Pret redus!
Pygeum 100mg 120 Capsule Mărește

Pygeum 100mg 120 Capsule

Beneficii Pygeum: in caz de hipertrofia prostatică benignă (BPH), inflamație, disfuncție erectilă, boală de rinichi, chelie de sex masculin, stomac deranjat, tulburări ale tractului urinar.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Pygeum 100mg 120 Capsule

În medicina pe bază de plante, pigeumul este utilizat în mod obișnuit în tratamentul următoarelor condiții:

 

• hipertrofia prostatică benignă (BPH)

• inflamație

• disfuncție erectilă

• boală de rinichi

• chelie de sex masculin

• stomac deranjat

• tulburări ale tractului urinar

 

Puritatea, potențialul și biodisponibilitatea sunt garantate.

Newton-Everett® este condus pentru a oferi produse nutritive foarte puternice, ultra-pure, cu o calitate fără compromisuri. Noile noastre extracte de lichide premium și geluri moi lichide sunt concepute pentru a oferi un vehicul ideal de livrare pentru o absorbție maximă și o biodisponibilitate sporită.

Pure și puternice:

Toate extractele lichide Newton-Everett® și gelurile moi lichide sunt testate independent folosind cele mai avansate echipamente și metode de testare, inclusiv HPLC și GC-MS pentru puritate și potență de laboratoare terțe. Acest lucru garantează puritatea de mercur, plumb, PCB și alți contaminanți. Testele microbiologice independente sunt, de asemenea, efectuate pentru a asigura puritatea suplimentară și siguranța.

Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea neglijat. Biodisponibilitatea înseamnă în principiu "proporția unui nutrient sau a unui ingredient bioactiv care a fost absorbit din tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. După trecerea prin garnitura de perete intestinal, ingredientele intră în fluxul sanguin și își găsesc drumul către organul țintă sau sistemul corpului în care aceștia merg la lucru, îndeplinind îndatoririle specifice pentru a vă susține sănătatea și pentru a vă face să vă simțiți minunați.

Ce este Pygeum?

Pygeum africanum este un copac mare, veșnic verde, găsit în centrul și sudul Africii. Extractele din coaja conțin mai mulți compuși considerați a fi utili în sănătatea prostatei și au fost folosiți de mai mult de 40 de ani în Franța, Germania și Austria pentru pacienții care suferă de marirea prostatei.

Hiperplazia prostatică benignă (BPH), o mărire non-malignă a prostatei care apare la majoritatea bărbaților cu vârsta peste 60 de ani, poate duce la frecvență urinară și nocturie (trezirea noaptea pentru a merge la baie). Întreruperea frecventă a somnului duce la oboseală în timpul zilei. Utilizarea farmacologică a plantelor și ierburilor pentru tratamentul HBP a crescut constant și o plantă bine cunoscută utilizată în acest scop este văzută în palmetto. Extractul din copacul prun african, pygeum africanum, este unul dintre mai mulți agenți din plante folosiți de mulți bărbați care au BPH.

Unele dintre cele mai puțin cercetate, utilizări tradiționale ale pygeum includ folosirea ca afrodiziac, febră, impotență, boală de rinichi, malarie, căderea părului, obstrucție de ieșire a vezicii urinare (BOO), performanță sexuală, infecții ale tractului urinar, inflamație, malarie, prostatitei și psihozei.

Prospect Pygeum

Mod administrare: Pentru adulți, luați unul (1) capsula de două ori pe zi, de preferință cu o masă.

Portii de servire: 1 capsula

Porții pe container: 120

Compozitia pe servire:

• Pygeum (Pygeum africanum) (coajă) 100 mg

   (Standardizate pentru a conține 12% fitosteroli)

Alte ingrediente: Ulei de semințe de dovleac, gelatină, glicerină de legume, lecitină de soia, ceară galbenă de albine, culoare naturală de caramel.

Nu există arome artificiale sau îndulcitori, conservanți, zahăr, amidon, lapte, lactoză, gluten, grâu, drojdie sau pește.

Nu conține sodiu

Nu este potrivit pentru vegetarieni

Avertisment: Dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați orice medicamente, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Spune-ne părerea ta!

Pygeum 100mg 120 Capsule

Pygeum 100mg 120 Capsule

Beneficii Pygeum: in caz de hipertrofia prostatică benignă (BPH), inflamație, disfuncție erectilă, boală de rinichi, chelie de sex masculin, stomac deranjat, tulburări ale tractului urinar.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Pygeum 100mg 120 Capsule

Pygeum 100mg 120 Capsule

lei100.00 out_of_stock! Beneficii Pygeum: in caz de hipertrofia prostatică benignă (BPH), inflamație, disfuncție erectilă, boală de rinichi, chelie de sex masculin, stomac deranjat, tulburări ale tractului urinar. Newton-Everett
Mergi