Pret redus!
Sulbutiamina 300mg 60 Capsule Mărește

Raw Powders Sulbutiamina 300mg 60 Capsule

Beneficii Sulbutamina: perfect ca supliment de pre-antrenament, creste nivelul tiaminei si activitatea dopaminei, imbunătățește formarea memoriei, poate îmbunătăți performanța sexuală, stimulează energia.

Mai multe detalii


Pret: 125,00 lei Pret: 150,00 lei Pret: -25,00 lei

Produs nou

RawPowders-Sulbutiamina60Capsule

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Sulbutiamina 300mg 60 Capsule

Beneficii Sulbutamina:

- 100% pura și fără aditivi

- Conține 300 mg pe porție

- Perfect ca supliment de pre-antrenament

- Creste nivelul tiaminei

- Crește activitatea dopaminei

- Îmbunătățește formarea memoriei

- Poate îmbunătăți performanța sexuală

- Stimulează energia

Raw Powders ™ oferă pulbere pură de sulbutiamină!

Ce este Sulbutiamina?

Sulbutiamina este cunoscută și sub numele de Bisbuthiamine, Arcalion, Youvitan și Enerion. O grupă de sulf creează un ester al două molecule de vitamina B1 (tiamina), creând astfel molecula sintetică. Sulbutiamina, ca nootrop, este fabricată pentru acționarea creierului și este o versiune biosintetică a Vitaminei B1, cu toate acestea efectele nootrope au nevoie de cercetări suplimentare.

De ce sulbutiamina?

Sulbutiamina este clasificată ca un Nootropic, care este un mare ajutor pentru creier sau funcția cognitivă, cu toate acestea sunt necesare cercetări suplimentare. Oferim sulfutiamina pura de la Raw Powders!

Cum funcționează sulbutiamina?

Crește nivelul tiaminei (și al derivatului tiaminei) mai mult decât tiamina în sine.

Crește activitatea dopaminei (D1) și a glutamatului în regiunile decizionale ale creierului (cum ar fi cortexul prefrontal).

Stimulează atenția și starea de spirit (schimbând modul în care acționează glutamatul asupra dopaminei).

Reduce moartea celulelor în creier (prin creșterea glutationului).

Crește consumul de energie în creier (prin creșterea trifosfatului de tiamina).

Îmbunătățește formarea memoriei (prin creșterea activității în hipocamp).

Beneficiile pentru sănătate ale sulbutiaminei

1) Stimulează energia

Într-un studiu realizat pe 1.772 de pacienți cu infecții și oboseală cronică, sulbutiamina (200 mg de două ori pe zi) timp de două săptămâni (împreună cu tratamentul anti-infecțiios) a ajutat cu energie redusă. Cincizeci și două la sută dintre pacienți au simțit un impuls semnificativ în starea de spirit și energie.

326 de pacienți cu oboseală cronică (post-infecție) au fost tratați cu sulbutiamină și un placebo. Unii indivizi au simțit un impuls energetic din cauza sulbutiaminei, dar rezultatele nu au fost semnificative.

Sulbutiamina a sporit energia la 341 de pacienți (studiu observațional) cu oboseală cronică diagnosticată ca astenie (măsurată cu o scădere de 44% a scorurilor de intensitate la oboseală).

În plus, tratamentul cu sulbutiamină (400 mg pe zi timp de 1 lună) a îmbunătățit considerabil simptomele depresiei severe, anxietății și oboselii la majoritatea pacienților (75%) într-un studiu realizat pe 40 de participanți.

36 de pacienți cu oboseală cronică (cauzată de leziuni cerebrale) au fost tratați fie cu medicamente, fie cu sulbutiamină. Sulbutiamina a fost un tratament mai eficient decât pir-ace-tamul.

2) Poate îmbunătăți memoria

Sulbutiamina (atunci când este utilizată cu donepezil) a îmbunătățit memoria într-un studiu realizat pe 26 de pacienți cu boala Alzheimer.

