Gold Omega 3 Sport Edition 120 Capsule 1000mg Olimp

Beneficii Gold Omega 3: continut ridicat de EPA si DHA, protejeaza inima de placi si infarct, scade nivelul de colesterol rau, scade nivelul de trigliceride, mentine tensiunea arteriala sanatoasa, mentine vederea sanatoasa, ajuta in cazul durerilor de articulatii si ligamente.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 117,00 lei Pret: -28,00 lei

Produs nou

OLM0581

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Gold Omega 3 Sport Edition 120 Capsule 1000mg Olimp

 

Beneficii Gold Omega 3:

- Continut ridicat de EPA si DHA

- Protejeaza inima de placi si infarct

- Scade nivelul de colesterol rau

- Scade nivelul de trigliceride

- Mentine tensiunea arteriala sanatoasa

- Mentine vederea sanatoasa

- Ajuta in cazul durerilor de articulatii si ligamente

 

CA ATLET, CAT DE SERIOS VA GANDITI LA SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ?

DACĂ NU AȚI FURNIZAȚI CORPULUI ACIZI GRAȘI DE OMEGA-3, ATUNCI NU VA GANDITI LA SANATATEA DVS!

Gold Omega 3® Sport Edition este un supliment alimentar care conține un ulei de pește de apă rece, concentrat, pentru a avea un conținut de acizi omega-3 de 65%.

Gold Omega 3® Sport Edition este un supliment alimentar recomandat sportivilor care se ocupă cu adevărat de sănătatea lor. Conține concentrat de ulei de pește presat la rece, bogat în acizi grași omega-3.

 

Acizii grasi de Omega-3 sunt un grup de acizi grași polinesaturați. Ei sunt etichetati ca acizi grași nesaturați esențiali (EUFA) și ar trebui să fie incluse în fiecare regim alimentar fără excepție. Rezultatele numeroaselor studii clinice arată că consumul de acizi omega-3 contribuie la menținerea funcționării corecte a organismului. Deoarece este dificil să se furnizeze organismului cantități suficiente de astfel de acizi cu ajutorul alimenatiei, se recomandă suplimente adecvate. Deoarece aportul acestor componente în dietă este adesea insuficient, este recomandabil să le furnizați sub formă de preparate adecvate care conțin acizi omega-3.

 

Cercetările au arătat că încorporarea unor cantități adecvate de acizi omega-3 în dietă:

- contribuie la buna funcționare a inimii (rezultatul consumului total de cel puțin 250 mg de acizi EPA și DHA pe zi)

- ajută la menținerea nivelului adecvat al trigliceridelor (rezultatul consumării a cel puțin 2 grame de acizi EPA și DHA pe zi)

- ajută la menținerea tensiunii arteriale sănătoase (rezultatul consumării a cel puțin 3 grame de acizi EPA și DHA pe zi)

- ajută la menținerea funcțiilor creierului sănătoase (rezultatul consumului total de cel puțin 250 mg de DHA pe zi)

- ajută la menținerea vederii sănătoase (rezultate benefice ale consumului de 250 mg de DHA pe zi).

 

Doza optimă și timpul de administrare a suplimentului: 1 capsulă pe zi, preferabil cu o masă care conține grăsime.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele dietetice nu pot fi folosite ca substitut pentru o dietă echilibrată.

 

Gold Omega 3® ediția sport funcționează cel mai bine dacă este utilizat împreună cu suplimentele pro-sănătate oferite de laboratoarele Olimp. În timpul sesiunilor de antrenament intense, se recomandă ca vitaminele și mineralele să fie completate în proporțiile corespunzătoare determinate de sportivi, pe baza cercetărilor științifice: Vita-Min Multiple Sport ™, Chela-MZB® Sport Formula, Chela-MIN® Sport Formula.

 

STANDARDIZAT PENTRU A CONȚINE 65% ACIZI OMEGA-3!

 

Gold Omega 3® ediție sportivă: VERSIUNE SPORT CEL MAI BUN SUPLIMENT, BOGAT ÎN OMEGA-3 ACIZI GRASI!

 

PĂSTRAȚI-VĂ SANATATEA ȘI ALEGEȚI Gold Omega 3® Sport Edition!

 

 

Compozitie

1 capsula

Grasime (ulei de peste): 

1000 mg

Din care:

Acid Eicosapentaenoic 33% EPA

330 mg

Acid Docosahexaenoic 22% DHA

220 mg

Restul de Omega-3 acizi grasi 10%

100 mg

Vitamina E

12 mg (100%*)

 

Spune-ne părerea ta!

Gold Omega 3 Sport Edition 120 Capsule 1000mg Olimp

Gold Omega 3 Sport Edition 120 Capsule 1000mg Olimp

Beneficii Gold Omega 3: continut ridicat de EPA si DHA, protejeaza inima de placi si infarct, scade nivelul de colesterol rau, scade nivelul de trigliceride, mentine tensiunea arteriala sanatoasa, mentine vederea sanatoasa, ajuta in cazul durerilor de articulatii si ligamente.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Gold Omega 3 Sport Edition 120 Capsule 1000mg Olimp

Gold Omega 3 Sport Edition 120 Capsule 1000mg Olimp

lei81.65 in_stock! Beneficii Gold Omega 3: continut ridicat de EPA si DHA, protejeaza inima de placi si infarct, scade nivelul de colesterol rau, scade nivelul de trigliceride, mentine tensiunea arteriala sanatoasa, mentine vederea sanatoasa, ajuta in cazul durerilor de articulatii si ligamente. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi