Pret redus!
Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml Mărește

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Mai multe detalii


Pret: 105,00 lei Pret: 114,00 lei Pret: -9,00 lei

Produs nou

Biovea-2438

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

ESTRIOL-CARE with Natural Estriol (2 oz) 60ml

Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză

• Estriol este un estrogen blând natural

• O cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni

• Ambalate într-un recipient etanș, ermetic, igienic

• Non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Multe femei se bazează pe avantajele hormonilor compuși, bio-identici, care includ estriolul, cea mai sigură și cea mai protectoare formă de estrogen care este produsă în mod natural de organism. Estriol este un estrogen blând natural care este folosit în principal de femeile menopauzale. Dacă aveți simptome precum bufeurile și transpirațiile nocturne, puteți utiliza Estriol-Care pentru a menține un echilibru sănătos în mod natural.

Unele dintre principalele beneficii pe care le au femeile în utilizarea Estriol-Care includ:

• Viata sexuală reînnoită

• Piele mai sănătoasă, mai elastică

• Starea de spirit îmbunătățită

• Un somn mai bun

• Mai multă energie

• Sentiment mai mare de vitalitate

Fiecare apăsare completă a pompei asigură aproximativ 750 mcg de Estriol USP natural.

Prospect Crema Estriol Natural

Mod intrebuintare: Aplicați de două ori pe zi sau după recomandările medicului dumneavoastră. Puneți cremă în palmă și frecați pielea pieptului, abdomenului, brațelor interioare sau a coapsei - schimbati zona prin rotație de fiecare dată.

Compozitie: Apa purificata, trigliceride caprilică / caprică, gliceril stearat, acid stearic vegetal, glicerină, unt de shea (Butyrospermum parkii), ulei de semințe de floarea-soarelui (Helianthus annuus), palmitat de izopropil, fenoxietanol, caprilicilglicol, alcool stearic, bicarbonat de sodiu, Aloe Vera barbadensis), extract de rădăcină de Cohosh (Cimicifuga racemosa), ulei de primăvară (Oenothera biennis), lecitină, Estriol USP de aproximativ 750 mcg per doză, sorbat de potasiu.

Avertisment: nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptați sau intenționați să rămâneți gravidă. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, dacă apare contactul, spălați-l bine timp de câteva minute și contactați un medic, dacă iritația persistă. Utilizare destinată adulților cu vârsta de 18 ani și peste. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu depășiți de obicei 2 oz (60 ml) din acest produs pe lună. Consultați medicul înainte de a utiliza acest produs. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Întrerupeți utilizarea în cazul în care apare erupții cutanate sau iritații.

Spune-ne părerea ta!

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

lei96.33 in_stock! Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă Biovea
Mergi