Sulbutiamina a îmbunătățit memoria pe termen lung la șobolani. Acesta este rezultatul stimulării neurotransmițătorilor (cum ar fi colina), ceea ce poate crește retenția de memorie și la om.

3) Poate proteja nervii

Leziunile nervoase pot fi cauzate de nivelurile ridicate ale glicemiei la persoanele cu diabet zaharat. Un tratament de 6 săptămâni de sulbutiamină (400 mg pe zi) la 15 pacienți cu diabet zaharat a îmbunătățit semnificativ funcția nervoasă și musculară.

4) Poate îmbunătăți performanța sexuală

Tratamentul cu sulbutiamină timp de 30 de zile a restabilit performanța sexuală la 16 pacienți din 20 cu disfuncție erectilă (cauzată de probleme psihologice).

5) Poate îmbunătăți simptomele sclerozei multiple

Oboseala este un simptom major al sclerozei multiple (SM). Tratamentul cu sulbutiamină (400 mg pe zi) timp de 2 luni a îmbunătățit semnificativ nivelul energetic la 20 de pacienți cu SM.

Un studiu de 8 săptămâni a evaluat eficacitatea sulbutiaminei în tratamentul oboselii în SM. Dozele zilnice de 600 mg au îmbunătățit oboseala la pacienții cu oboseală care au fost pe medicamente SM.

6) Poate îmbunătăți digestia

Unele dintre primele studii asupra sulbutiaminei au dovedit că poate ajuta digestia. Într-un studiu efectuat cu 33 de pacienți (RCT), sulbutiamina a restabilit digestia după operația renală la 21 de pacienți. Sulbutiamina a îmbunătățit, de asemenea, mult fluxul intestinal în studiile asupra țesuturilor.

7) Poate proteja creierul

Celulele cerebrale lipsite de nutrienți tratate cu sulbutiamină au trăit mult mai mult decât celulele care nu au fost tratate.

În plus, sulbutiamina a îmbunătățit durata de viață a celulelor creierului care au fost lipsite de oxigen și zahăr. De asemenea, a crescut activitatea în memoria care formează partea creierului (hipocamp).

8) Poate fi un antioxidant

Tratamentul cu sulfutiamină a crescut activitatea enzimelor antioxidante (GSH) în celule și a scăzut nivelul compușilor nocivi (ROS).

9) Poate preveni deteriorarea țesuturilor

Lipsa de oxigen în țesuturi poate duce în cele din urmă la deteriorarea țesuturilor (cauzată de reperfuzie). Celulele cerebrale protejate cu sulbutiamină de orice deteriorare după o perioadă de deficit de oxigen.

Suplimentare cu sulbutiamina

Dozare

Doza standard de sulbutiamină este de 200 - 600 mg / zi. Această doză trebuie împărțită în 2 sau 3 ori pe zi.

Efecte secundare și riscuri

În general, sulbutiamina are puține efecte secundare cu doze de până la 600 mg / zi.

Prospect Sulbutiamina:

Mod de administrare: Luati 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

Compozitie: Sulbutiamina pudra  pura 300mg/capsula.

AVERTIZARE:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu folosiți acest produs dacă sigiliul de siguranță este rupt.

Sursa text: https://selfhacked.com/blog/sulbutiamine/

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleSulbutiamina

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Sulbutiamina 300mg 60 Capsule

Raw Powders Sulbutiamina 300mg 60 Capsule

Beneficii Sulbutamina: perfect ca supliment de pre-antrenament, creste nivelul tiaminei si activitatea dopaminei, imbunătățește formarea memoriei, poate îmbunătăți performanța sexuală, stimulează energia.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders Sulbutiamina 300mg 60 Capsule

Raw Powders Sulbutiamina 300mg 60 Capsule

lei114.68 in_stock! Beneficii Sulbutamina: perfect ca supliment de pre-antrenament, creste nivelul tiaminei si activitatea dopaminei, imbunătățește formarea memoriei, poate îmbunătăți performanța sexuală, stimulează energia. Raw Powders
Mergi