Pret redus!
Noopept 99% 60 tablete, memorie, stres, efecte, pret, beneficii, prospect Mărește

Raw Powders Noopept 99% 60 tablete

Beneficii Noopept: îmbunătățește performanța și memoria cognitivă, îndepărtează ceata creierului, ajută in caz de stres, stimulează concentrarea, poate ajuta in caz de Alzheimer, amelioreaza simptomele anxietatii

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei Pret: 167,00 lei Pret: -38,00 lei

Produs nou

RawPowders-Noopept60tab

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Noopept 99% 60 tablete

Raw Powders ™ oferă comprimate pure de Noopept 99% 30 mg pe tabletă!

Beneficiile Noopept:

- Noopept îmbunătățește performanța și memoria cognitivă

- Noopept îndepărtează ceata creierului

- Noopept ajută in caz de stres

- Noopept stimulează concentrarea

- Noopept poate ajuta in caz de Alzheimer

- Noopept amelioreaza simptomele anxietatii

Ce este Noopept?

Noopept este unul dintre cele mai populare nootropice de pe piață. Potrivit utilizatorilor, beneficiile Noopept apar rapid - concentrația maximă a substanței în organism poate fi atinsă în 15-20 de minute de la luarea acesteia, cu toate că este nevoie de cercetări suplimentare. Acesta este motivul pentru care majoritatea utilizatorilor sfătuiesc să ia Noopept chiar înainte de sarcini mintale - sau examene, prezentari importante sau orice alt eveniment important.

De ce Noopept?

Avantajul esențial al Noopept este că se crede că îmbunătățește considerabil performanțele cognitive ale creierului. Majoritatea oamenilor il iau ca supliment de zi cu zi, și declara că îi ajută foarte mult, în special cu cunoștințele lor.

100% pur și fără aditivi

Certificat și potrivit pentru vegetarieni

Beneficii Noopept:

1. Noopept îmbunătățește performanța și memoria cognitivă

Imediat ce ajunge în creier, Noopept (similar cu Pi-ra-cetam) îmbunătățește undele cerebrale alfa, ceea ce vă îmbunătățește performanțele cognitive.

De asemenea, crește producția de substanțe chimice cerebrale numite NGF și BDNF în hipocamp.

Cercetătorii au emis ipoteza creșterii celor doi factori de neurotrofină corelată cu îmbunătățirea memoriei cronice, chiar dacă NGF și BDNF sunt mai mult asociate cu îmbunătățirea memoriei pe termen lung.

2. Noopept îndepărtează ceata creierului

Studii suplimentare au dovedit că Noopept are, de asemenea, un efect „colino-sensibilizant” asupra creierului, ceea ce face receptorii neuronali mult mai sensibili și mai reactivi la neurotransmițătorul care primește acetilcolina.

Sensibilitatea îmbunătățită la acetilcolină înseamnă că semnalele creierului vor călători mai repede, făcându-ți mintea să fie limpede și gata pentru exerciții mentale.

3. Noopept ajută in caz de stres

Alături de o îmbunătățire a memoriei și de a vă oferi o mai bună claritate a minții, Noopept este dovedit a fi mult mai eficient pentru a elibera stresul și pentru a îmbunătăți starea de spirit decât Pir-ace-tam.

Există mulți receptori de benzodiazepină în hipocamp, care sunt conectați direct la modul în care nivelul dvs. de stres fluctuează.

Principalul metabolit al Noopept s-a dovedit că afectează hipocampul într-o manieră anxiolitică (anti-stres).

4. Noopept stimulează concentrarea

Există chiar și unele dovezi Noopept excită neuronii.

Acest lucru înseamnă că Noopept poate fi folosit ca psiostimulant (focus rapitor), dar nu au existat încă studii concludente în această privință.

5. Noopept poate ajuta cu Alzheimer

Studii recente arată că Noopept este neuroprotector și poate ajuta la prevenirea morții celulelor de amiloid, care este una dintre cauzele Alzheimerului.

Mai multe studii trebuie făcute pentru a confirma acest lucru.

După cum puteți vedea, Noopept oferă o serie întreagă de beneficii.

Deoarece majoritatea studiilor au fost făcute pe animale sau în eprubetă, trebuie efectuate mai multe cercetări pentru a confirma efectele asupra oamenilor și pentru a asigura că suplimentarea Noopept este sigură pe termen lung.

Efecte secundare Noopept:

Atunci când sunt luate în intervalul de 10-30 mg pe zi, studiile clinice susțin că efectele secundare ar trebui să fie destul de limitate.

Când este luat în doze mari, Noopept poate provoca dureri de cap, oboseală, greață și insomnie.

Pentru a evita durerile de cap induse de Noopept, vă sugerez să le administrati cu colină.

Noopept nu ar trebui să interfereze cu niciun medicament pe care îl puteți lua, dar trebuie să aveți precauție și consultați medicul înainte de utilizare.

De asemenea, nu știm efectele pe termen lung ale suplimentării Noopept.

Și nu știm încă dacă puteți declansa o toleranță față de Noopept.

Prospect Noopept:

Mod de administrare: Vă recomandăm să luați o doză obisnuita de Noopept, care este de aproximativ 15-30 mg (1 comprimat sau jumatate de comprimat) de 1 până la 3 ori pe zi.

Nu consuma Noopept seara, deoarece poate interfera cu somnul - Noopept ar putea avea un impact asupra calității somnului, dar nu și asupra procesului de adormire.

Recomandare administrare: Începeți lent, luați 10 mg pe zi timp de câteva zile pentru a simți efectele și a vedea cum reacționează corpul dvs. la Noopept înainte de a vă crește doza până la 30 mg.

Se recomandă să faceți o pauză de o lună după fiecare 60 de zile de utilizare.

Compozitie: Noopept 30mg/capsula (Concentratie 99%).

Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. Acest produs este destinat să fie utilizat alături de un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

Avertisment: Dacă sunteți sub supraveghere medicală sau utilizați tranchilizanți sau sedative, cereți sfatul profesionistului dumneavoastră medical înainte de a utiliza orice nootropic. Consultați medicul înainte de a utiliza orice nootrpic, dacă aveți o afecțiune autoimună, tulburare depresivă sau sunteți gravidă sau daca alăptati. Nu este folosit de copii sub 18 ani. Nu luați atunci când operați mașini sau conduceți un vehicul.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
ProprietatiReduce oboseala
Cantitate60
Ingrediente principaleNoopept

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Noopept 99% 60 tablete

Raw Powders Noopept 99% 60 tablete

Beneficii Noopept: îmbunătățește performanța și memoria cognitivă, îndepărtează ceata creierului, ajută in caz de stres, stimulează concentrarea, poate ajuta in caz de Alzheimer, amelioreaza simptomele anxietatii

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders Noopept 99% 60 tablete

Raw Powders Noopept 99% 60 tablete

lei118.35 in_stock! Beneficii Noopept: îmbunătățește performanța și memoria cognitivă, îndepărtează ceata creierului, ajută in caz de stres, stimulează concentrarea, poate ajuta in caz de Alzheimer, amelioreaza simptomele anxietatii Raw Powders
Mergi