Pret redus!
Lion's Mane 51 Extract 500 mg 90 Capsule (Coama leului), pret, prospect, beneficii, efecte Mărește

Raw Powders Lion's Mane 5:1 Extract 500 mg 90 Capsule

Beneficii Lion's Mane: poate proteja împotriva demenței, ajută in ameliorarea simptomelor ușoare de depresie și anxietate, creste viteza de recuperare a leziunilor sistemului nervos, protejează împotriva ulcerelor din tractul digestiv, reduce riscul bolilor cardiace.

Mai multe detalii


Pret: 99,00 lei Pret: 140,00 lei Pret: -41,00 lei

Produs nou

RawPowders-Lions-Mane

Optiuni Valabile:

Lion's Mane 5:1 Extract 500 mg 90 Capsule (Coama leului)

Raw Powders ™ oferă Extract 5: 1 de Lion’s Mane capsule (Coama leului)!

Beneficii Lion's Mane:

- Poate proteja împotriva demenței

- Ajută in ameliorarea simptomelor ușoare de depresie și anxietate

- Creste viteza de recuperare a leziunilor sistemului nervos

- Protejează împotriva ulcerelor din tractul digestiv

- Reduce riscul bolilor cardiace

- Ajută la gestionarea simptomelor diabetului

- Poate ajuta la combaterea cancerului

- Reduce inflamația și stresul oxidativ

- Promovează sistemul imunitar

Ce este Extractul Lion’s Mane?

Ciupercile Lion’s Mane (Hericium erinaceus) sunt ciuperci albe, în formă de glob, care au coloanele lungi și păroase. Oamenii le pot mânca sau le pot lua sub formă de suplimente. Cercetările sugerează că ar putea oferi o serie de beneficii pentru sănătate.

De ce să iau Lion's Mane?

Lion's Mane poate îmbunătăți dezvoltarea și funcția nervilor. De asemenea, ar putea proteja nervii de a se deteriora. Acest lucru ar putea ajuta la prevenirea condițiilor precum anxietatea, pierderea memoriei, boala Alzheimer sau boala Parkinson. Hericium erinaceus pare, de asemenea, să ajute la protejarea stratului de mucoasă a stomacului. Acest lucru ar putea ajuta la îmbunătățirea simptomelor legate de umflarea pe termen lung a mucoasei stomacului (gastrită) sau a ulcerațiilor stomacale.

Prospect Lion's Mane

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați 1 capsulă de 1-2 ori pe zi.

Compozitie: Lion's Mane 5: 1 Extract 500mg.

Depozitați într-un loc rece și uscat, departe de lumina directă a soarelui. Acest produs este destinat să fie utilizat alături de un stil de viață activ și o dietă echilibrată.

AVERTIZARE:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu folosiți acest produs dacă sigiliul de siguranță este rupt

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleLion's Mane

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Lion's Mane 5:1 Extract 500 mg 90 Capsule

Raw Powders Lion's Mane 5:1 Extract 500 mg 90 Capsule

Beneficii Lion's Mane: poate proteja împotriva demenței, ajută in ameliorarea simptomelor ușoare de depresie și anxietate, creste viteza de recuperare a leziunilor sistemului nervos, protejează împotriva ulcerelor din tractul digestiv, reduce riscul bolilor cardiace.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders Lion's Mane 5:1 Extract 500 mg 90 Capsule

Raw Powders Lion's Mane 5:1 Extract 500 mg 90 Capsule

lei90.83 in_stock! Beneficii Lion's Mane: poate proteja împotriva demenței, ajută in ameliorarea simptomelor ușoare de depresie și anxietate, creste viteza de recuperare a leziunilor sistemului nervos, protejează împotriva ulcerelor din tractul digestiv, reduce riscul bolilor cardiace. Raw Powders
Mergi