Promotie!
Pregnenolona Crema (2oz) 57 grame Mărește

Biovea Pregnenolona Crema (2oz) 57 grame

Pregnenolone Cream: Îmbunătățește pielea și vă susține bunăstarea, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce depresia și efectele dăunătoare ale stresului, reduce simptomele PMS și menopauza, promovează atât reparația țesuturilor, cât și regenerarea nervilor, hidratează pielea și umple ridurile, realizat cu Pregnenolone micronizat și bioidentic

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei Pret: 168,00 lei Pret: -29,00 lei

Produs nou

Biovea-21079

Optiuni Valabile:

PREGNENOLONE CREAM (2oz) 57g

Pregnenolona Crema (2oz) 57 grame

Pregnenolone Cream: Îmbunătățește pielea și vă susține bunăstarea!

• Crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit

• Reduce depresia și efectele dăunătoare ale stresului

• Reduce simptomele PMS și menopauza

• Promovează atât reparația țesuturilor, cât și regenerarea nervilor

• Hidratează pielea și umple ridurile

• Realizat cu Pregnenolone micronizat și bioidentic

• Produs exclusiv din ingrediente naturale

Ce este Pregnenolone?

Pregnenolone este fabricat în mod natural în organism. Este considerat precursorul mare de la care se produc majoritatea hormonilor, incluzând DHEA, Progesteron, Testosteron, Estrogeni și Cortizol și sunt critici pentru multe funcții ale corpului. Pregnenolone este un aspect important al echilibrului corpului. Mulți medici recomandă Pregnenolone să vă ajute cu memoria.

De ce trebuie să utilizați Pregnenolone Cream?

Chiar dacă Pregnenolone este produs în mod natural în organism, cercetarea pare să sugereze că suplimentarea poate avea unele beneficii impresionante pentru sănătate.

Mulți cercetători declară că Pregnenolone ajută la:

• Anti imbatranire

• Reducerea inflamației

• Reductor de stres

• Ajută la îmbunătățirea capacității de memorie

De-a lungul anilor, cercetătorii medicali au descoperit că Pregnenolone este un stimulent eficient al zonei amigdale a creierului - o zonă care joacă un rol major în reținerea memoriei. Acum, mai mulți experți remarcați în domeniul stimulentelor naturale ale memoriei numesc Pregnenolone cel mai puternic potențator de memorie găsit vreodată.

Unele dintre beneficiile pozitive ale Pregnenolone includ reducerea simptomelor de PMS și menopauză. Promovează atât reparația țesuturilor, cât și regenerarea nervului, combătând în același timp stresul, oboseala și ridicând starea de spirit în același timp. Mai multe studii au arătat că femeile care au utilizat cremă de pregnenolonă au avut mai multă hidratare, o piele mai plină și mai puține riduri. Mulți cercetători medicali cred că Pregnenolone joacă un rol în reducerea anti-îmbătrânire și reducerea ridurilor.

Prospect Pregnenolona Crema

Mod intrebuintare: Utilizați numai conform instrucțiunilor. Fiecare presiune completă a pompei conține aproximativ 15 mg de Pregnenolone natural.

Aplicați o dată pe zi, după cum este necesar. Puneți crema în palmă și frecați pielea de piept, abdomen, brațe interioare sau coapse - zona schimbare prin rotație de fiecare dată. Aplicați pentru maximum 25 de zile consecutive. Reluați după o pauză de cinci zile.

Compoztie: Apă purificată, glicerină, trigliceridă caprilică / capică, palmitat de izopropil, stearat de gliceril, acid stearic, pregnenolon, fenoxietanol și caprilylglicol, Sepigel, hialuronat de sodiu, sorbat de potasiu, carbomer, alcool cetilic, alcool stearilic, lecitină, tocoferol și trietanolamină.

Nu au fost folosite animale pentru a testa acest produs.

Atenție: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă apar iritații, roșeață sau disconfort, întrerupeți utilizarea și consultați un medic specialist licențiat.

Spune-ne părerea ta!

Biovea Pregnenolona Crema (2oz) 57 grame

Biovea Pregnenolona Crema (2oz) 57 grame

Pregnenolone Cream: Îmbunătățește pielea și vă susține bunăstarea, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce depresia și efectele dăunătoare ale stresului, reduce simptomele PMS și menopauza, promovează atât reparația țesuturilor, cât și regenerarea nervilor, hidratează pielea și umple ridurile, realizat cu Pregnenolone micronizat și bioidentic

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Biovea Pregnenolona Crema (2oz) 57 grame

Biovea Pregnenolona Crema (2oz) 57 grame

lei127.52 in_stock! Pregnenolone Cream: Îmbunătățește pielea și vă susține bunăstarea, crește senzația de bunăstare și îmbunătățește starea de spirit, reduce depresia și efectele dăunătoare ale stresului, reduce simptomele PMS și menopauza, promovează atât reparația țesuturilor, cât și regenerarea nervilor, hidratează pielea și umple ridurile, realizat cu Pregnenolone micronizat și bioidentic Biovea
Mergi