Pret redus!
LUTEIN PLUS 500mg 60 Capsule Mărește

LUTEIN PLUS 500mg 60 Capsule

Beneficii Lutein Plus: ajută la prevenirea bolilor oculare, protejează retina de lumina soarelui, sustine o vedere sănătoasă, este esențial pentru sănătatea ochilor.

Mai multe detalii


Pret: 165,00 lei 195,00 lei -30,00 lei

Produs nou

Biovea-1151

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

LUTEIN PLUS 500mg 60 Capsule

Lutein Plus: conține 21 de ingrediente cheie pentru sănătatea ochilor, inclusiv Zeaxanthin (Zeaxantină)

 

Beneficii Lutein Plus:

• Ajută la prevenirea bolilor oculare

• Protejează retina de lumina soarelui

• Sustine o vedere sănătoasă

• Este esențial pentru sănătatea ochilor!

 

Ce este Lutein Plus?

Luteina este un carotenoid natural care se găsește în principal în fructe și legume. Când este ingerat de oameni, se concentrează într-o secțiune a ochiului numită macula, care este o mică zonă în centrul retinei.

Cercetătorii au descoperit că luteina protejează macula prin filtrarea formelor de lumină potențial dăunătoare. Luteina a fost numită "ochelarii naturali de soare" datorită capacității sale de a proteja ochii împotriva daunelor cauzate de radiații, acționând ca un filtru optic și un antioxidant.

Porumbul, gălbenușurile de ou, spanacul, salata, mazărea, prazul și verdețurile viu colorate toate conțin concentrații mari de luteină.

Luteina de la Biovea este derivată din calenzel și este potrivită pentru vegetarieni.

 

De ce să luați Luteina?

Cercetările au sugerat că este necesar un minim de 6-10 mg de luteină pe zi pentru a obține beneficii pentru sănătate. Un astfel de beneficiu este rolul luteinei în sănătatea ochilor, în special rolul său în reducerea riscului de Degenerare maculară legată de vârstă (AMD).

AMD apare atunci când centrul fragil al retinei - macula - se deteriorează de la o durată de viață lentă dar constantă. Macula este o mică zonă a retinei responsabilă de vederea centrală și o acuitate vizuală ridicată. Sănătatea slabă a maculei poate cauza stres oxidativ în retină, ducând la pierderea vederii centrale.

Potrivit AMD Alliance International un AMD uscat, forma mai obisnuita si mai blara a AMD, reprezinta 85% la 90% din toate cazurile. Se dezvoltă treptat în timp și de obicei, cauzează doar o ușoară pierdere a vederii. Un identificator cheie pentru AMD este colecția de mici, rotunde, alb-galben, depozite grase numite drusen în partea centrală a retinei. Drusen se acumulează în țesutul epiteliului pigmentului retinian (RPE) sub macula iar macula se usucă. Cantitatea de pierdere a vederii este legată de localizarea și cantitatea de subțiere maculară cauzată de drusen. Uneori se formează vase noi de sânge anormale (AMD umed). Prin urmare, este important ca persoanele cu AMD uscat să-și examineze ochii în mod regulat, deoarece se pot dezvolta în cele din urmă în forma umedă.

Desi forma umeda a AMD reprezinta doar 10-15% din totalul AMD, sansa de pierdere a vederii este mult mai mare. Acesta este responsabil pentru 90% din pierderea severă a vederii asociată cu AMD. AMD umed este cauzată de creșterea vaselor de sânge anormale sau de neovascularizarea coroidală (CNV), sub partea centrală a retinei, macula. Aceste vase anormale devarsa fluidele și sângele în țesutul din spatele ochiului, determinând formarea unui blister în retină. Această evoluție duce la țesutul cicatrician, la distorsiuni și la pierderea vederii centrale. AMD umed poate deteriora rapid macula si poate duce la o pierdere foarte rapida a vederii centrale.

Luteina și compusul zeaxantin asociat sunt foarte concentrate în macula, oferind o culoare galbenă cunoscută sub numele de pigment macular (MP). Pigmentul macular protejează macula de efectele foto-oxidative dăunătoare ale luminii albastre.

Din cele 600 de carotenoide prezente în natură, doar cateva sunt prezente în serul uman. Dintre acestea, natura a ales doar luteina si zeaxantina sa fie prezente in macula. Numai aceste fapte sugerează că luteina joacă un rol esențial în sănătatea ochilor.

Există o multitudine de date disponibile care susțin un rol pentru luteină în reducerea riscului de AMD. Există o serie de studii observaționale care demonstrează asocierea dintre aportul de luteină, concentrațiile serice, densitatea pigmentului macular (MPD) și riscul de AMD la om.

 

Prospect Lutein Plus

Mod administrare: Luați două (2) capsule, de 1-2 ori pe zi, cu mese.

Compozitie pe servire: 2 capsule

Porții pe flacon: 30

Compozitie per servire:

• Vitamina A (din beta-caroten) 20000 IU

• Vitamina C (sub formă de acid ascorbic) 750 mg

• Vitamina E (ca d-alfa-tocoferil) 200 IU

• Vitamina B1 (Tiamina HCI) 1,50 mg

• Vitamina B2 (riboflavină) 25 mg

• Niacină (sub formă de niacinamidă) 20 mg

• Vitamina B6 (piridoxină HCI) 2 mg

• Vitamina B12 (cianocobolamină) 6mcg

• Acid pantotenic 10 mg

• Zinc (din picolinat de zinc) 13 mg

• Seleniu (ca l-selenometionină) 50mcg

• Crom (din picolinat de crom) 100 mcg

• Citric Bioflavonoid 125 mg

• N-acetil cisteină (NAC) 100 mg

• Taurină 100 mg

• Quercetin 50 mg

• Rutin 50 mg

• Extract de afine (fructe) 13mg

• L-Glutation 10 mg

• Luteină 10 mg

• Zeaxantina 400mcg

 

Avertismente:

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic înainte de utilizarea Luteinei.

• Nu sunt cunoscute rapoarte de toxicitate asociate cu luteina.

• A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

LUTEIN PLUS 500mg 60 Capsule

LUTEIN PLUS 500mg 60 Capsule

Beneficii Lutein Plus: ajută la prevenirea bolilor oculare, protejează retina de lumina soarelui, sustine o vedere sănătoasă, este esențial pentru sănătatea ochilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi