Pret redus!
Wild Yam Cream (2oz) 57 grame Mărește

Wild Yam Cream (2oz) 57 grame

Beneficii Wild Yam: imbunătățește starea de spirit și bunăstarea generală, ajută la reducerea bufeurilor asociate cu menopauza, imbunătățește disconfortul menstrual, crește densitatea osoasă, reduce inflamația.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Wild Yam Cream (2oz) 57 grame

Wild Yam Cream: ameliorează menopauza și disconfortul menstrual

Beneficii Wild Yam:

• Îmbunătățește starea de spirit și bunăstarea generală

• Ajută la reducerea bufeurilor asociate cu menopauza

• Îmbunătățește disconfortul menstrual

• Crește densitatea osoasă

• Reduce inflamația

Ce este Wild Yam Cream?

WILD YAM CREAM este un unguent derivat din rădăcină, care poate ajuta la ameliorarea inflamației, reduce disconfortul menstrual, diminuează bufeurile care sunt frecvente în timpul menopauzei și ridică în mod eficient starea de spirit. În mod natural, găsită în America de Nord și Centrală, rădăcina de yam sălbatic bogată în alcaloizi a fost folosită în mod tradițional de către azteci și Mayi pentru a ajuta la tratarea durerilor articulare și musculare.

De ce ar trebui să utilizați Creamul Wild Yam?

Simptome Menopauza: WILD YAM CREAM poate ajuta la reducerea sau eliminarea bufeurilor asociate cu menopauza. Dacă nu observați o reducere a disconfortului menopauzei după o lună de utilizare obișnuită, atunci vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră sau furnizorului de servicii medicale.

Menținerea stării de spirit: relaxarea eficientă a sistemului nervos, WILD YAM CREAM poate ajuta la ridicarea stării de spirit și atenuarea sentimentelor de depresie, anxietate și stres. Dacă nu observați o diferență de stare după o lună de utilizare obișnuită, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră sau furnizorului de servicii medicale.

Densitatea oaselor: crema de ochi WILD stimulează osteoblastele și osteoclastele, care ajută la îndepărtarea țesutului osoasă cristalizat vechi și apoi îl înlocuiește cu o substanță osoasă mai nouă și mai flexibilă.

Reduce inflamația: bogat în alcaloizi - compus chimic care relaxează efectiv mușchii - WILD YAM CREAM poate ajuta la reducerea inflamației, oferind relief pentru dureri musculare și articulare. Dacă nu observați o diferență în durerile articulare și musculare după o lună de utilizare obișnuită, vă rugăm să vă adresați medicului sau furnizorului de servicii medicale.

Prospect Wild Yam

Mod intrebuintare: Masați prin presare completă a cremei Wild Yam în părțile moi ale corpului, inclusiv burta, coapsa interioară și brațul superior. Rotiți zona de aplicare zilnic pentru beneficii maxime. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați pe pielea curată de două ori pe zi. Nevoile individuale pot varia.

Ingrediente: Apă purificată, Gel de frunză Aloe Barbadensis (Aloe), Trigliceride Caprilic / Capric, Ulei de Cocos Nucifera (Cocos), Stearat de Gliceril, Glicerină, Acid Stearic, Alcool Cetilic, Alcool Stearilic, Fenoxetanol, Extract de Diascorea Villosa , Bicarbonat de sodiu, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, gumă de xantan.

FĂRĂ PARABENI

Avertisment: nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptați sau intenționați să rămâneți gravidă. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, dacă apare contactul, spălați bine timp de câteva minute și contactați un medic specialist dacă iritația persistă. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Consultați medicul specialist înainte de a utiliza acest produs. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Întrerupeți utilizarea în cazul în care apare erupții cutanate sau iritații.

Spune-ne părerea ta!

Wild Yam Cream (2oz) 57 grame

Wild Yam Cream (2oz) 57 grame

Beneficii Wild Yam: imbunătățește starea de spirit și bunăstarea generală, ajută la reducerea bufeurilor asociate cu menopauza, imbunătățește disconfortul menstrual, crește densitatea osoasă, reduce inflamația.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Wild Yam Cream (2oz) 57 grame

Wild Yam Cream (2oz) 57 grame

lei105.50 out_of_stock! Beneficii Wild Yam: imbunătățește starea de spirit și bunăstarea generală, ajută la reducerea bufeurilor asociate cu menopauza, imbunătățește disconfortul menstrual, crește densitatea osoasă, reduce inflamația. Biovea
Mergi