ginkgo Biloba este, de asemenea, un antioxidant și se spune că îmbunătățește concentrația și memoria și contribuie la condiții cum ar fi amețeli și dureri de cap prin normalizarea circulației sângelui în creier.

 

Colina și fosfatidilserina au demonstrat că mențin nivelurile normale ale metabolismului lipidic și homocisteinei.

 

Robiflavina (B2) Contribuie la metabolismul normal al energiei și la funcționarea normală a sistemului nervos.

 

Vitamina B12 ajută la reducerea oboselii și a moleselii și este esențială pentru cei care urmează o dietă vegană sau vegetariană, deoarece este cea mai mare parte naturală găsită în produsele din carne.

Prospect Brainfood Complex

Mod de administrare:

Luați 4 capsule zilnic cu suficient lichid și alimente.

ingrediente:

Extracte de alge (Schizochytrium sp.) Cu 24% acid docosahexaenoic (DHA), capsulă (hidroxipropil metilceluloză), extract de semințe de guarana (Paullinia cupana) cu 20% cofeină, extract de frunze de ginseng american (Panax quinquefolius L.) (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), clorhidratul de tiamina (vitamina B1), metilcobalamina (vitamina B12)

Notă:

Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu reprezintă un substitut al unei diete echilibrate și variate și al unui stil de viață sănătos. Conține cafeină (60 mg / 4 capsule). Oamenii sensibili la cafeină ar trebui să evite produsul. Utilizarea produsului la copii, femeile însărcinate sau care alăptează nu este recomandată. În cazul administrării de antidepresive, anticoagulante sau medicamente antiplachetare, consultați-vă medicul înainte de a utiliza suplimentul. Stai departe de copii. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Spune-ne părerea ta!

Brainfood Complex 120 Capsule

Brainfood Complex 120 Capsule

Suplimentele noastre complexe pentru creier conțin un amestec special de extracte și substanțe nutritive, conceput să funcționeze ca amplificatori nootropici pentru a ajuta la îmbunătățirea funcțiilor cognitive selectate, precum și la îmbunătățirea energiei.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi