Pret redus!
Crema Progesteron natural (2oz) 59ml Mărește

Biovea Crema Progesteron natural (2oz) 59ml

Crema progesteronică: soluția naturală pentru menopauză, realizat cu Progesteron natural, un bloc de construcție pentru mulți dintre cei mai importanți hormoni ai corpului, ajută la reducerea sau eliminarea bufeurilor asociate cu menopauza, reduce modificările în modelele de sângerare, ajută la reducerea simptomelor de tip PMS, normalizează ciclurile menstruale.

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei Pret: 140,00 lei Pret: -11,00 lei

Produs nou

Biovea-1673

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Crema Progesteron natural (2oz) 59ml

Crema progesteronică: soluția naturală pentru menopauză

• Realizat cu Progesteron natural

• Un bloc de construcție pentru mulți dintre cei mai importanți hormoni ai corpului

• Ajută la reducerea sau eliminarea bufeurilor asociate cu menopauza

• Reduce modificările în modelele de sângerare

• Ajută la reducerea simptomelor de tip PMS

• Normalizează ciclurile menstruale

• Ajută la diminuarea sau eliminarea completa a schimbărilor de dispoziție

• Crește sentimentul de bunăstare

Crema progesteronică naturală de către BIOVEA® conține Progesteron USP natural bio-identic, care este formulat pentru a oferi ameliorarea simptomelor menopauzei, oferind pentru milioane de femei o alternativă sigură și sănătoasă.

Progesteronul poate direcționa și controla producerea altor hormoni, cum ar fi estrogenul. În mod semnificativ, se știe cum cantități mari de estrogen pot induce o serie de tulburări metabolice, iar modul natural al organismului de contrabalansare a estrogenului este cu progesteronul.

Crema progesteronică ajută la obținerea unui echilibru natural.

Care sunt efectele nivelurilor scazute de progesteron?

Nu se cunosc atât de multe lucruri despre efectele nivelurilor scăzute de progesteron ca și despre nivelurile scăzute de estrogen. Cu toate acestea, nivelurile scăzute de progesteron datorate ciclurilor menstruale anovulatorii, atunci când progesteronul nu este produs de ovare, poate duce la dezechilibru hormonal, cu prea mult estrogen în raport cu progesteronul. Acest lucru poate duce la:

• Cicluri menstruale neregulate

• Sângerări menstruale severe

• Endometrioza și fibroamele uterine

• Sânii sensibili

• Iritabilitate și schimbări de dispoziție

De ce ar trebui să utilizați crema de progesteron?

În a doua jumătate a fiecărui ciclu lunar, de la ovulație până la menstruație, progesteronul este proiectat pentru a fi hormonul dominant. Nu toate femeile produc cantități suficiente de progesteron în a doua jumătate a ciclului lor. Înainte de menopauză, pe măsură ce funcția ovariană dispare, se produc frecvent cicluri în care o femeie nu ovulează (cunoscută ca un ciclu anovulator). Această perioadă care duce la menopauză este menționată ca perimenopauză. Ciclurile anovulatorii care încep în perimenopauză pot duce la modificări hormonale care pot duce la apariția de bufeuri, modificări ale tiparelor de sângerare, simptome de tip PMS, precum și multe alte simptome de menopauză. În timp ce nivelurile de progesteron scad aproape de zero datorită ciclurilor anovulatorii la menopauză, nivelele de estrogen pot să scadă doar la aproximativ 40-60% din nivelele premenopauzale. Progesteronul are un număr important de roluri în raport cu menopauza. Este echilibrul natural al estrogenului, fiind necesar pentru o utilizare optimă a estrogenului. Cercetarea de-a lungul anilor a dezvăluit și alte roluri vitale ale progesteronului asupra inimii, vaselor de sânge, nervilor și creierului. Multe femei constată că suplimentarea cu progesteron le permite să obțină un echilibru din nou.

Astăzi înțelegem că este progesteronul "celălalt hormon feminin" care lipsește, provocând tot felul de dezechilibre subtile prin absența sa. Acest lucru ne-a determinat să credem că suplimentarea nivelurilor de circulație ale progesteronului ar reduce o întreagă gamă de experiențe dureroase pe care femeile pur și simplu au venit să le accepte ca parte a unei femei.

Ce este Progesteronul?

Ni sa spus de zeci de ani că progesteronul este "hormonul de sarcină". Deci, de ce am vrea să avem de-a face cu asta pe măsură ce ne apropiem de jumătatea vieții? Se pare că această poveste este departe de întregul adevăr.

Progesteronul este precursorul aldosteronului mineralocorticoid și după conversia în 17-hidroxiprogesteron (un alt progesteron natural) de cortizol și androstenedionă. Androstenedionul poate fi transformat în testosteron, estronă și estradiol. Progesteronul se produce în glandele suprarenale, în gonadele (în mod special după ovulație în corpul luteal), în creier și în timpul sarcinii, în placentă.

Atunci când ovarele noastre încep să semnalizeze ușor că nu doresc să continue sarcina de a produce un ou în fiecare ciclu, nu o fac prin scăderea nivelului de estrogen. În schimb, începem să experimentăm ciclul ciudat când nu se produce nici un ou. În acele luni, ovarele nu produc progesteron. Și relația dintre nivelurile de estrogen și progesteron din corpul nostru începe să se schimbe.

Știm acum că progesteronul afectează inima, vasele noastre de sânge, nervii, creierul și chiar activitatea noastră de estrogen. Deoarece progesteronul face mult mai mult decât gestionarea fertilității, declinul său poate produce o mulțime de efecte dramatice. Noi experimentam aceste efecte ca bufeuri, anxietate, insomnie, schimbari in energia sexuala si schimbari vaginale.

Cât de mult este disponibil progesteronul?

Crema progesteronică este fabricată pentru a conține 59 de grame totale de cremă pe flacon. Fiecare 1,1 grame (o doză) conține 20 mg de progesteron natural. Fiecare recipient conține aproximativ 50 de doze. Cercetările clinice atente au arătat că aceasta este o cantitate eficientă pentru a obține un echilibru natural.

Prospect Crema Progesteron natural

Mod intrebuintare:

Utilizați numai conform instrucțiunilor. Aplicați pe zone moi, cum ar fi brațele interioare sau coapsele. Rotiți zilnic zonele de aplicare pentru a evita saturația.

Femeile pre-menopauzale: Aplicați o pompă zilnic, cu 14 zile înainte de menstruația așteptată, întrerupeți utilizarea cu 1-2 zile înainte de menstruație și începeți din nou 10-12 zile după menstruație (numărarea primei zile de menstruație ca ziua 1).

Femeile post-menopauză: Aplicați o pompă zilnic timp de 21 de zile consecutive și întrerupeți utilizarea timp de 7-10 zile consecutiv.

Compozitie: Apă purificată, glicerină, ulei de palmier (palmitat de izopropil), acid stearic vegetal, trigliceride caprilice / caprice, stearat de gliceril, ceară de emulsifiere NF, progesteron USP, fenoxietanol, caprilglicol, carbomat de sodiu, sorbat de potasiu, alantoin, lecitină, (Oenothera biennis), tocoferol, extract de semințe de struguri (Vitis vinifera), extract de rădăcină de brusture (Arctium lappa).

Avertisment: nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptați sau intenționați să rămâneți gravidă. Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Întrerupeți dacă apare erupții cutanate sau iritații. Utilizare destinată adulților cu vârsta de 18 ani și peste. Nu depășiți 2oz. (59 ml) din acest produs topic pe lună. Consultați medicul înainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

 

Spune-ne părerea ta!

Biovea Crema Progesteron natural (2oz) 59ml

Biovea Crema Progesteron natural (2oz) 59ml

Crema progesteronică: soluția naturală pentru menopauză, realizat cu Progesteron natural, un bloc de construcție pentru mulți dintre cei mai importanți hormoni ai corpului, ajută la reducerea sau eliminarea bufeurilor asociate cu menopauza, reduce modificările în modelele de sângerare, ajută la reducerea simptomelor de tip PMS, normalizează ciclurile menstruale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Biovea Crema Progesteron natural (2oz) 59ml

Biovea Crema Progesteron natural (2oz) 59ml

lei118.35 in_stock! Crema progesteronică: soluția naturală pentru menopauză, realizat cu Progesteron natural, un bloc de construcție pentru mulți dintre cei mai importanți hormoni ai corpului, ajută la reducerea sau eliminarea bufeurilor asociate cu menopauza, reduce modificările în modelele de sângerare, ajută la reducerea simptomelor de tip PMS, normalizează ciclurile menstruale. Biovea
Mergi