Pret redus!
PREGNENOLONE 50mg 60 Capsule Mărește

Eurovital PREGNENOLONE 50mg 60 Capsule

Beneficii Pregnenolona: un precursor al oricărui alt hormon, stimulează procesul de stocare a memoriei, promovează echilibrul hormonal, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce efectele dăunătoare ale stresului, realizat cu Pregnenolona micronizata

Mai multe detalii


Produs nou

Eurovital-20251

Optiuni Valabile:

PREGNENOLONE 50mg 60 Capsule

Pregnenolona 50mg 60 Capsule

Pregnenolonă: Hormonul de memorie!

 

Beneficii Pregnenolona

• Un precursor al oricărui alt hormon

• Stimulează procesul de stocare a memoriei

• Promovează echilibrul hormonal

• Crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit

• Reduce efectele dăunătoare ale stresului

• Realizat cu Pregnenolona micronizata

 

Ce este Pregnenolona și de ce ar trebui să îl luați?

Pregnenolona servește ca precursor al altor hormoni, inclusiv dehidroepiandrosteron (DHEA) și progesteron. Sa sugerat că rolul pregnenolonei în organism este de a servi ca un "steroid mamă" (precursor hormon). Au fost studiate multe efecte ale pregnenolonei asupra sistemului nervos.

 

  • Somn și memorie: Studiile efectuate de șobolani indică efecte puternice de mărire a memoriei, mult mai mult decât cele ale altor substanțe neuroactive. La bărbații sănătoși cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, administrarea de pregnenolonă (1 mg pe zi) sa dovedit a îmbunătăți calitatea somnului și a scădea starea de veghe intermitentă. De asemenea, s-a arătat că Pregnenolona afectează memoria de lucru, pe termen scurt și pe termen lung și poate duce la o motivație sporită pentru a învăța informații noi și la o îmbunătățire a abilității de a dobândi noi cunoștințe.

 

  • Stres: Sa sugerat că acest hormon poate juca un rol în răspunsul neuroendocrin la stres. Într-un studiu al piloților avioanelor supuși stresului, administrarea de pregnenolonă (25 mg de două ori pe zi) a îmbunătățit performanța fără a provoca efecte secundare adverse. Într-un studiu al răspunsului la stres la șobolani, sa observat o creștere a anxietății după administrarea de pregnenolonă. Cercetatorii au sugerat ca acest lucru a fost un raspuns bun in timpul unei perioade de stres si a fost initiat prin intermediul sistemului nervos.

 

  • Depresie: Este cunoscut faptul că hormonii afectează starea de spirit și comportamentul prin efecte asupra sistemului nervos. La persoanele cu depresie cronică sau antecedente de depresie, pregnenolona din lichidul cefalorahidian (lichidul care curăță creierul) a fost semnificativ mai mic decât nivelul la persoanele sănătoase. În plus, sa constatat că pacienții cu depresie activă au avut un nivel mai scăzut de pregnenolonă comparativ cu cei cu antecedente de depresie.

 

Unde se găsește?

Celulele atât ale glandei suprarenale cât și ale sistemului nervos central sintetizează pregnenolona. Studiile la om arată că există concentrații mult mai mari de pregnenolon în țesutul nervos decât în sânge. Studiile pe animale arată că concentrația de pregnenolonă din creier este de zece ori mai mare decât cea a altor hormoni legați de stres (inclusiv DHEA). Pregnenolona este prezentă în sânge ca și pregnenolonă liberă și o formă mai stabilă, sulfat de pregnenolon.

 

Există efecte secundare?

• Pregnenolone este un supliment adecvat pentru bărbați și femei de toate vârstele.

• Pregnenolone are un record impresionant, cu niveluri foarte scăzute de toxicitate și este sigur pentru uz uman.

• Nu utilizați pregnenolonă dacă completați DHEA.

• Nu utilizați dacă suferiți de tulburări de convulsii, deoarece pregnenolona poate suprima activitatea GABA, ducând la o creștere a activității sistemului nervos central care poate duce la convulsii la cei cu epilepsie.

 

Prospect Pregnenolona

 

Moda dministrare: Luați o (1) capsulă zilnic.

 

Porti de servire: 1 capsulă

Porții pe flacon: 60

 

Portii pe servire

• Pregnenolone (Pregnenolona) 50 mg

 

Alte ingrediente: Capsulă HPMC, făină de orez, stearat de magneziu.

 

Nu contine drojdie, grâu, porumb, lapte, ou, soia, culori artificiale, arome, adaos de zahăr sau conservanți.

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

Spune-ne părerea ta!

Eurovital PREGNENOLONE 50mg 60 Capsule

Eurovital PREGNENOLONE 50mg 60 Capsule

Beneficii Pregnenolona: un precursor al oricărui alt hormon, stimulează procesul de stocare a memoriei, promovează echilibrul hormonal, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce efectele dăunătoare ale stresului, realizat cu Pregnenolona micronizata

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Eurovital PREGNENOLONE 50mg 60 Capsule

Eurovital PREGNENOLONE 50mg 60 Capsule

lei123.85 out_of_stock! Beneficii Pregnenolona: un precursor al oricărui alt hormon, stimulează procesul de stocare a memoriei, promovează echilibrul hormonal, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce efectele dăunătoare ale stresului, realizat cu Pregnenolona micronizata Eurovital
Mergi