Vitabay Pregnenolone 50 mg 60 capsule vegan

Beneficii Pregnenolona: un precursor al oricărui alt hormon, stimulează procesul de stocare a memoriei, promovează echilibrul hormonal, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce efectele dăunătoare ale stresului, realizat cu Pregnenolona micronizata.

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei Pret: 184,00 lei Pret: -55,00 lei

Produs nou

VB1515

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Pregnenolone 50 mg-extract ulei palmier rosu - 60 capsule vegane

Pregnenolonă: Hormonul de memorie!

Beneficii Pregnenolona

• Un precursor al oricărui alt hormon

• Stimulează procesul de stocare a memoriei

• Promovează echilibrul hormonal

• Crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit

• Reduce efectele dăunătoare ale stresului

• Realizat cu Pregnenolona micronizata

Ce este Pregnenolona și de ce ar trebui să îl luați?

Pregnenolona servește ca precursor al altor hormoni, inclusiv dehidroepiandrosteron (DHEA) și progesteron. Sa sugerat că rolul pregnenolonei în organism este de a servi ca un "steroid mamă" (precursor hormon). Au fost studiate multe efecte ale pregnenolonei asupra sistemului nervos.

 

  • Somn și memorie: Studiile efectuate de șobolani indică efecte puternice de mărire a memoriei, mult mai mult decât cele ale altor substanțe neuroactive. La bărbații sănătoși cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, administrarea de pregnenolonă (1 mg pe zi) sa dovedit a îmbunătăți calitatea somnului și a scădea starea de veghe intermitentă. De asemenea, s-a arătat că Pregnenolona afectează memoria de lucru, pe termen scurt și pe termen lung și poate duce la o motivație sporită pentru a învăța informații noi și la o îmbunătățire a abilității de a dobândi noi cunoștințe.

 

  • Stres: Sa sugerat că acest hormon poate juca un rol în răspunsul neuroendocrin la stres. Într-un studiu al piloților avioanelor supuși stresului, administrarea de pregnenolonă (25 mg de două ori pe zi) a îmbunătățit performanța fără a provoca efecte secundare adverse. Într-un studiu al răspunsului la stres la șobolani, sa observat o creștere a anxietății după administrarea de pregnenolonă. Cercetatorii au sugerat ca acest lucru a fost un raspuns bun in timpul unei perioade de stres si a fost initiat prin intermediul sistemului nervos.

 

  • Depresie: Este cunoscut faptul că hormonii afectează starea de spirit și comportamentul prin efecte asupra sistemului nervos. La persoanele cu depresie cronică sau antecedente de depresie, pregnenolona din lichidul cefalorahidian (lichidul care curăță creierul) a fost semnificativ mai mic decât nivelul la persoanele sănătoase. În plus, sa constatat că pacienții cu depresie activă au avut un nivel mai scăzut de pregnenolonă comparativ cu cei cu antecedente de depresie.

 

Unde se găsește?

Celulele atât ale glandei suprarenale cât și ale sistemului nervos central sintetizează pregnenolona. Studiile la om arată că există concentrații mult mai mari de pregnenolon în țesutul nervos decât în sânge. Studiile pe animale arată că concentrația de pregnenolonă din creier este de zece ori mai mare decât cea a altor hormoni legați de stres (inclusiv DHEA). Pregnenolona este prezentă în sânge ca și pregnenolonă liberă și o formă mai stabilă, sulfat de pregnenolon.

 

Există efecte secundare?

• Pregnenolone este un supliment adecvat pentru bărbați și femei de toate vârstele.

• Pregnenolone are un record impresionant, cu niveluri foarte scăzute de toxicitate și este sigur pentru uz uman.

• Nu utilizați pregnenolonă dacă completați DHEA.

• Nu utilizați dacă suferiți de tulburări de convulsii, deoarece pregnenolona poate suprima activitatea GABA, ducând la o creștere a activității sistemului nervos central care poate duce la convulsii la cei cu epilepsie.

Pregnenolona este substanța precursoare pentru mulți hormoni importanți ai corpului. Substanța versatilă este formată din colesterol. Cortizolul, progesteronul, aldosteronul sau DHEA pot fi la rândul lor formate din sarcenolonă. DHEA este așa-numita substanță parentală a hormonilor sexuali precum estrogenul.

O concentrație deosebit de mare de sarcenolonă se află în creier. Cu toate acestea, pe măsură ce vârsta sarcenolonei scade, la fel funcțiile metabolice dependente de hormoni.

Metabolismul Pregnenolonului este extrem de complex. Este primul hormon care apare după aportul de colesterol în mitocondrii. În plus, este un bloc important pentru producerea hormonilor endogeni. Deoarece acționează ca o substanță precursoare, organismul produce întotdeauna exact cantitatea de blocuri de construcție de care are nevoie.

Proprietățile produsului:

    Pregnenolonă 50 mg extract de ulei de palmier roșu
    Capsule vegane
    de mare biodisponibilitate
    Fără gluten / umplutură / nano / lactoză
    Fără inginerie genetică și conservanți
    Fabricat în Germania

 Din uleiul de ulei de palmier roșu - sarcenolona pură

Vitabay Pregnenolona este naturală și pură. Extras din pulpa de palmier roșu, Vitabay vă oferă un produs 100% vegan de calitate superioară certificată.

Prospect Pregnenolona

Mod de administrare: 1 casula pe zi cu multa apa sau suc.

Conținut: 60 capsule VEGAN
Supliment alimentar (NEM).
Produsul nu este un medicament.
Aportul recomandat de 1 capsulă VEGAN conține:
Date nutritive
Consumul zilnic Procentul cantității de referință în funcție de LMIV *
Pregnenolon (din extract de ulei de palmier roșu) 50 mg -
* Regulamentul informații din domeniul alimentar
Ingrediente: fibre vegetale cu agent de eliberare, agent de acoperire hidroxipropilmetilceluloză (coajă de capsule - legumă), extract de ulei de palmier roșu (asigură 99% sarcenolonă) (15%)
Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Nu depozitați la îndemâna copiilor mici.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principalePregnenolone

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Pregnenolone 50 mg 60 capsule vegan

Vitabay Pregnenolone 50 mg 60 capsule vegan

Beneficii Pregnenolona: un precursor al oricărui alt hormon, stimulează procesul de stocare a memoriei, promovează echilibrul hormonal, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce efectele dăunătoare ale stresului, realizat cu Pregnenolona micronizata.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitabay Pregnenolone 50 mg 60 capsule vegan

Vitabay Pregnenolone 50 mg 60 capsule vegan

lei118.35 in_stock! Beneficii Pregnenolona: un precursor al oricărui alt hormon, stimulează procesul de stocare a memoriei, promovează echilibrul hormonal, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce efectele dăunătoare ale stresului, realizat cu Pregnenolona micronizata. Vitabay
Mergi