Pret redus!
Vitaviva Saw Palmetto extract 500mg 100 Capsule, prostata tratament naturist, prostata marita Mărește

Vitaviva Saw Palmetto 500mg 100 Capsule

Beneficii Saw Palmetto: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, reduce riscul de cancer de prostată, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei Pret: 176,00 lei Pret: -27,00 lei

Produs nou

Vitaviva-SawPalmetto

Optiuni Valabile:

Saw Palmetto 500 mg 100 capsule

Saw Palmetto Beneficii

  • Poate trata hiperplazia benigna de prostata
  • Poate imbunatati simptomele de usturime si durere ale tractului urinar
  • Ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie
  • Poate reduce riscul de cancer de prostata
  • Imbunatateste calitatea vietii
  • Creste nivelul de test-osteron
  • Poate imbunatati functia sexuala

Ce este Saw Palmetto?

Saw palmetto (Serenoa repens) este o planta populara originara din sud-estul Statelor Unite, avand fructe care au fost studiate de zeci de ani si s-au dovedit a fi benefice pentru mentinerea sanatatii prostatei.

Saw palmetto este un extract din boabele copacului de palmier (Serenoa repens), care este originar din sud-estul Americii de Nord.

Saw palmetto a fost folosit de secole in Asia si America de Nord pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostata (BPH). Hiperplazia prostatica benigna este o marire noncanceroasa a prostatei.

Tribul Seminole din Florida a folosit planta medicinala pentru tratarea problemelor urinare si sexuale.

Planta a castigat recunoasterea in Statele Unite atunci cand a fost listata ca un remediu oficial in Farmacopeea din Statele Unite in 1906. Din anii 1990 a fost una dintre primele zece cele mai vandute plante medicinale din SUA, cu mai mult de 2 milioane de barbati care folosesc planta in mod regulat.

In Europa, palmetto este cel mai popular supliment pe baza de plante utilizat pentru a trata BPH. Vanzarile globale de plante medicinale totale mai mult de 700 milioane dolari anual.

Beneficiile Saw Palmetto

De fapt, aceasta planta speciala a fost folosita de la sfarsitul anilor 1800 si este denumita "prietenul batranului" datorita capacitatii sale de a atenua simptomele unei prostate marite.

Prostata marita este o problema comuna la barbati care au dureri si disconfort atunci cand urineaza. Poate fi tratata cu medicamente sau suplimente care si-au dovedit beneficiile.

Remedii de baza din plante devin din ce in ce mai populare pentru a trata numeroase boli si conditii diferite care sunt tratate in mod obisnuit cu medicamente. Saw palmetto este un supliment foarte popular pe baza de plante adesea folosit pentru a trata simptomele hiperplaziei benigne de prostata (BPH). Cititi mai departe pentru a vedea ce spune stiinta despre felul in care ati vazut palmetto.

Cum functioneaza Saw Palmetto?

Saw Palmetto contine acizi grasi si esteri ai acizilor grasi care blocheaza in mod eficient actiunea de transformare enzimatica a tes-tosteronului in DHT (prin inhibarea 5-alfa-reductaza) si conversia enzimatica a DHT in androstandiol (prin inhibarea 3-alfa-hidroxisteroid dehidrogenaza). La randul sau, acest lucru poate ajuta la prevenirea cresterii tesutului prostatic prin reducerea efectului androgenelor asupra celulelor prostatei.

Beneficiile Saw Palmetto

Saw Palmetto poate trata hiperplazia benigna de prostata

Hiperplazia prostatica benigna (BPH) este o crestere a prostatei care nu se datoreaza cancerului. Este foarte comuna la barbatii in varsta. Aproape 40% dintre barbatii americani cu varsta peste 60 de ani si 90% dintre barbatii cu varsta peste 80 de ani au BPH.

Cercetarea privind capacitatea lui saw palmetto de a trata HBP este in conflict. Intr-un studiu efectuat la 82 de barbati in varsta de 30 de ani si mai in varsta, s-a observat ca palmetto a scazut simptomele BPH.

Cu toate acestea, un studiu efectuat la 100 de barbati in varsta de 45 ani si peste nu a evidentiat nici o diferenta in tratarea BPH dupa 72 de saptamani de administrare a saw palmetto (DB-RCT).

Finasterida (Propecia) este un inhibitor de prescriptie a 5-reductazei, care este utilizat in mod obisnuit pentru a trata BPH. Un studiu efectuat pe un an a constatat ca saw palmetto a fost mai eficace decat finasterida in tratarea urinarii excesive in timpul noptii. Ea a fost mai putin eficace in tratarea altor simptome legate de BPH.

Un studiu efectuat pe 2.008 de barbati a constatat ca 72 saptamani de saw palmetto nu a fost mai eficace decat un placebo in tratamentul BPH.

O revizuire a studiului Cochrane din 2002 a concluzionat ca "saw palmetto" este eficient in tratarea BPH. Cu toate acestea, o revizuire Cochrane din 2009 care a inclus studii mai mari si mai lungi a constatat ca saw palmetto nu a avut nici un efect asupra BPH.

O revizuire din 2016 include doar studii cu un extras standardizat special de fierastrau numit Permixon. Permixon a fost eficace in imbunatatirea simptomelor urinare ale BPH comparativ cu placebo. A fost la fel de eficace ca si finasterida in tratarea BPH.

Acest lucru sugereaza ca lipsa unui efect constatat in cea mai recenta revizuire a studiului Cochrane se datoreaza diferentelor existente intre extractele de saw palmeto utilizate.

Saw Palmetto Prospect

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, cu alimente.

Compozitie: Saw Palmetto Boabe (pulbere / 25% extract) 500mg

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruSistemul reproducator masculin
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate100
Ingrediente principaleSaw Palmetto
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Vitaviva Saw Palmetto 500mg 100 Capsule

Vitaviva Saw Palmetto 500mg 100 Capsule

Beneficii Saw Palmetto: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, reduce riscul de cancer de prostată, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Vitaviva Saw Palmetto 500mg 100 Capsule

Vitaviva Saw Palmetto 500mg 100 Capsule

lei136.70 in_stock! Beneficii Saw Palmetto: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, reduce riscul de cancer de prostată, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală VITAVIVA
Mergi