Promotie!
SensiForte 60 capsule Mărește

SensiForte 60 capsule

Beneficii Sensi Forte: ginsengul, frunza de măsline, semințele de struguri, vitamina C și D susțin funcționarea normală a sistemului imunitar, frunzele de măsline ajută la o respirare mai libera, Vitamina B3 contribuie la conservarea membranelor mucoase normale.

Mai multe detalii


Produs nou

SensiForte

Beneficii Sensi Forte:

- Ginsengul, frunza de măsline, semințele de struguri, vitamina C și D susțin funcționarea normală a sistemului imunitar

- Frunzele de măsline ajută la o respirare mai libera

- Vitamina B3 contribuie la conservarea membranelor mucoase normale.

- Extractul de măsline nu conține proteine alergene, inerente polenului de măsline

- Adăugarea suplimentară de bioflavonoide importante, quercetin și bromelain

 

Flavonoide Anti-alergenice

Flavonoidele ne protejează împotriva alergiilor datorită proprietăților lor antioxidante, antialergice, antiinflamatorii și imunomodulatoare.

Quercetin, inhibitorul natural al histaminei

Studiile nenumărate au confirmat că quercetinul împiedică eliberarea histaminei prin celulele mastocite și bazofile. Cantități mari de quercetin sunt prezente în ceapă, șalota, mere, broccoli, fructe de pădure și capere.

Cercetarea epidemiologică umană a demonstrat potențialul de protecție a quercetinului în astm. Un studiu la scară mică a evidențiat acum, de asemenea, importanța quercetinului pentru pacienții cu alergie la polen (ochi mai puțin roșii si ochi arși).

Bromelaina utilă în tratamentul rinitei alergice

Bromelaina este un complex enzimatic extras din ananas (Ananas comosus, tulpini și fructe). Bromelaina acționează ca un expectorant pentru afecțiunile sistemului respirator. În cazul inflamației, bromelaina ajută la prevenirea formării edemelor, suprimă atracția celulelor albe din sânge și împiedică producerea de pro-inflamatorii prostaglandine.

Aceste proprietăți sunt considerate utile în tratamentul rinitei alergice. Studiile pe scară mică au arătat, de asemenea, o ameliorare a simptomelor sinuzitei. Bromelaina crește, de asemenea, absorbția flavonoidelor.

Deficitul de vitamina D face căile respiratorii mai sensibile

Factorii comuni de risc pentru apariția astmului și a deficienței vitaminei D sugerează o legătură posibilă. Cercetările încă se desfășoară în doza optimă pentru suplimentarea cu vitamina D în tratamentul astmului.

 

Mod administrare:

6-10 ani: 2 capsule o dată pe zi în timpul meselor

10 ani și peste: 2 capsule o dată sau de două ori pe zi în timpul meselor

Plantescal (extract de muguri de plante Caper (Capparis spinosa), extract de frunze de ovaz (Olea Europaea L.), extract de frunze negre (Ribes nigrum), extract de radacina de ginseng (Panax ginseng))

300 mg

Quercetin

100 mg

Bromelaina

50 mg

Vitamina C (L-ascorbic acid)

45 mg (56,25% DZR*)

OPC de struguri (Vitis Vinifera L.) extract de pip

30 mg

Vitamina B3 (nicotinic acid)

10 mg (62,5% DZR *)

Vitamina D3 (cholecalciferol)

5 mcg (400 IU)(100% DZR *)

 

Spune-ne părerea ta!

SensiForte 60 capsule

SensiForte 60 capsule

Beneficii Sensi Forte: ginsengul, frunza de măsline, semințele de struguri, vitamina C și D susțin funcționarea normală a sistemului imunitar, frunzele de măsline ajută la o respirare mai libera, Vitamina B3 contribuie la conservarea membranelor mucoase normale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi