MCT, Ulei Cocos Organic, 1000mg 60 Capsule

Beneficii Ulei de Cocos Organic: ajuta la îngrijirea părului, benefic pentru îngrijirea pielii, recomandat pentru ameliorarea stresului, menținerea nivelului de colesterol, ajuta la scăderea în greutate, crește imunitatea, face digestia și metabolizarea adecvată, scăderea problemelor renale, bolile cardiace, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei Pret: 100,00 lei Pret: -61,00 lei

Produs nou

NewtonEverett-3144

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

COCONUT OIL (Organic) 1000mg 60 Softgels

Ulei de Cocos Organic 1000mg 60 Capsule

Beneficii Ulei de Cocos Organic:

 

- Ajuta la îngrijirea părului

- Benefic pentru îngrijirea pielii

- Recomandat pentru ameliorarea stresului

- Menținerea nivelului de colesterol

- Ajuta la scăderea în greutate

- Crește imunitatea

- Face digestia și metabolizarea adecvată

- Scăderea problemelor renale, bolile cardiace

- Hipertensiune arterială

- Diabet zaharat

Puritatea, potențialul și biodisponibilitatea sunt garantate.

Newton-Everett® este condus pentru a oferi produse nutritive foarte puternice, ultra-pure, cu o calitate fără compromisuri. Noile noastre extracte de lichide premium și gelule moi lichide sunt concepute pentru a oferi un vehicul ideal de livrare pentru o absorbție maximă și o biodisponibilitate sporită.

 

Pur și puternic:

Toate extractele lichide Newton-Everett® și gelurile moi lichide sunt testate independent folosind cele mai avansate echipamente și metode de testare, inclusiv HPLC și GC-MS pentru puritate și potență de laboratoare terțe. Acest lucru garantează puritatea de mercur, plumb, PCB și alți contaminanți. Testele microbiologice independente sunt, de asemenea, efectuate pentru a asigura puritatea suplimentară și siguranța.

 

Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea neglijat. Biodisponibilitatea înseamnă în principiu "proporția unui nutrient sau a unui ingredient bioactiv care a fost absorbit din tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. După trecerea prin garnitura de perete intestinal, ingredientele intră în fluxul sanguin și își găsesc drumul către organul țintă sau sistemul corpului în care aceștia merg la lucru, îndeplinind îndatoririle specifice pentru a vă susține sănătatea și pentru a vă face să vă simțiți minunați.

 

Ce este Uleiul de cocos Organic?

Beneficiile de sănătate ale uleiului de nucă de cocos includ îngrijirea părului, îngrijirea pielii, ameliorarea stresului, menținerea nivelului de colesterol, scăderea în greutate, creșterea imunității, digestia și metabolizarea adecvată, scăderea problemelor renale, bolile cardiace, hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, creste puterea. Aceste beneficii ale uleiului de nucă de cocos pot fi atribuite prezenței acidului lauric, a acidului capric și a acidului caprilic și a proprietăților sale cum ar fi antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene, calmante etc.

 

Cum este Acidul Lauric folosit de corpul nostru?

Organismul uman transformă acidul lauric în monolaurină, care poate ajuta la combaterea virușilor și bacteriilor care produc boli, cum ar fi herpes, gripă și citomegalovirus. Aceasta poate ajuta la combaterea bacteriilor dăunătoare, cum ar fi listeria monocytogenes și heliobacter pylori, precum și protozoarele dăunătoare, cum ar fi giardia lamblia. Ca urmare a acestor beneficii diferite de sănătate ale uleiului de nucă de cocos, deși nu era cunoscut mecanismul exact al acțiunii, acesta a fost utilizat în mod frecvent în Ayurveda, sistemul medicinal tradițional indian. Centrul de Cercetări pentru Nucă de Cocos a elaborat diverse referințe privind cercetarea științifică realizată pe baza de ulei de nucă de cocos.

 

Măsuri de siguranță și efecte secundare

Uleiul de cocos este un aliment și poate fi consumat în mod liber fără efecte adverse. Singura precauție este să vă păstrați caloriile totale în intervalul potrivit pentru tipul și nivelul de activitate ale corpului. Acidul lauric din uleiul de cocos este transformat în monolaurină în corpul uman. Monolaurina este, de asemenea, considerată a fi o hrană.

Reacții alergice: Uleiul de cocos poate provoca reacții alergice. Dacă sunteți alergic la nuci de copaci fiți deosebit de atenți și discutați cu medicul dumneavoastră despre uleiul de cocos.

Prospect Ulei de Cocos Organic

Mod administrare: Pentru adulți, luați două (2) geluri moi de două ori pe zi, de preferință cu o masă.

Portie de servire: 2 Softgeli

Porții pe container: 60

Compozitia pe servire

• Calorii 25

• Calorii din grăsime 25

• Total grăsime 2,5g

• Saturație de grăsime 2,5g

• Proteină <1g

• Uleiul de cocos organic (Cocos nucifera) (fruct) 2000mg

   Care de obicei conține:

• Acid Lauric 880mg

• Acid miritic 280 mg

• Acid caprilic 92 mg

• Acid palmitic 120 mg

• Capric Acid 90mg

• Acid oleic 100 mg

• Acid stearic 16 mg

• Acid Lindeic 16 mg

 

Alte ingrediente: gelatină, trigliceride cu lanț mediu, glicerină vegetală, color de dioxid de titan.

Nu există aromă artificială sau îndulcitor, fără conservanți, fără zahăr, fără amidon, fără lapte, fără lactoză, fără soia, fără gluten, fără grâu, fără drojdie, fără pește. Fără sodiu.

Avertisment: Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente sau aveți orice afecțiune, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei.

Spune-ne părerea ta!

MCT, Ulei Cocos Organic, 1000mg 60 Capsule

MCT, Ulei Cocos Organic, 1000mg 60 Capsule

Beneficii Ulei de Cocos Organic: ajuta la îngrijirea părului, benefic pentru îngrijirea pielii, recomandat pentru ameliorarea stresului, menținerea nivelului de colesterol, ajuta la scăderea în greutate, crește imunitatea, face digestia și metabolizarea adecvată, scăderea problemelor renale, bolile cardiace, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi