Raw Powders Fosfatidilserina 120 capsule

Beneficii Fosfatidilserina: mentine o minte sanatoasa, recomandat persoanelor in varsta, mentine buna dispozitie, creste acuitatea mentala, ajuta la o mai buna comunicare intre neuroni.

Mai multe detalii


Pret: 119,00 lei Pret: 148,00 lei Pret: -29,00 lei

Produs nou

RawPowders-Fosfatidilserina120

Optiuni Valabile:

Fosfatidilserina 120 capsule

Phosphatidylserine 120 Capsule

Beneficii Fosfatidilserina

• Susține comunicarea neuronilor

• Poate îmbunătăți acuitatea mentală

• Ajută la menținerea unei bune dispoziții

• Promovează funcțiile mentale

Ce este fosfatidilserina?

Fosfatidilserina este o substanță grasă numită fosfolipidă. Acopera si protejeaza celulele din creierul tau si poarta mesaje intre ele. Fosfatidilserina joacă un rol important în menținerea sanatatii mintale și a memoriei ascuțite. Studiile efectuate pe animale sugerează că nivelul acestei substanțe în creier scade odată cu vârsta.

De ce fosfatidilserina?

Fosfatidilserina este o substanță chimică importantă, cu funcții răspândite în organism. Face parte din structura celulelor și este esențial în menținerea funcției celulare, în special în creier.

Cum Fosfatidilserina vă poate îmbunătăți sănătatea

Stresul: cortizolul este un hormon care este eliberat ca răspuns la stresul fizic și mental. Fosfatidilserina funcționează pentru a ajuta la menținerea nivelurilor de cortizol pentru a susține un răspuns de stres sănătos.

Memorie: Fosfatidilserina funcționează pentru întinerirea membranelor celulare din creier prin creșterea producției unui compus numit acetilcolină - un neurotransmițător important pentru memorie.

Starea de spirit: cunoscută pentru capacitatea sa de a ajuta creierul să facă față situațiilor stresante, Fosfatidilserina poate, de asemenea, ajuta la menținerea unei bune dispoziții și a unei perspective pozitive.

Prospect Fosfatidilserina:

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați câte 1 capsulă de 1-3 ori pe zi cu alimente.

Compoziție: Fosfatidil Serină 20% (Phophatidyl Serine) 100 mg, stearat de magneziu, dioxid de siliciu și făină de orez.

Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. Acest produs este destinat să fie utilizat alături de un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

AVERTIZARE:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu folosiți acest produs dacă sigiliul de siguranță este rupt.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Ingrediente principaleFosfatidilserina

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Fosfatidilserina 120 capsule

Raw Powders Fosfatidilserina 120 capsule

Beneficii Fosfatidilserina: mentine o minte sanatoasa, recomandat persoanelor in varsta, mentine buna dispozitie, creste acuitatea mentala, ajuta la o mai buna comunicare intre neuroni.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders Fosfatidilserina 120 capsule

Raw Powders Fosfatidilserina 120 capsule

lei109.17 in_stock! Beneficii Fosfatidilserina: mentine o minte sanatoasa, recomandat persoanelor in varsta, mentine buna dispozitie, creste acuitatea mentala, ajuta la o mai buna comunicare intre neuroni. Raw Powders
Mergi