Oemine CAP - 60 capsule

Cateva beneficii importante ale consumului de zinc: egleaza nivelurile de hormoni din organism, ajuta la absorbtia altor nutrienti, ajuta la constructia celulelor sanatoase.

Mai multe detalii


Pret: 95,00 lei Pret:

Produs nou

Oemine-Cap-60Capsule

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Oemine CAP - 60 capsule

Pentru a mentine sanatatea si pentru a avea un par frumos. Acest supliment natural este proiectat pentru a consolida structura parului si a unghiilor.

 

Cateva beneficii importante ale consumului de zinc:

- Regleaza nivelurile de hormoni din organism

- Ajuta la absorbtia altor nutrienti

- Ajuta la constructia celulelor sanatoase

 

Supliment alimentar natural pentru a consolida structura parului si a unghiilor, datorita unui aport de minerale, în special de zinc si amino-acizi de sulf - inclusiv cistina, un constituent major al keratinei. Zincul din Oemine CAP ajuta la mentinerea sanatatii pielii, unghiilor si a parului.

 

Sanatatea ungiilor, pielii si a parului sunt foarte mult influentate de cantitatea de zinc din dieta de zi cu zi. Un aport de zinc este recomandat de nutritionisti pentru persoanele care in mod frecvent au pierderi de par sau care doresc sa aiba un par mai rezistent si mai sanatos.

 

De ce deficitul de zinc duce la pierderea parului?

 

S-a stabilit ca deficitul de zinc din organism duce la pierderea parului datorita proteinei de foliculi de par care slabeste structura firului de par. Rezulta ca aceste fire de par o sa cada mult mai repede decat in mod normal. Testele clinire au aratat ca zincul este important in prevenirea si stoparea caderii parului.

 

Prospect Oemine CAP

Mod administrare: 2 capsule dimineața, cu un pahar de apă.

 

Compoziție pentru 2 capsule:

Element de zinc: 6 mg (60% DZR)

Metionina: 40 mg

Cistină: 16 mg

Spune-ne părerea ta!

Oemine CAP - 60 capsule

Oemine CAP - 60 capsule

Cateva beneficii importante ale consumului de zinc: egleaza nivelurile de hormoni din organism, ajuta la absorbtia altor nutrienti, ajuta la constructia celulelor sanatoase.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi